Steven Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 καλα ρε φιλε εχειs την εντυπωση ο καθεναs που εχει ενα μαγαζι [ηλεκτρονικο στην περιπτωση'],μπορει να τσαμπουναει μια τιμη ετσι για πλακα; Ναι! αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να κριτικαρουμε αυτα που βλεπουμε σε διαφορουs ιστοχωρουs Δεν είδα κανεις να κριτικάρει το play... Απλά το iphone είναι ακριβό... Και όχι το play το πουλάει ακριβά.... Και πες οτι ΔΕΝ το πουλάει ακριβά, πες λέω, (που αποκλείεται) είδες πουθενά επίσημη ανακοίνωση της τιμής του?? Στους διάφορους ιστιοχώρους δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να δεις! Εκτός αν ζεις στην Αμερική όπου και πουλιέται ήδη το μηχάνημα, οπότε κάνε όση κριτική θες... Το καταλαβαίνεις και εσύ και όλοι οι ''επικριτές'' οτι το κινητό αυτό ΔΕΝ υπάρχει αυτή τι στιγμή για τους μη Αμερικανούς σε αυτό το κόσμο? Μπορείς όσο θες να κάνεις comment για τα πράγματα που θα έχει 100% όταν έρθει, πχ για το interface, την οθόνη αφής, το OSX, αλλά όχι για αυτά που ΔΕΝ έχει γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις αν θα τα έχει! P.S. Και μη βγει κανείς στις 25 Δεκεμβρίου και πει τίποτα του τύπου σας τα έλεγα εγώ, έχει μόνο 2MP ή κάνει 2000 ευρώ...
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Την τιμη αυτη το play την εχει απο τοτε που βγηκε στο iphone στην Αμερικη. Μην την πιστευετε!! Αλλωστε δεν λεει τιποτα για συμβολαιο,που ειναι πολυ δυσκολο να ειναι ετσι.Λογικα θα ειναι υποχρεωτικο συμβολαιο. Πιο πιθανη τιμη ειναι αυτη: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1782379#post1782379 Αν και παλι μπορει να ειναι φημες...
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά ρε Steven ρηλάξ Είπε πάσο ο άνθρωπος.
Steven Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 χεχε η συγγραφή του παραπάνω post είχε αρχίσει πριν δω αυτά που ποστάρατε εσείς οι 2 Εεε και μετά να τα σβήσω...τσάμπα ο κόπος
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 σου ειπα samsung.δε θυμαμαι πια μοντελα τηs samsung. το σιγουρο ειναι οτι ποτε δεν κυκλοφορησαν εδω. Καλά. Εμένα συνεχίζει να μην μου λέει κάτι αυτό. Η άποψη "εμείς εδώ στην Ελλάδα, παραπεταμένοι από όλο τον πλανήτη, που ανακαλύψαμε προχτές την φωτιά και γενικά τίποτα δεν πάει μπροστά δεν θα δούμε μια από της πιο αναμενόμενες συσκευές του κόσμου" είναι άποψη καφενείου για μένα.
xolloth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 για δεστε στο blog μου τι βγαζει η νοκια το 2008. σιγα που δεν θαβγαζε.
xolloth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά. Εμένα συνεχίζει να μην μου λέει κάτι αυτό. Η άποψη "εμείς εδώ στην Ελλάδα, παραπεταμένοι από όλο τον πλανήτη, που ανακαλύψαμε προχτές την φωτιά και γενικά τίποτα δεν πάει μπροστά δεν θα δούμε μια από της πιο αναμενόμενες συσκευές του κόσμου" είναι άποψη καφενείου για μένα. το οτι δεν ηλθαν στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι ειμαστε υποαναπτυκτοι. απλωs δεν κυκλοφορησαν καποια μοντελα στην Ευρωπη.
NiCk_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 για δεστε στο blog μου τι βγαζει η νοκια το 2008.σιγα που δεν θαβγαζε. http://gizmodo.com/gadgets/top/nokias-future-iphone-killing-concept-like-a-fake-vaporous-picasso-294730.php Nokia presented some cool cells today and also slipped this concept video of a future iPhone-clone. Nokia has confirmed that this demo is strictly for the UI, not the device: the hardware is not real and the LCD's images are overlaid. Yes, it's not even a working prototype, as you will see after the jump. The touch-screen interface is going to be built on a Symbian 60 OS base that still retains its standard UI. Quite frankly, it looks to us as a little bit of good old FUD to hold the market while scrambling to match the iPhone. A year is a lot of time to wait for a worthy iPhone killer and we believe that real competition always benefits all of us, the consumers. And even if it was real, I'd assume they'd run into legal trouble for infringing on Apple US Patent #12341235ASDF for "Mind Bendingly Cool Phone" and other assorted UI methods.
Razor333 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα δεν ειναι κακο να βγαλει ενα κινητο με touchscreen, αλλα γιατι να καρφωνοντε τοσο οι αχρηστοι, ουτε το σχημα δεν μπορουσαν να αλλαξουν? Ας κανουν κατι διαφορετικο τουλαχιστον στο σχημα, το prada π.χ. δεν μοιαζει και τοσο.
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα δεν ειναι κακο να βγαλει ενα κινητο με touchscreen, αλλα γιατι να καρφωνοντε τοσο οι αχρηστοι, ουτε το σχημα δεν μπορουσαν να αλλαξουν? Ας κανουν κατι διαφορετικο τουλαχιστον στο σχημα, το prada π.χ. δεν μοιαζει και τοσο. Υπάρχει και η άλλη άποψη που με εκφράζει απόλυτα: (αντιγράφω από την πρώτη απάντηση) i really don't understand why any phone with a touchscreen is an iphone ripoff. the lg prada existed before the iphone. and even at that, hundreds of phones had touchscreens before either of those. all of a sudden they get bigger and everyone is ripping off apple. -apple wasn't the first to make a cell phone -apple wasn't the first to have a touchscreen on their cell phone -apple wasn't the first to make a buttonless cell phone -apple wasn't the first to put an mp3 player on their cell phone -apple wasnt the first to put onboard storage on a phone
NiCk_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Yparxoun pragmata pou einai omos protoporiaka sto iPhone ... Multi-touching gia paradeigma einai patenta tis Apple .. O Safari tou iPhone einai makran o korifaios browser pou yparxei auti tin stigmi se kinita kai anamenete na prosthethei java sintoma .. To interface to kinitou einai akseperasto kai to mock-up tis Nokia ousiastika to "daneizete" ... Rip-offs tha ginoun .. Omos nomizo oti an i Apple paiksei sosta ta xartia tis auto tha girisei pros to meros tis ..
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Εννοείται ότι έχει πολλά πράγματα που πρώτα είδαμε στο iphone. Αλλά γενικά με εκφράζει η απάντηση του τύπου. ΥΓ: θέλω να δω την τιμή (αν είναι αληθινό) του κινητού της nokia. Έτσι και αλλιώς βαράνε στο κεφάλι να δω και τώρα.
xolloth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 εγω ρε παιδια πιστευωοτι σαν γατα που ειναι εκει στην νοκια θα φροντισουν να το κανουν smartphone και θα του βαλουν και καμμια καμερα 5mpixel ,θα του ριξουν και 2 ηχεια σαν το ν95 που εχει φανταστικο ηχο,και θα το βαλουν κανα 600 ευρω. αντε μετα το iphone να μπορεσει να το συναγωνισθει. η λογικη λεει οτι εαν θελειs να ανταγωνισθειs ενα κορυφαιο προιον βγαζειs κατι καλυτερο. ηταν αλλωστε αναμενομενο να ξυπνησουν και οι μεγαλοι και μην μου πειτε οτι η apple συγκαταλεγεται μεταξυ αυτων. ενα μικρο ποσοστο στην αγορα προσπαθει να εξασφαλισει με το iphone.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 kala den ta exei "patent" i Apple ola ta xaraktiristika tou iPhone? Pos borei i Nokia na bgalei clone tote? *edit* alla kai na bgalei clone einai sa sygkrineis MacOS me Windose 95
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 *edit* alla kai na bgalei clone einai sa sygkrineis MacOS me Windose 95 symbian εννοείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.