Lomar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Η Nokia δεν είχε βγάλει το aeon, ένα concept phone, με ολόκληρη την επιφάνεια του να είναι μια οθόνη αφής; http://www.diepresse.com/upload/20061130/08-nokia.com.jpg Μια και έκανε την αρχή η Apple, θα γίνει πανικός με τον ανταγωνισμό που θα ακολουθήσει, και πιστεύω πως αυτό θα οδηγήσει την Apple να κάνει την ευρωπαϊκή έκδοση του κινητού 4G (οψώμεθα!) EDIT GPS έχει;
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Βασικά σκέψου οτι σήμερα ένα καινούργιο κινητό κάνει 500-600 ? και δεν κάνει ούτε τα μισά απο το iPhone... http://www.europe.htc.com/products/htcp3600.html Δυσκολεύομαι να φανταστώ τα διπλάσια είναι αλήθεια. Κοίτα επίσης Mio A701, τη σειρά personnal communicator της HP και τόσα άλλα smartphones.
punky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ωραία. Να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Που έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική σας Let me introduce myself first, λέγοντας ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου σχεδόν όλα τα ipod. Και το χρησιμοποιώ (αναλόγως τις τάβλες) από δύο έως δεκα δύο ώρες τη μέρα. Ενώ είχα pda στο Ελλάντα, όταν κάποιοι πολεμούσαν ακόμη με ακόντια, και έχω περάσει και ξαναπεράσει από κάθε φάση υλοποίησης του Palm OS και των WM. Οκ, enough έπαρση. Πέρα από το γαμάτο design και τα widgets, μια συσκεύη κρίνεται από πράγματα που δεν μπορούν να φανούν σε ένα keyonote. Και από άλλα που μου φαίνεται λίγο απίθανο να με εκπλήξουν και να μου ανατρέψουν τα δεδομένα, σε ένα combo device. Το κυριότερο από αυτά είναι το tactile feedback του πληκτρολογίου (πως τα λέω ο άτιμος). Ένας από τους λόγους που με δυσαρέστησε η κατοχή του S100 ήταν η ύπαρξη virtual πληκτρολογίου. Κάτι που στην τωρινή μου συσκευή είναι η μέρα με τη νύχτα. (Τώρα έχω ένα Treo 650). Θα μπορούσα να λέω και να λέω ασταμάτητα, διάφορες σκέψεις πάνω στο θέμα. Το κλείνω εδώ για τώρα. Ποντάρω πάντα ότι η Apple είναι ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα, αλλά περιμένω πραγματική εμπειρία της συσκευής και όχι ένα keynote.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μερικές ακόμα φωτογραφίες του Apple iPhone: http://www.appleinsider.com/article.php?id=2370 http://www.appleinsider.com/article.php?id=2371 photos courtesy of appleinsider http://www.tuaw.com/photos/iphone-first-look/ http://www.tuaw.com/photos/iphone-up-close-and-personal/ photos courtesy of the unofficial apple weblog Φάτε μάτια ψάρια.
midnight_man Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 οκ, πάνω που είχα φάει τον κόσμο για ένα NEWTON , αλλάζω στόχο. Η τιμή είναι μια χαρά για τα specs. Δεν λέει τίποτα για 3g αλλά το 3g είναι τελειωμένη ιστορία ούτως ή άλλως. Κοινώς βρέθηκε το νέο object of desire , ειλικρινά είχα να συγκινηθώ πολύ καιρό. Καλή χρονιά (θα είναι)
asmilon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τα specs του iPhone τα ειπε ο kostacurtas στην κεντρικη σελιδα: CPU: Intel OS: Mac OS X Screen: 3.5 inches, 320x480 160 ppi, multi-touch (auto einai to protoporiako kai oxi oti einai apla touch screen) GSM: 3G, Quad-band Camera: 2 megapixels Dimensions: 115x61x11.6 mm, 135 grams Connection: Wi-Fi + EDGE + Bluetooth 2.0 Κοινως: ασυρματο μπρικι paredwse ακομα περιμενουμε την γνωμη σου για το πιο προσφατο προιον που φερει τον τιτλο Apple. Aκομα speechless εισαι? ;-)
punky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 135 gr?!!!! wtf ! Η ανάλυση πάντως είναι μέτρια (και κουλή) για 3.5 ίντσες
unavailableid81 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 http://www.apple.com/iphone/ ta 8erma mou sygxarititria stin apple epeidi katafere na 3eperasei ti fantasia mou Diastaseis: Paxos: 11.6 mm :-o Platos: 66.2 mm (nomizw,de 8ymamai kai kala!) PS To cover flick se leitourgia ipod einai fantastiko!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως φοβάμαι ότι η νοοτροπία λειτουργίας του θα είναι εντελώς αμερικάνικη! Για παράδειγμα βλέπω ότι στο κεντρικό μενού έχει κουμπάκι για τον τηλεφωνητή παρά για τα SMS! Στην Ευρώπη στέλνουμε SMS σα μανιακοί και το κομμάτι των SMS είναι πολύ κρίσιμο. Ποσο εύχρηστο είναι, πόσο εύκολη πρόσβαση έχεις και άλλα. Δεν είναι παράξενο ότι ενώ τα απλά κινητά (πχ τα παλιά ΝΟΚΙΑ) από αρχαίας εποχάς στέλναν κανονικά και μεγάλα ελληνικά SMS το "πρόβλημα" αυτό ταλαιπωρεί πανάκριβα smartphones μέχρι και τις ημέρες μας. Επίσης όντως προβληματίζομαι για την υπόθεση "κινητό στην παραλία" και άλλες σκληρές χρήσεις. Πραγματικά θα έβαζες αυτό το κόσμημα στις άμμους;;
asmilon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 H συντριπτικη πλειοψηφια των κινητων υποστηριζει κανονικα τους ελληνικους χαρακτηρες, χωρις μειωση του μεγεθους των SMS (αρκετα απλα χρειαζεται να ρυθμιστουν να στελνουν μονο με κεφαλαια, αλλα στελνουν κανονικα). Τωρα οσον αφορα τις παραλιες, εδω κλεβουν τις παντοφλες, το iPhone θα λυπηθουν? Πιστευω οποιοδηποτε ακριβο κινητο θα λυποταν καποιος να το παει ετσι χυμα στην παραλια, ισα ισα αυτο το κινητο δεν εχει τις εξτρα υποδοχες στα κουμπια για μπαινει η αμμος. Αν αυτο ειναι κριτηριο αγορας για καποιον προφανως θελει κατι ειτε πολυ φθηνο ειτε ειδικα σχεδιασμενο για αντιξοες συνθηκες.
StavrosD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Έλεγα να αναβαθμίσω τους επόμενους μήνες το 2020i (το έχω από τον Μάιο του 2005, πριν αρχίσουν να το διαφημίζουν στην Ελλάδα), αλλά μάλλον θα το κρατήσω μέχρι το τέλος του έτους. Κανά destinator για iPhone θα κυκλοφορήσει; Σχετικά με τις παραλίες, και ποιός δεν έχει μια παλιά παντόφλα για την παραλία αν χρειαστεί.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 [...]Δεν είναι παράξενο ότι ενώ τα απλά κινητά (πχ τα παλιά ΝΟΚΙΑ) από αρχαίας εποχάς στέλναν κανονικά και μεγάλα ελληνικά SMS το "πρόβλημα" αυτό ταλαιπωρεί πανάκριβα smartphones μέχρι και τις ημέρες μας. [...] Έχοντας ως δεδομένα α. ότι το iPhone έχει ως βάση του το MacOS X και β. ότι το MacOS X είναι πλήρως unicode λειτουργικό δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες.
punky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες. μουαχαχαχαχα συγγνωμη. δεν μπορεσα να κρατηθώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 μουαχαχαχαχα συγγνωμη. δεν μπορεσα να κρατηθώ Γελάει ο πανκιός καν τι μη γελοίον ει. Πού είναι το αστείο, μοϊκάνα; :?
nontasg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πολύ βαρύ ρε παιδί μου(μου φαίνονται πολλά τα 135 gr) και αυτή η οθόνη μου φαίνεται πραγματικά πολύ ευαίσθητη.Φαντάσου να το έχεις στην τσέπη σου μαζί με τα κλειδιά σου....Μάλλον θα πρέπει να το βάζετε σε ξεχωριστή θήκη,σε θερμοκρασία δωματίου κλπ κλπ. Τέσπα για μη λέτε ότι αναφέρω μόνο τα αρνητικά,να πω ότι έχει πανέμορφο design και πραγματικά πολλές δυνατότητες.Και σίγουρα οι άλλες εταιρίες θα βγάλουν ανταγωνιστικά μοντέλα οπότε θα πέσουν οι τιμές των πιο απλών μοντέλων.Και αυτό καλό...:smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.