xolloth Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 καλα το οτι θα ειναι με συμβολαιο δεν σε χαλαει; δεν εχω κολημα με τα smartphone,αλλα με χαλαει [εαν ισχυει ] με το οτι θελω το κινητο μου να μουδινει την δυνατοτητα να τραβαω βιντεο οση ωρα θελω[νοκια κ.λ.π.]. ειμαι εναs απο τουs πρωτουs πριν 5 χρονια που ειχα στειλει emails σε 2-3 μεγαλεs εταιριεs[νοκια-ericsson-samsung]και τουs ειχα ζητησει να βγαλουν καποια συσκευη που ολη η προσοψη θα ειναι οθονη,για να μπορει ο χρηστηs να σερφαρει στο ιντερνετ με ανεσηχωριs να στραβωνεται. φυσικα απαντηση δεν πηρα. το iphone μου αρεσει υπερβολικα ,αλλα δεν γουσταρω να μου φορεσουν ενα διχρονο συμβολαιο απο την στιγμη που με συμφερει να δουλευω καρτοκινητο. εγω δινω τον μηνα το πολυ 20 ευρω [2 καρτεs]και εχω ενα εξυπνο πακετο που μου φθανει και μου περισσευει. εαν λοιπον αγορασω το iphone 400 ευρω και πληρωσω αλλα τοσα επιπλεον διαφορα στο 2 χρονο συμβολαιο,οχι ρε φιλε δεν θα το παρω! εαν μου το φερει ελευθερο και ακριβοτερο μεχρι 150 ευρω ,θα το παρω υπο τον ορο οτι θα εχει επιπλεον εξαιρετικη αποδοση ηχου,2 ηχεια [αφου πλασαρεται και σαν μουσικο τηλεφωνο[βλεπε apple]και εφαρμογη να μπορω να τραβηξω βιντεο τουλαχιστον μιαs ωραs. επειδη το επαγγελμα μου εχει σχεση με την μουσικη,δινω ιδιαιτερη εμφαση στιs μουσικεs ικανοτητεs. αs εχει αποδοση σαν ενα nokia n73ME,n95,ericsson w900,qtek9000 κ.λ.π. αντε ναρθει και να δουμε τι ρολο παιζει.
georgeadams Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Αν το iPhone δινόταν σε πακέτο καρτοκινητής, πολλά από αυτά που διαφημίζει θα σου ήταν άχρηστα (safari, google maps, youtube, email) καθώς για να τα χρησιμοποιήσεις θα έπρεπε να βρίσκεσαι πάντα σε χώρο με πρόσβαση σε Wi-Fi. Γι' αυτό το λόγο δίνεται μαζί με ειδικό πακέτο συνδρομής στην AT&T που περιλαμβάνει απεριόριστη πρόσβαση στο internet.
xolloth Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 προφανωs δεν εχειs παρει ειδηση οτι ολεs οι εταιριεs πλεον εχουν προσφορα με 5 ευρω το μηνα απεριοριστο ιντερνετ . μολαω για καρτοκινητα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 προφανωs δεν εχειs παρει ειδηση οτι ολεs οι εταιριεs πλεον εχουν προσφορα με 5 ευρω το μηνα απεριοριστο ιντερνετ .μολαω για καρτοκινητα. Το λάθος που κάνεις είναι ότι συγκρίνεις λάθος αγορές. Συγκρίνεις το "πακέτο" που δίνουν στις ΗΠΑ με το πακέτο που ΘΑ προσφέρουν στην Ευρώπη. Ξεχνάς ότι οι συνθήκες στις ΗΠΑ είναι τελείως διαφορετικές και η διείσδυση του GSM δικτύου στην εκεί αγορά είναι τελείως διαφορετική απ' ότι στην Ευρώπη. Περίμενε να δεις τι θα προσφερθεί εδώ και μετά κάνε την κριτική σου.
xolloth Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 αυτο εχω πει απο την αρχη. ειπα οτι δεν θα εχει επιτυχια το iphone εαν δωθει μονο με συμβολαιο και οτι πρεπει να προσαρμοσθει η ευρωπαικη του εκδοση με τιs αναγκεs και τιs συνηθειεs των ευρωπαιων. και ειπα ασε να ελθει και στην Ελλαδα να το δουμε και να το κρινουμε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 αυτο εχω πει απο την αρχη.ειπα οτι δεν θα εχει επιτυχια το iphone εαν δωθει μονο με συμβολαιο και οτι πρεπει να προσαρμοσθει η ευρωπαικη του εκδοση με τιs αναγκεs και τιs συνηθειεs των ευρωπαιων. και ειπα ασε να ελθει και στην Ελλαδα να το δουμε και να το κρινουμε. Ας περιμένουμε λοιπόν.
APELSIN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω μια απορία Έστω ότι πάω USA. Μπορώ με 400$ να αγοράσω ένα iphone και να το φέρω Ελλάδα; Ξέρω πως δεν θα δουλεύει με ελληνική sim. Η ερώτηση είναι αν με την αγορά υπογράφω συμβόλαιο (με μηνιαία πάγια) ή αν η σύνδεση ενεργοποιείται αν θέλω από μένα (πράγμα που φυσικά δεν θα κάνω). Γιατί αν υπογράφω συμβόλαιο μου φαίνεται απίθανο να το φέρω Ελλάδα (αφού θα έρχονται μηνιαία πάγια). Οποιος ξέρει ας μου απαντήσει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω μια απορίαΈστω ότι πάω USA. Μπορώ με 400$ να αγοράσω ένα iphone και να το φέρω Ελλάδα; Ξέρω πως δεν θα δουλεύει με ελληνική sim. Η ερώτηση είναι αν με την αγορά υπογράφω συμβόλαιο (με μηνιαία πάγια) ή αν η σύνδεση ενεργοποιείται αν θέλω από μένα (πράγμα που φυσικά δεν θα κάνω). Γιατί αν υπογράφω συμβόλαιο μου φαίνεται απίθανο να το φέρω Ελλάδα (αφού θα έρχονται μηνιαία πάγια). Οποιος ξέρει ας μου απαντήσει Aυτό ακριβώς έκανε ο Hal9000: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1759254&postcount=120 Δεν πληρώνεις πάγιο ούτε τίποτε άλλο, μόνο την αρχική τιμή αγοράς του iPhone. Δεν πληρώνεις πάγιο γιατί δεν ενεργοποιείς ποτέ με την ΑΤ&Τ. Αντίθετα, εάν αγοράσεις μία TurboSIM, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το iPhone στην Ελλάδα με ελληνική SIM (όπως δείχνει η φωτογραφία στο link που δίνω παραπάνω).
APELSIN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραία. Καλά το iphone δεν θέλει ξεκλείδωμα για να δεκτεί αλλες sim? Τι ακριβώς είναι η turbosim και πού μπορώ να τη βρώ;
NiCk_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Aυτό ακριβώς έκανε ο Hal9000:http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1759254&postcount=120 Δεν πληρώνεις πάγιο ούτε τίποτε άλλο, μόνο την αρχική τιμή αγοράς του iPhone. Δεν πληρώνεις πάγιο γιατί δεν ενεργοποιείς ποτέ με την ΑΤ&Τ. Αντίθετα, εάν αγοράσεις μία TurboSIM, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το iPhone στην Ελλάδα με ελληνική SIM (όπως δείχνει η φωτογραφία στο link που δίνω παραπάνω). Yparxei kapoio guide sto pos na kanoume auto to pragma ? Episis einai asfales ? Tha mporoume na anavathmizoume to firmware meso tis Apple ? Yparxoun ola ta features kanonika ? An mporeite na mou apantisete tha eimai eugnomon ..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Να περιμένουμε να μπει ο Hal9000 να απαντήσει αναλυτικά; Αυτός το έχει κάνει, αυτός ξέρει καλύτερα. Ξέρω (απ'ότι μου'χει πει ο ίδιος) ότι το iPhone θέλει 'ενεργοποίηση' αλλά με ένα software mod δεν ενεργοποιείται στην AT&T. Ξέρω ότι δεν είναι 'επικίνδυνο' καθώς ο Hal9000 το χρησιμοποεί εδώ και περίπου 2 βδομάδες κανονικότατα ως το primary κινητό του τηλέφωνο. Ξέρω ότι η μόνη λειτουργία που σίγουρα δεν δουλεύει είναι ο visual τηλεφωνητής - αυτός είναι αποκλειστικότητα της AT&T. Ας περιμένουμε απάντηση από τον αρμόδιο.
APELSIN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραία ας μας πει όλα τα βήματα που έκανε...
Freakster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 3G, 16GB iPhone for Europe in November? Πληθαίνουν οι φημες για το ανανεωμένο κινητό..
Hal9000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Κατα πάσα πιθανότητα αυτή την εβδομάδα βγαίνει το software unlock με κόστος υπολογίστε περίπου τα 50 δολλάρια. Θα γίνεται μέσω internet (wi-fi) και η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Επιτέλους έχουμε πληροφορίες και για την Ευρώπη σύμφωνα με μια διαφήμιση της T-mobile που διέρευσε. 3g και 16gb όπως το περιμέναμε ενώ η τιμή φτάνει για αγορά τα 700 ευρώ χωρίς συμβόλαιο και όπως φαίνεται θα έχουμε και προγράμματα unlimited data plan. http://gizmodo.com/gadgets/unconfirmed/europeans-may-get-bigger-badder-iphone-297850.php
APELSIN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 To iphone το πηρες απο usa χωρίς να έχεις προβλήματα με μηνιαία τέλη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.