Eusebius Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Χμμμ... Είδες το λινκ που σου έδωσε ο paredwse; Έχει οκτώ (8) βίντεο, γύρω στο μισάωρο συνολικά. ;-)
IceMatrix Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 to eida mia xara einai... :wink: me to na sinexizoume tin koubenta ktl perissotero diafimisi kanoume kati pou den ithela eks arxis...mias kai to eipa... p.s. enas apo tous idioktites tou nextgen eimai...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 [...] p.s. enas apo tous idioktites tou nextgen eimai... Και το review σας μια χαρά είναι. Απλώς δεν είναι το πρώτο hands-on ελληνικό review. Το review μας έγινε στα τέλη Ιουλίου και δημοσιεύθηκε στις 3 Αυγούστου. Το δικό σας δεν ξέρω πότε έγινε αλλά δημοσιεύθηκε στις 8 Αυγούστου. Οπότε σίγουρα δεν είναι το πρώτο hands-on review Που γίνεται στην Ελλάδα, όπως γράφεις. ΥΓ: Δεν έχω καμία διάθεση για αντιδικία - λέω τα πράγματα ως έχουν.
IceMatrix Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 exeis apolito dikio an to paroume me kritirio tin imerominia dimosieusis... twra an arxisoume na leme oti emeis to grapsame prin 10 meres oi alloi prin 11 tha mplextoyme... gia auto ksanalew oti me to na sinexizoume xanei tin ousia tou to thema... afou oloi goustaroume to iphone as apolausoume ta opoia review....
firewalker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Paredwse, η Ελληνική έκδοση θα ψήνει καφέ; Στην Αμερική λειτουργεί μόνο στα δίκτυα της AT&T (Η ΑΤ&Τ είναι σαν την Vodafone, Wind κ.τ.λ.; ); Υπάρχει περίπτωση όταν έρθει εδώ να λειτουργεί μόνο στο δίκτυο μιας εταιρίας;
furious99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως από το λίγο που το έπιασα στα χέρια μου στο Πλαίσιο παρατήρησα ότι τραβάει τις δακτυλιές λόγω της μεγάλης οθόνης, ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι ίδια με των ipod και δε μου φάνηκε πολύ ανθεκτικότερο ενός ipod... Επίσης το μέγεθος και το βάρος του δε φέρνει και πολύ σε τηλέφωνο, αλλά σε βαρύ ppc ή ipod... Αν είχε και gps να το υποφέρεις... Μόνο για τηλέφωνο είναι για μένα πολύ λίγο χρηστικό...
dali13gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως από το λίγο που το έπιασα στα χέρια μου στο Πλαίσιο παρατήρησα ότι τραβάει τις δακτυλιές λόγω της μεγάλης οθόνης, ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι ίδια με των ipod και δε μου φάνηκε πολύ ανθεκτικότερο ενός ipod...Επίσης το μέγεθος και το βάρος του δε φέρνει και πολύ σε τηλέφωνο, αλλά σε βαρύ ppc ή ipod... Αν είχε και gps να το υποφέρεις... Μόνο για τηλέφωνο είναι για μένα πολύ λίγο χρηστικό... Η ποιότητα κατασκευής του iPod δηλαδή δεν είναι καλή; :roll: Μάλλον δεν είδες αυτά τα video για την ανθεκτικότητα του. Μα δεν είναι μόνο τηλέφωνο!
soturin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Είχα δει τα videακια, είχα διαβάσει πολλά reviews η γνώμη μου δεν ήταν και πολύ θετική. Υπάρχουν κι άλλα τέτοια, μαλαγανιές τις apple τρελό marketing και ακόμα πιο τρελο (δλδ υπέροχο) design, υπερεκτιμημένο, βαρύ και ακριβό για κινητό.... σήμερα το πιασα στο πλαίσιο, και μπήκε ο διάολος μέσα μου. Εξακολουθούν να ισχύουν τα παραπάνω αλλά είναι το ίδιο με το να είσαι τσιμπημένος με κάποια: μπορεί να μην είναι αντικειμενικά ο καλύτερος άνθρωπος, αλλά είναι ΤΟΣΟ όμορφη..
georgeadams Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δεν λέει κάτι καινούριο. Υποθέτω πως δεν έκατσες να διαβάσεις τα προηγούμενα 353 μηνύματα...
gerontas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δεν λέει κάτι καινούριο...Τα λέει όμως με περισσότερες υπερβολές, μεγαλύτερες αντιφάσεις και κορυφαία κακοπιστία.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ανακοινώθηκαν οι εταιρείες που θα φέρουν το iPhone στους καταναλωτές της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας. Συγκεκριμένα, στη Γερμανία είναι η T-Mobile, στην Αγγλία η O2 και στη Γαλλία η Orange. Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν στην έκθεση FA στο Βερολίνο (31.08 - 05.09.2007). Πηγή: Apple Insider
Thresher Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Λογικά καμιά Vodafone θα το πάρει εδώ στην Ελλάδα
alexzzz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Λογικά καμιά Vodafone θα το πάρει εδώ στην Ελλάδα και γιατί αυτή η στεναχώρια ;;;
Thresher Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 και γιατί αυτή η στεναχώρια ;;; Γιατι λόγο δουλειάς έχουμε εταιρικό Cosmote και δεν λέει να έχει και άλλον ένα βαρβάτο λογαριασμό απο Vodafone..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.