alexzzz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Από το βίντεο του παίκτη που το βάζει σε μια σακούλα με τα κλειδιά του και το ανακατεύει, που το χαράζει με το κλειδί και που το ρίχνει, καταλαβαίνουμε ότι είναι κλάσης ανώτερο στις αντοχές από τα περισσότερα κινητά που κυκλοφορούν . Το μίξερ (που όλη η σειρά αυτή είναι από τις αγαπημένες μου στο utube) φοβάμαι ότι θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας. Διότι ποιος θα αγοράσει άμα δεν αντέχουν. ΥΓ: και εμένα με εκνευρίζουν αυτοί που υποστηρίζουν το μήλο φανατικά αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε.
marmegap Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 http://rapidshare.com/files/47224943/iPhone-missing-manual.pdf.zip Το "ξεχασμένο" εγχειρίδιο χρήσης,δωράκι!
firewalker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Στην Ελλάδα μπορεί να πάρει τηλέφωνο; Συνεργάζεται με τα Ελληνικά δίκτυα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Στην Ελλάδα μπορεί να πάρει τηλέφωνο; Συνεργάζεται με τα Ελληνικά δίκτυα; Το ξαναείπαμε νομίζω, όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο προς το παρόν.
dk1210 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Το ξαναείπαμε νομίζω, όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο προς το παρόν. ..."καλομελέτα και έρχεται" ;-)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 ..."καλομελέτα και έρχεται" ;-) Άσε, αυτή τη στιγμή το'χω στα χέρια μου κι έχω τρελλαθεί. Θέλω να πάρω τηλέφωνο τώρα!
Steven Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Κατά το γηπεδικό σύνθημα: "Δεν θα πάρεις κύπελλο ποτέ....'' Δεν θα πάρεις τηλέφωνο ποτέ, paredwseeee!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλώς, το βράδυ θα ποστάρω φωτογραφία (me & the iPhone) από την κάμερα του iMac.
dk1210 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλώς, το βράδυ θα ποστάρω φωτογραφία (me & the iPhone) από την κάμερα του iMac. Καλορίζικο συντοπίττη και ομοιδεάτη(apple lover). ραντεβού στις "κρέπες" του Μάριου Διαγγελάκη στην πλατεία να το δούμε? (καπου υπάρχει και ενα wifi router "ανοιχτό"εκεί!!
haHa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Στην Ελλάδα μπορεί να πάρει τηλέφωνο; Συνεργάζεται με τα Ελληνικά δίκτυα; Το ξαναείπαμε νομίζω, όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο προς το παρόν. ..."καλομελέτα και έρχεται" ;-) Υπηρξε καποια προοδος λενε σε αυτο το θεμα: http://www.engadget.com/2007/08/06/sim-hack-frees-iphone-from-atandt-kind-of/
IceMatrix Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο hands-on review Που γίνεται στην Ελλάδα οπότε σας δίνω το Link... υ.γ. να ζητήσω συγγνώμη αν το περιέχομενο του Post μου θεωρηθεί spam... δεν είναι αυτή σε καμία περίπτωση η πρόθεση μου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο hands-on review Που γίνεται στην Ελλάδα οπότε σας δίνω το Link... υ.γ. να ζητήσω συγγνώμη αν το περιέχομενο του Post μου θεωρηθεί spam... δεν είναι αυτή σε καμία περίπτωση η πρόθεση μου... Προφανώς δεν γνωρίζεις (ούτε ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας NextGen έχει δει) ότι το πρώτο ελληνικό review του iPhone έχει ήδη δημοσιευθεί εδώ. Πανελλήνια αποκλειστικότητα της Insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.