KWSN_Men Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μπα μωρέ, τι 0.3 τι 3 MP, όλες για τα μπάζα είναι των τηλεφώνων. Τίγκα στον κόκκο.Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι να σε τρακάρουν πχ και να θες να βγάλεις μερικές φωτό. Ή να θες να κρατήσεις μια γρήγορη σημείωση από κάτι στο δρόμο. Οπότε τα 2ΜP μια χαρά είναι. Τα μείον της κάμερας του iPhone είναι η έλλειψη autofocus και η έλλειψη video. Πάντως στο Πλαίσιο που το δοκίμασα, μια χαρά ήταν οι φωτογραφίες που τράβαγε, στην οθόνη του. You think? Γιατί οι φώτο που είδα στο γνωστό review είναι πολύ κακές για 2ΜΡ, χειρότερες από το Κ750 που είχα αγοράσει Ιούλιο 2005. Πάρε και μία από καλό φωτοκινητό: Σημείωση: Είχα βάλει επίτηδες τον φωτισμό στο incandescent για να βγουν σε μπλε τόνο. Εδώ, τίγκα στον ήλιο και την αντιλιά, όλα στο αυτόματο:
FarCry Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Σημαντικό κενό ασφάλειας στο iPhone Ομάδα ειδικών στην ασφάλεια υπολογιστών ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε ένα ιδιαίτερα σημαντικό κενό ασφαλείας στο iPhone, το οποίο επιτρέπει σε κάποιον επιτιθέμενο να αναλάβει τον έλεγχο της συσκευής. Οι ερευνητές που εργάζονται για την Independent Security Evaluators, εταιρεία που ελέγχει την ασφάλεια των συστημάτων των πελατών της επιτιθέμενη σε αυτά, υποστηρίζουν ότι κατάφεραν να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο του iPhone μέσω της ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ο χρήστης να επισκεφθεί ένα συγκεκριμένο site. - Η εταιρεία ειδοποίησε την Apple για το πρόβλημα προτείνοντας μάλιστα και το ανάλογο patch για τη διόρθωσή του. Η κατασκευάστρια δήλωσε ότι εξετάζει την περίπτωση και ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν κάποιος ή κάποιοι έχουν ήδη εκμεταλλευτεί το λάθος στην ασφάλεια του iPhone για να κλέψουν προσωπικά στοιχεία. http://tech.pathfinder.gr/IT/security/297161.html
esykas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ξέρεις πόσα τέτοια θα γραφτούν ακόμη.Το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν γυρνάει πίσο σε λίγο όλοι οι κατασκευαστές θα βγάλουν από ένα iphone
cordobros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ξέρεις πόσα τέτοια θα γραφτούν ακόμη.Το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν γυρνάει πίσο σε λίγο όλοι οι κατασκευαστές θα βγάλουν από ένα iphone συμφωνω και επαυξανω. σε 1 χρονο ολα τα κινητα θα ειναι στυλ iphone και με πολυ καλυτερεs εφαρμογεs. λιγη υπομονη και θα τα δουμε να βγαινουν το ενα μετα το αλλο.
esykas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 να προσθέσω μόνο ότι την διαφορά την κάνει το λειτουργικό το οποίο το πάει σφεντόνα χωρίς κολύματα,εκτός εάν έχουν ΤΟΝ επεξεργαστή και γι'αυτό δεν τον διαφημίζουν.
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Σημαντικό κενό ασφάλειας στο iPhone Ομάδα ειδικών στην ασφάλεια υπολογιστών ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε ένα ιδιαίτερα σημαντικό κενό ασφαλείας στο iPhone, το οποίο επιτρέπει σε κάποιον επιτιθέμενο να αναλάβει τον έλεγχο της συσκευής. Οι ερευνητές που εργάζονται για την Independent Security Evaluators, εταιρεία που ελέγχει την ασφάλεια των συστημάτων των πελατών της επιτιθέμενη σε αυτά, υποστηρίζουν ότι κατάφεραν να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο του iPhone μέσω της ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ο χρήστης να επισκεφθεί ένα συγκεκριμένο site. - Η εταιρεία ειδοποίησε την Apple για το πρόβλημα προτείνοντας μάλιστα και το ανάλογο patch για τη διόρθωσή του. Η κατασκευάστρια δήλωσε ότι εξετάζει την περίπτωση και ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν κάποιος ή κάποιοι έχουν ήδη εκμεταλλευτεί το λάθος στην ασφάλεια του iPhone για να κλέψουν προσωπικά στοιχεία. http://tech.pathfinder.gr/IT/security/297161.html Καλά εσύ δεν είδες ούτε την ημερομηνία της είδησης, και την αναπαρήγαγες 2 εβδομάδες μετά τη δημοσίευσή της.
Steven Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ξέρεις πόσα τέτοια θα γραφτούν ακόμη.Το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν γυρνάει πίσο σε λίγο όλοι οι κατασκευαστές θα βγάλουν από ένα iphone If you can't innovate I guess you just imitate' date=' but it's never quite as good as the original[/b'] Οι γνώστες ξέρουν από που είναι αυτό...
esykas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 δηλαδή παίρνουμε μια είδηση και την αναπαράγουμε....πολύ πρωτότυπο
Strategos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δεν σπάει με τίποτα... Μπορείς βέβαια πχ να πατήσεις πάνω του οταν είναι στο πεζοδρόμιο...οπότε κάτι θα πάθει... Αλλά κάπου ξεπερνάνε τα όρι οι άνθρωποι... Το κινητό που έχω δεν μου έχει πέσει κάτω πάνω από 3-4 φορές σε 2 χρόνια....και ΟΧΙ στο πεζοδρόμιο φυσικά... Και ΟΧΙ δεν μου έχει πέσει στην ταυαλέτα... Μαλλον δεν ειδες το ποστ μου
Steven Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Το είχα δει... So what?? Κυκλοφορεί και ένα άλλο που ένα αρρωστημένο μυαλό πήρε μια πρόκα, ένα σφυρί και άρχισε να καρφώνει το iPhone.... OMG τι παράξενο, μετά τις 2 πρώτες σφυριές διαλύθηκε το κινητό...
Strategos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 so διαλυετε στο λεπτο τουλαχιστον μεσα στο μιξερ το τηλεχειριστηριο του wii ας πουμε δεν επεθε τπτ σχεδον..
Steven Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Και ξαναρωτάω λοιπόν.... So fuckin what?? Θα το βάλω ποτέ στο μίξερ?? Αυτό που θέλω να ξέρω είναι: - Αν τις λιγοστές φορές που θα μου πέσει κάτω θα σπάσει. Απάντηση: ΟΧΙ - Αν όταν το έχω στην τσέπη μου θα γρατσουνίζεται η οθόνη. Απάντηση: ΟΧΙ - Αν κάποια στιγμή το βρει κάποιο μωρό (όχι ανω των 18 χρονών) πάνω στο τραπέζι και βγάλει το σουγιά του και προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να χαράξει την οθόνη...θα τα καταφέρει? Απάντηση: ΟΧΙ Μπορεί λοιπον να μου εξηγήσει κάποιος τι νόημα έχουν το μίξερ, οι πρόκες, αν το πατήσει ελέφαντας, αν μου πέσει στην τουαλέτα όταν χέζω ή αν μου πέσει από το αεροπλάνο??
haHa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Και ξαναρωτάω λοιπόν.... So fuckin what?? Θα το βάλω ποτέ στο μίξερ?? Αυτό που θέλω να ξέρω είναι: - Αν τις λιγοστές φορές που θα μου πέσει κάτω θα σπάσει. Απάντηση: ΟΧΙ - Αν όταν το έχω στην τσέπη μου θα γρατσουνίζεται η οθόνη. Απάντηση: ΟΧΙ - Αν κάποια στιγμή το βρει κάποιο μωρό (όχι ανω των 18 χρονών) πάνω στο τραπέζι και βγάλει το σουγιά του και προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να χαράξει την οθόνη...θα τα καταφέρει? Απάντηση: ΟΧΙ Μπορεί λοιπον να μου εξηγήσει κάποιος τι νόημα έχουν το μίξερ, οι πρόκες, αν το πατήσει ελέφαντας, αν μου πέσει στην τουαλέτα όταν χέζω ή αν μου πέσει από το αεροπλάνο?? +1 Μιλαμε για ενα πολυ δυνατο μιξερ και ειναι πολυ αδικο να λες οτι δεν αντεχει το iphone επειδη εκει μεσα εσπασε. Το iphone φαινεται ανθεκτικο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Και ξαναρωτάω λοιπόν.... So fuckin what?? Θα το βάλω ποτέ στο μίξερ?? Αυτό που θέλω να ξέρω είναι: - Αν τις λιγοστές φορές που θα μου πέσει κάτω θα σπάσει. Απάντηση: ΟΧΙ - Αν όταν το έχω στην τσέπη μου θα γρατσουνίζεται η οθόνη. Απάντηση: ΟΧΙ - Αν κάποια στιγμή το βρει κάποιο μωρό (όχι ανω των 18 χρονών) πάνω στο τραπέζι και βγάλει το σουγιά του και προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να χαράξει την οθόνη...θα τα καταφέρει? Απάντηση: ΟΧΙ Μπορεί λοιπον να μου εξηγήσει κάποιος τι νόημα έχουν το μίξερ, οι πρόκες, αν το πατήσει ελέφαντας, αν μου πέσει στην τουαλέτα όταν χέζω ή αν μου πέσει από το αεροπλάνο?? +1 Μιλαμε για ενα πολυ δυνατο μιξερ και ειναι πολυ αδικο να λες οτι δεν αντεχει το iphone επειδη εκει μεσα εσπασε. Το iphone φαινεται ανθεκτικο. Sorry παιδιά αλλά λέτε βλακείες. Ο μέσος χρήστης (όπως εγώ ή εσείς) μόλις πάρει κάποιο κινητό το βάζει στο μπλέντερ, είναι γνωστά αυτά τα πράγματα. Μετά βάζει μαϊντανό, βασιλικό, διόσμο ή ό,τι διάολο μυρωδικό θέλει και το βάζει στο φούλ. Οπότε για να μην αντέξει το iPhone στο πείραμα του κάθε ανεγκέφαλου είναι σκάρτο, θα παίρνει λάθος τηλέφωνα (θα θες να πάρεις πχ την Κικίτσα και αυτό θα παίρνει την Πιπίτσα καταστρέφοντάς σας την προσωπική ζωή), θα σας κάψει την πίτσα, θα σας πέσουν τα μαλλιά και θα σας καταστήσει ανίκανους. Κωλοκινητό τελικά... Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε από τους φανατισμένους...
georgeadams Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Καλά εσύ δεν είδες ούτε την ημερομηνία της είδησης, και την αναπαρήγαγες 2 εβδομάδες μετά τη δημοσίευσή της. Όχι μόνο αυτό, αλλά το κενό ασφαλείας που αναφέρει η είδηση δεν υπάρχει πια. Διορθώθηκε με το software update που έβγαλε η Apple πριν από λίγες ημέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.