Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όλα ωραία και καλά ρε παιδιά, αλλά φοβερή κάμερα; Σε σχέση με τι; Me to T68 ας πούμε; Γιατί εγώ κινητό με 2ΜΡ πήρα πρώτη φορά ακριβώς πριν 2 χρόνια...

Ναι ρε σεις, η κάμερα είναι απαράδεκτη!Το κ750 που έχω έχει καλύτερη.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα μωρέ, τι 0.3 τι 3 MP, όλες για τα μπάζα είναι των τηλεφώνων. Τίγκα στον κόκκο.

Η μόνη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ είναι να σε τρακάρουν πχ και να θες να βγάλεις μερικές φωτό. Ή να θες να κρατήσεις μια γρήγορη σημείωση από κάτι στο δρόμο. Οπότε τα 2ΜP μια χαρά είναι. Τα μείον της κάμερας του iPhone είναι η έλλειψη autofocus και η έλλειψη video.

Πάντως στο Πλαίσιο που το δοκίμασα, μια χαρά ήταν οι φωτογραφίες που τράβαγε, στην οθόνη του.

Δημοσ.

mias kai eimai xrhstria ipod, kai logo tou oti to p900 mou arxizei kai ta fthnei meta apo 3 xronia, mia epilogh pou skeftomoun htan na kano ypomonh kai na perimeno gia to iphone. eytyxos omos phga sto plaisio sto maill xthes pou to exoun demostration se stand kai to eida. oi entyposeis mou htan oi ekshs.

1. tigka stis daxtylies (logiko men mias kai to xeirizesai me ta daxtyla, alla pisteyo oti an ebaza protection film opos sto ipod den tha htan toso eykola ta pragmata.

2. prospathisa na to xrhsimopoihso me tous antixeires gia na grapso sms...xalia...s patousa d h a ebgaze, kai eimai kai kopela (pou shmainei oti den exo poly platia daxtyla se sxesh me enan antra).

3. den ksero poio diktyo tha kanei to providing gia tis internet yphresies.

4. den exei gps

apotelesma: den to pairno...dioti an exeis ena ipod den aksizei ta xrhmata tou gia kanenan logo. outos h allos dhladh mias kai to ipod exei kai perissotera gb

ayta...

Δημοσ.

Δεν πολυσυμφωνώ με αυτά που λες...

1. Ξέρεις πόσες εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες άτομα το πιάνουν εκείνο το iphone κάθε μέρα? Και έτσι κι αλλιως η οθόνη είναι πάρα πολύ scratch resistant οπότε μπορείς να το καθαρίζεις πχ πανεύκολα στο jean ή με οποιοδήποτε άλλο ρούχο..

2. δεν έχω άποψη αλλά όλοι λένε το αντίθετο ως τώρα...

3. έχει σημασία? Τον αριθμό σου τον παίρνεις μαζί έτσι κι αλλιώς και όλοι πάνω κάτω τις ίδιες προσφορές έχουν..

4. κι εγώ έλεγα ότι το θέλω στην αρχή αλλά τελικά είναι βλακεία...Καίει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπαταρία.. Δηλαδή μια διαφδρομή μιας ώρας ας πούμε με το ζόρι τη βγάζει το κινητό.. (από το Ν95 αυτά).. Και στην τελική όπως έχει ξαναειπωθει από τεχνικής πλευράς δεν γινεται να μπει αυτή τη στιγμή σοβαρός πομπός GPS σε κινητό... Δες τα κανονικά GPS πόσο γομάρια είναι... Δεν τα κάνουν επίτηδες έτσι...Χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλα... Οπότε από το να έχεις κάτι που θα το χρησιμοποιείς σπάνια και θα είναι και ψιλοχάλια καλύτερα να μην το έχεις... Προσωπική άποψη...

Δημοσ.
Δεν πολυσυμφωνώ με αυτά που λες...

1. Ξέρεις πόσες εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες άτομα το πιάνουν εκείνο το iphone κάθε μέρα? Και έτσι κι αλλιως η οθόνη είναι πάρα πολύ scratch resistant οπότε μπορείς να το καθαρίζεις πχ πανεύκολα στο jean ή με οποιοδήποτε άλλο ρούχο..

Sou eipa oti exo ipod.exoun akrivos thn idia othonh. kai fainetai poly sixameno me toses daxtylies pano tou. eytyxos me to film pou exo balei den fainontai.sto kinhto omos kati tetoio pisteyo oti tha prokalei problhmata sthn xrhstikothta tou

2. δεν έχω άποψη αλλά όλοι λένε το αντίθετο ως τώρα...

An to krathseis me to ena xeri kai grapseis me ton deikth tou allou mia xara grafei. alla to thema einai na to xeirizesai me dyo antixeires, kai emena mou patouse ta diplana.

3. έχει σημασία? Τον αριθμό σου τον παίρνεις μαζί έτσι κι αλλιώς και όλοι πάνω κάτω τις ίδιες προσφορές έχουν..

exei shmasia otan exeis etairiko paketo

4. κι εγώ έλεγα ότι το θέλω στην αρχή αλλά τελικά είναι βλακεία...Καίει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπαταρία.. Δηλαδή μια διαφδρομή μιας ώρας ας πούμε με το ζόρι τη βγάζει το κινητό.. (από το Ν95 αυτά).. Και στην τελική όπως έχει ξαναειπωθει από τεχνικής πλευράς δεν γινεται να μπει αυτή τη στιγμή σοβαρός πομπός GPS σε κινητό... Δες τα κανονικά GPS πόσο γομάρια είναι... Δεν τα κάνουν επίτηδες έτσι...Χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλα... Οπότε από το να έχεις κάτι που θα το χρησιμοποιείς σπάνια και θα είναι και ψιλοχάλια καλύτερα να μην το έχεις... Προσωπική άποψη...

den eipa oti me to zori thelo to gps, oute epishs oti tha to xrhsimopoio synexeia. den eimai taksitzhs.apla einai protimotero na to exeis se periptosh pou to thes para na mhn to exeis katholou.

genika den tha paro ena lipso kinhto. kai na skaso mia perousia epeidh exei kala grafika. e kai?x3sthk3 h forada sto aloni...ayta

Δημοσ.

Η οθόνη δεν είναι ίδια. Η μία είναι αφής και η άλλη όχι.

Κι εγώ δεν έχω δει καλύτερη οθόνη αφής από του iPhone.

Κι έχω αλλάξει πολλά smatphones και pdas.

Για το πληκτρολόγιο θα συμφωνήσω. Δεν μου άρεσε.

Επίσης, το gps καλό είναι αλλά:

1. Πόσο παραπάνω θα ήσουν διατεθειμένη να το πληρώσεις για μια περιστασιακή χρήση όπως λές;

2. Οι μόνοι χάρτες που αξίζουν τον κόπο για την Ελλάδα, είναι της ngi (destinator). Και υπάρχουν μόνο για Windows Mobile συσκεύες. Δώρον άδωρον θα ήταν το gps για μας.

Χωρίς να λέω ότι θα το πάρω ή όχι, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το iPhone δεν είναι απλά το σύνολο των μερών του. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Οπότε είναι unfair να κοιτάς στεγνά τα specs.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον punky...Στην Ελλάδα το GPS είναι το πλεον άχρηστο gadget άμα δεν έχεις φουσκωτό για παράδειγμα..

Εδώ ακόμα και στο αυτοκίνητο μας που έχει navigation ντάξει οκ είναι γαμάτο, αλλά έχει πααααρα πολλά λάθη ακόμα... Το σπίτι μας πχ το δείχνει στα χωράφια...και δεν μένουμε και σε κανα βουνό...στα Βριλήσσια και κεντρικά κιολας...

Και μιλάμε τώρα για μια μονάδα που κόστιζε γύρω στα 3 χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά (ενσωματωμένο από τη μαμά) και όχι για ένα δέκτη μικροσκοπικό σε κινητό με μούφα χάρτες... κλπ...

Οι χάρτες είναι πάρα πολύ πίσω ακόμα... Να μου πεις εδω στη Γερμανία που είμαι που σου δείχνει και που μπορείς να κατουρήσεις το καταλαβαίνω...αλλά και πάλι εφόσον το κινητό έχει google maps και ίσως όπως ακούγεται το συμβόλαιο να πάει πακέτο με απεριόριστο internet σε ικανοποιητικές τιμές το GPS είναι το πλεον άχρηστο feature για το iphone με βάση τα μειονεκτήματα που έχει...

Το μόνο σοβαρο μειον που έχει για μένα το iPhone είναι ότι δεν μπορεί ο καθένας να γράψει προγράμματα... Ας ελπίσουμε να αλλάξει αυτό στο άμεσο μέλλον...

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα με τον punky...Στην Ελλάδα το GPS είναι το πλεον άχρηστο gadget άμα δεν έχεις φουσκωτό για παράδειγμα..

Εδώ ακόμα και στο αυτοκίνητο μας που έχει navigation ντάξει οκ είναι γαμάτο, αλλά έχει πααααρα πολλά λάθη ακόμα... Το σπίτι μας πχ το δείχνει στα χωράφια...και δεν μένουμε και σε κανα βουνό...στα Βριλήσσια και κεντρικά κιολας...

Και μιλάμε τώρα για μια μονάδα που κόστιζε γύρω στα 3 χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά (ενσωματωμένο από τη μαμά) και όχι για ένα δέκτη μικροσκοπικό σε κινητό με μούφα χάρτες... κλπ...

Οι χάρτες είναι πάρα πολύ πίσω ακόμα... Να μου πεις εδω στη Γερμανία που είμαι που σου δείχνει και που μπορείς να κατουρήσεις το καταλαβαίνω...αλλά και πάλι εφόσον το κινητό έχει google maps και ίσως όπως ακούγεται το συμβόλαιο να πάει πακέτο με απεριόριστο internet σε ικανοποιητικές τιμές το GPS είναι το πλεον άχρηστο feature για το iphone με βάση τα μειονεκτήματα που έχει...

Δεν συμφωνώ. Με ένα πεταμένο GPS και το destinator στην Καβάλα κιόλας και δούλευε παραπάνω από τέλεια. Μέχρι και σε ποια λωρίδα κυκλοφορίας έπρεπε να μείνω μου έλεγε.

Συμφωνώ ότι είναι περιττό. Απλός οι περισσότεροι έχουν υψηλές απαιτήσεις γιατί θεωρούν ότι το iphone κάτι κορυφαίο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Sou eipa oti exo ipod.exoun akrivos thn idia othonh. kai fainetai poly sixameno me toses daxtylies pano tou. eytyxos me to film pou exo balei den fainontai.sto kinhto omos kati tetoio pisteyo oti tha prokalei problhmata sthn xrhstikothta tou

Καμία σχέση! Το iphone έχει γυαλί στην επιφάνειά του και όχι διάφανο πλαστικό όπως τα ipods klp!

8-)

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ακουσει τοσα και τοσα για το iphone και τα καλα και τα κακα.

εγω παντα ειχα και εχω κινητα που αξιζαν αλλα παντα ειχα μεσα στο μυαλο μου εναν τυπο κινητου που δεν υπαρχει μεχρι τωρα.

μετα απο τοσα χρονια χρησηs κινητων εχω καταληξει οτι για μενα το απολυτο κινητο ειναι καποιο που θα εχει ολη την προσοψη οθονη[iphone] οχι πληκτρολογιο ουτε γραφιδα αλλα αφηs[iphone] μεγαλο αποθηκευτικο χωρο [iphone]2ηχεια δυνατα με καληs ποιοτηταs ηχο[nokia n73ME]ληψη video απεριοριστη[πολλα κινητα τηs nokia κυριωs]καλη ληψη και αναλυση[πολλα κινητα]λεπτο [τυπου RAZR],καλο και γρηγορο browser,[iphone]και αξιοπρεπη καταναλωση μπαταριαs.

δεν με ενδιαφερει εαν εχει ολεs τis εφαρμογεs ενοs smartphone γιατι σε καθημερινη χρηση οι πιο πολλεs μενουν αχρησιμοποιητεs.

πιστευω οτι κατι τετοιο θα βγει προσφατα γιατι λιγο πολυ η ελευση του iphone τουs εχει ταρακουνησει ολουs.

ε! αυτο το κινητο θα το αγοραζα με κλειστα ματια.

ενα κινητο αντιθετωs σαν το Ν95 δεν θα το αγοραζα ποτε,παροτι τα κινητα που περνω ειναι αξιαs παντα πανω απο 600 ευρω.

αυτο το παραμυθι μια ζωη με τιs μικρεs οθονεs ,αρκετα.

ο χρηστηs θελει να μπαινει στο ιντερνετ και να μην στραβωνεται.

μεχρι σημερα μονο τα κινητα-υπολογιστεs ειχανε αξιπρεπειs οθονεs,αλλα δεν ειναι για ολουs.

με την ελευση του iphone θελω να πιστευω οτι θα αλλαξει η φιλοσοφια του πωs πρεπει να ειναι ενα κινητο,και θα βαδισουν ολοι στα αχναρια του.

εαν θα το παρω δεν ξερω γιατι εχω μαθει με πιο "εξυπνα"κινητα,αλλα εαν εβγαζε η νοκια ενα κινητο που να εχει τα χαρακτηριδτικα του iphone συν τιs αλλεs εφαρμογεs που βαζει στα "καλα" τηs κινητα ΝΑΙ θα τοπερνα με κλειστα τα ματια.

Δημοσ.

αραγε εγω που εχω καρτοκινητο vodafone και θελω να το κανω συνδεση μηπως να περιμενω το i-phone μπας και γινετε ετσι καμια τραμπα αμα βαλω την συνδεση τους?

Δημοσ.
Καμία σχέση! Το iphone έχει γυαλί στην επιφάνειά του και όχι διάφανο πλαστικό όπως τα ipods klp!

8-)

giati sto gyali den fainontai oi daxtylies? giati eite apo gyali einai eite apo plastiko emena to idio kai to ayto mou kanoun. ase kiolas pou to gyali spaei kai pio eykola stis ptoseis

Δημοσ.

Δεν σπάει με τίποτα...

Μπορείς βέβαια πχ να πατήσεις πάνω του οταν είναι στο πεζοδρόμιο...οπότε κάτι θα πάθει... Αλλά κάπου ξεπερνάνε τα όρι οι άνθρωποι... Το κινητό που έχω δεν μου έχει πέσει κάτω πάνω από 3-4 φορές σε 2 χρόνια....και ΟΧΙ στο πεζοδρόμιο φυσικά...

Και ΟΧΙ δεν μου έχει πέσει στην ταυαλέτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...