Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο αλλά (χμμ...) θα ήθελα να μάθω πόσο εύκολο είναι να μεταφέρεις ένα αρχείο από το τηλέφωνο στο pc (μη θέλει κανά πρόγραμμα σαν το itunes). Τι είδους αρχεία θα παίζει? Από drm πως, τι?

Πάντως είναι όμορφο. Μάλλον θα τα σπάσει η Apple με αυτό το γκατζετάκι.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο paredwse δε μπορεί να μιλήσει ακόμα Κλαίει

Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο σας και φυσικά στον σκυλ .... εεεε στον παρεδώσε θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι εδώ δε μιλάμε αλλά πληκτρολογούμε (συνήθως με τα χέρια). Το γεγονός λοιπόν ότι όπως εσείς αναφέρατε (και ποιος είμαι εγώ για να το αμφισβητήσω άλλωστε) ότι ο παρεδώσε δεν μπορούσε να απαντήσει με βάζει σε σκέψεις σχετικά με τον ενθουσιασμό του για το Iphone, τις επιπτώσεις αυτού του ενθουσιασμού και κατ' επέκταση για το είδος του κωλύματος που ο παρεδώσε αντιμετώπισε.

Ευχαριστώ πολύ και όπως προείπα πάντα με τον δέοντα σεβασμό.

Ο Θεός* να σας έχει καλά

*aka Παύλος Γιαννακόπουλος

Δημοσ.
Παιδια το θελω και εγω! Απλα τελειο! Ατιμη Apple αν δεν ειναι αηδιαστικα τελειο ο,τι κανεις, δε μπορεις να το βγαλεις για κυκλοφορια!

Δηλαδη χωρις συμβολαια ποσο να πηγαινει παιδια? +200$ ?

ti einai afto to simboleo pou anaferese ?

Δημοσ.

Λοιπόν.

+design

+no stylus

+άντε ας βάλουμε στα θετικά και το proximity detector και το Landscape sensor

-No 3g (και μην πεταχτεί κανείς να πειν τι να το κάνουμε, διότι τo main target group του κινητού δε χρησιμοποιεί το 3g για να κατεβάζει java games

-Τέλος του 2007 δλδ σε 11 μήνες. Ναι ΟΚ φαντάζομαι δε χρειάζεται να επεκταθώ.

Με λίγα λόγια, πολύ κακό για το τίποτα

Δημοσ.

παιδιά ωραίο είναι αλλά στην παραλία το καλοκαιράκι που πετάω τα κινητά στην άμμο εγώ θα αντέχει; δεν νομίζω, όταν βρέχει θα τρέχουμε να του βρούμε στέγη και όταν μας πέσει κάτω θα πίνουμε πικρό καφέ; και στο κάτω κάτω εκτός από εμφάνιση τι επιπλέον μας προσφέρει ως προς λειτουργίες από ένα κινητό π.χ. sonny ericsson καλό; τώρα βέβαια αν το λειτουργικό του είναι πολύ καλό, γρήγορο και δεν κολλάει ποτέ τότε μάλιστα.

Δημοσ.

omorfo oso den paei,san klassiko proion tis apple.apo timi pali i apple to parakane to prama.

pantos oi xronoi anamonis kai omilias einai yperbolika megaloi.ti exei pano ,gennitria i kamia bataria aytokinitou?

ego prin to xaraktiriso XRISIMO kai oxi apla mourato gadget thelo na akouso:

1)diastaseis

2)baros

giati einai metaxi allon kai kinito, kai ta kinita prepei na bainoun stin tsepi xoris polla polla.

Δημοσ.

Βασικά συνεργάζεται με το Google Maps και με μηχανές αναζήτησης όπως το Yahoo.

Για αυτά δε θες 3G, και με απλό wap γίνεται, αλλά δε νομίζω να μην έχει 3G, με μια τόσο απαιτητική (σε ταχύτητα) εφαρμογή, όπως το Google Maps... Παρόλα αυτά όπου να'ναι εμφανίζονται κ τα δίκτυα 4G, για τα οποία κάποιος Ελληνικής καταγωγής μεγάλος επιστήμονας (όνομα δε θυμάμαι), και υψηλόβαθμο στέλεχος οργανισμού τηλεπικοινωνιών (νομίζω) είχε πει πως το 3G (προτού ακόμη στηθούν και διαδοθούν στο ευρύ κοινό) θα είναι μια αποτυχία και πρότεινε την άμεση μετάβαση σε 4G δίκτυα, όταν και όποτε αυτά ήταν εφικτό να γίνουν διαθέσιμα (λόγω κόστους υποδομής) στην αγορά.

Για αυτό αν η ευρωπαϊκή έκδοση είναι και 4G, θα είναι μεγαλούργημα της Apple το iPhone...

Παρόλα αυτά δε γίνεται λόγος για κάρτες επέκτασης (σιγα που δε θα υποστηρίζει) και επιπλέον δε μας λέει τι επεξεργαστή έχει.

Η τιμή πάρα πολυ κορυφαία!!!

Μην τρελαινόμαστε, για 4GB με λιγότερο από 500? (δεν ξέρω ισοτιμία ?-$) κ 8 με λιγότερο απο 600? είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα λεφτα...

Το λειτουργικό με έστειλε στο διάολο...

Ακόμα δε μπήκε το 2007 και περιμένω πως και πως να τελειώσει... :D

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry αλλά 600$ για ένα κινητό;Να μου λείπει.....Προτιμώ πχ ένα NOKIA 6100(το παράδειγμα είναι τυχαίο,δεν κάνω διαφήμιση).Κι αυτό και τηλέφωνο παίρνει και μηνύματα στέλνει εξάλλου.....No offense βέβαια,απλά εμένα μου φαίνεται too much expensive.Εντάξει θα μου πείτε τώρα έχει και λειτουργικό,πλήκτρα αφής,σκληρό δίσκο κλπ κλπ.Απλά ρε γμτ μου τη σπάει που τώρα πια τα κινητά μόνο....τηλέφωνα δεν είναι........Αλλά είπαμε απλά τη γνώμη μου λέω ε,μη δαγκώνετε....

Δημοσ.

Ακόμα δε σε δαγκώσαμε... :D

Βασικά σκέψου οτι σήμερα ένα καινούργιο κινητό κάνει 500-600 ? και δεν κάνει ούτε τα μισά απο το iPhone...

Επίσης το πόσο χρήσιμες ή οχι είναι οι λειτουργίες του (και πραγματικά έχει πολλές καινοτομίες), ας μην βιαζόμαστε να τις κρίνουμε.

Όταν είχαν βγεί τα πρώτα κινητά με mp3, camera κτλ. όλοι έλεγαν "μλκς, τι να κάνω ένα κινητό με κάμερα, μουσική, βίντο κτλ? πολυτέλειες..." κι όμως σε πολύ κόσμο, το να έχει σε 1 συσκευή όλες αυτές τις λειτουργίες αντί να κουβαλάει 4 συσκευές (τηλέφωνο, mp3, κάμερα, organiser), είναι κάτι το οποίο τον εξυπηρετεί πολύ στην καθημερινότητα του (δε λέω οτι χωρις αυτό δε ζει κανείς), και μάλιστα σιγά σιγά το φτηνό ευρυζωνικό internet θα περάσει και στις φορητές συσκευές για να μας διευκολύνει ακόμη περισσότερο.

Παράδειγμα: Στο ΤΕΙ όλοι σκοτώνονταν να αντιγράψουν σε τετράδια, χαρτιά, φυλλάδια κτλ το πρόγραμμα, εγώ κ κάτι άλλα παιδιά το βγάλαμε φωτο με τα κινητά κ μετα περάσαμε την φωτο στο PC και γλυτώσαμε κόπο, λάθη κ κούραση! Δε λέω ότι ήμασταν πιο μάγκες, ή πιο έξυπνοι ή οτιδήποτε άλλο, απλώς χρησιμοποιήσαμε πιο πρακτικά και ανοικτόμυαλα ένα μέσο απ'οτι το χρησιμοποιούν άλλοι...

Σκεφτείτε να έχετε σε RSS περιεχόμενο (ήδη γίνεται απο 3G συσκευές) τον καιρό σε διάφορες πόλεις (όταν πετούσα απο Ρόδο για Θεσσ κ μετα με τρένο Λάρισα, έφυγαν πολλές χρηστοπαναγίες για τον καιρό, επειδή τον έμαθα πραγματικά την τελευταία στιγμή), ειδήσεις με περιεχόμενο πιο κοντά στα ενδιαφέροντά μας κτλ. αλλά αντί να πρέπει να πάμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να ενημερωθούμε, αυτό να γίνεται οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Και το καλύτερο είναι πως όλα αυτά παρέχονται με τη σταθερότητα, την ασφάλεια κ την λειτουργικότητα ενός λειτουργικού εμπνευσμένου και βασισμένου στο Mac OS Χ.

Εντάξει δε θα πετάξουμε τα PC ή τα Μακ, αλλά σαν Palm+mobile+media center συσκευές σαν το iPhone διευκολύνουν πολύ την καθημερινότητά μας.

Επαναλαμβάνω πως και χωρίς αυτά η ζωή μας κυλά ομαλότατα, αλλά πιστεύω πως με το iPhone, η Apple θα γράψει, για άλλη μια φορά ιστορία... :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό δεν είναι κινητό, είναι PDA και πολύ φθηνό για αυτά που προσφέρει! Εγώ τα έπαιξα με την οθόνη. Αφής δύο σημείων. Είδατε πως κάνεις ζουμ τις φωτογραφίες που βλέπεις? Το θέλω τώρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...