Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη μου πεις ότι εσύ ήσουν ο πολύτεκνος παπάς που ήσουν μπροστά μου στην ουρά σήμερα στο Πλαίσιο. Μου έσπασες τα νεύρα μέχρι να έρθει η σειρά μου, για να περιεργαστώ κι εγώ το iPhone.

Λοιπόν, ένα-δυο πραγματάκια να έχει που για μένα είναι βασικά, και το πήρα.

Επιτέλους μία συσκευή που δεν σε κάνει να χασμουριέσαι στο χρόνο ανταπόκρισης. Συν του ότι είναι σέξυ, και μόνο αυτό μετράει τελικά στη ζωή.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Pareme ena thl ligo...

A xexasa den mboreis :mrgreen:

Ευελπιστώ ότι θα πάρω κάποτε :twisted: ... αν και δε με νοιάζει. Ο σκοπός επιτεύχθηκε. Χάλασα τις διακοπές του paredwse

Δημοσ.

Kalipera!Tis proales xiristika kai ego to iphone sto the mall kai oi ediposeis mou kai emena ine arketa kales alla ena poli basiko arnitiko stixio gia emena ine oti den exei pena na grafeis.Sinadisa ego toulaxiston megali diskolia sto na grapso sms.Den borousa na patiso ta plikta...Elpizo na bgaloun pena parakato...Pragmatika epidi ime katoxos tou LG PRADA aporo giati na min bgazoun pena sta kinita me othoni afis....

Δημοσ.
Πάρτε

http://www.rlslog.net/apple-iphone-security-hole-is-now-official/

Για αυτούς που έθαβαν και θάβουν ακόμα τα κινητά με windows για θέματα ασφαλείας.

http://cultofmac.com/?p=1036

http://www.tuaw.com/2007/07/23/nyt-reports-on-first-announced-iphone-vulnerability/

πιστεύω ότι δεν πλησιάζει καθόλου τα vulnerabilities των windows mobile

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να διαβάζουμε και λιγάκι πρώτα.... Μετά από απεγνωσμένες και αποτυχημένες προσπάθειες hacker να μπουν στο MacOSX αρχίσαμε τις αλχημείες...δηλαδή να βάζουμε τον παράγοντα ''ηλίθιο άνθρωπο'' στο παιχνίδι...

hackers can take over an iPhone if a user accesses a Web site designed by the hacker.

Είναι σαν να μου λες ότι αγόρασα μια καινουρια πόρτα ασφαλείας για το σπίτι αλλά την ξέχασα ανοιχτή και με έκλεψαν...αρα η πόρτα ασφαλείας δεν είναι καλή!

Και bravo μετά από άπειρες προσπάθειες βρήκαν ένα κενό που μπορεί να χρησιμοποιειθεί υπο προυποθέσεις... Σε 2 μέρες θα βγει κώδικας που θα το κλείνει... Μετά πόσο θα τους πάρει να βρουν άλλο? 2, 3 μήνες? Εδώ ολόκληρο συνέδρειο hacker είχαν κάνει πριν από λίγο καιρό προσπαθώντας να σπάσουν το MacOSX και μετά από μερικές μέρες που δεν τα κατάφερε κάνενας, τους έδωσαν κάτι παραπάνω ελευθερίες για να τελειώσει κάποτε το πανηγύρι...

Χίλιες φορές τα ίδια λέμε αλλά δεν καταλαβαίνουν μερικοί... Πονάει πολύ το MacOS....

Δημοσ.

Nα κανω μια ερωτηση:

Ποσοι απο εμας που εχουμε windows smartphones ή symbian smartphones ή και σε λιγο το iphone αντιμετωπισαμε πραγματικα προβληματα ασφαλειας?

Εγω πιστευω κανενας!

Σε ολες τις πλατφορμες θα υπαρχουν τρυπες (αλλου λιγοτερες αλλου περισσοτερες)

αλλα αυτες που σπανια θα δημιουργουν πραγματικο προβλημα.

Για παραδειγμα :

Ακομα και το mac os x που εχει αισθητα λιγοτερες τρυπες απο τα windows ειχε προβληματα ασφαλειας που συχνα τα αρνιοταν η apple μεχρι να βγαλει το fix.

Αμφιβαλλω ομως αν κανενας ειχε αντιμετωπισει ποτε προβλημα απο αυτες τις τρυπες..

Δημοσ.

Αυτό τώρα τι σχέση έχει?? επειδή δεν θέλησε ποτέ κανένας να επιτεθεί σε σένα...(και λογικό το βρίσκω, τι να κλέψει τα sms που κανονίζεις να πας για μπάλα) σημαίνει ότι η ασφάλεια δεν παίζει ρόλο??

Γεγονός είναι οτι οι hackers κάνουν τα windows πουτάνα τους όποτε γουστάρουν και στο MacOSX πέφτουν σε κάτι τοίχους 40 μέτρα που για να τους περάσουν πρέπει να τους ανοίξει κάποιος την πόρτα...

Τα υπόλοιπα..αντιμετωπίσαμε προβλήματα ασφαλείας ή όχι, μας επιτέθηκαν ή όχι κλπ είναι παπαρολογίες... Και ναι είναι σοβαρότατο πρόβλημα όταν εξαπολύωνται μαζικά viruses στο νετ και κινδυνεύω και εγώ χωρίς να είμαι πραγματικός στόχος κανενός, επειδή φοράω windowz....

Να μου πεις ότι με έβαλαν στόχο να με hackeψουν, τα έδωσαν όλα και τα κατάφεραν στο τέλος άντε να πω πάει στο διάλο...αλλά τα windows είναι μπαστε σκύλοι (όχι εσύ paredwse :P) αλέστε...

Δημοσ.

E εισαι λιγος υπερβολικος!

Τελος παντων το σημαντικο ειναι οτι αυτο το προβλημα στον safari ακομα και να μην βγει το fix ,

δεν επηρεαζει ουσιαστικα τους χρηστες τους.

Ειδικα αυτους που ξερουν τι ανοιγουν, τι αρχεια τρεχουν και δεν πανε σε οποιο site τους προτεινει ενα μηνυμα.

Ιδια τακτικη πρεπει να ακολουθειτε και στα windows για να μην κολλας ιους.

Δημοσ.
Γεγονός είναι οτι οι hackers κάνουν τα windows πουτάνα τους όποτε γουστάρουν και στο MacOSX πέφτουν σε κάτι τοίχους 40 μέτρα που για να τους περάσουν πρέπει να τους ανοίξει κάποιος την πόρτα...

Βράχηκα ! :mrgreen:

Δημοσ.

δεν νομίζω πως απέχουν πολύ από την πραγματικότητα...

το πρόβλημα είναι ότι στα windows δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ βλακεία για να σε χτυπήσουν...το κάνουν και από μόνοι τους...και άνετα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...