Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και η Ελλάδα θα είναι μαλλον από τις τελευταίες μιας και είναι μικρή αγορά...με (άρρωστους για κινητά αγοραστές πάντως).. Όπως λενε οι φήμες στην αρχή θα έρθει το iPhone Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία από Ευρώπη...

Θα το πάρω και θα έρθω στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα και θα ψάξω να βρω τον paredwse! μουχαχα!!:P

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω υπάρχει νομικό θέμα για τις κλειδωμένες συσκευές στην Ελλάδα... η ΕΕΤΤ με κάποια διάταξη δεν το επιτρέπει νομίζω. Δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος όμως!

Δημοσ.

Πως γίνεται Ελληνικό μαγαζί να έχει στο site του τιμή για iphone? Λέει ότι αναμένεται αλλά είναι δυνατόν να το έχει κοστολογήσει ήδη? Εδώ δεν ξέρουμε αν θα βγει κλειδωμένο ή όχι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πως γίνεται Ελληνικό μαγαζί να έχει στο site του τιμή για iphone? Λέει ότι αναμένεται αλλά είναι δυνατόν να το έχει κοστολογήσει ήδη? Εδώ δεν ξέρουμε αν θα βγει κλειδωμένο ή όχι.

Είναι καινούρια μόδα αυτό! Βλέπουν ότι κάποτε θα κυκλοφορήσει μια συσκευή, κοιτάζουν τις εκτιμήσεις για την τιμή, βρίσκουν και μια φωτό και έτοιμο το προϊόν στο ράφι! Και μέχρι να κυκλοφορήσει ...έχει ο Θεός... :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι αλλά αν κάποιος το αγοράσει από internet θα περιμένει πολύ καιρό μέχρι να το πάρει, λέει βέβαια ότι αναμένεται αλλά ούτε αυτό είναι σωστό. Λέμε ότι αναμένεται κάτι όταν το περιμένουμε μέσα σε ένα μήνα, όχι όταν το περιμένουμε γενικά. Τι να πω... Για να μην παρεξηγηθώ από περιέργεια το κοίταζα, δεν πρόκειται να το πάρω το iphone, δεν με τρελαίνει σαν δυνατότητες.

Δημοσ.
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και η Ελλάδα θα είναι μαλλον από τις τελευταίες μιας και είναι μικρή αγορά...με (άρρωστους για κινητά αγοραστές πάντως).. Όπως λενε οι φήμες στην αρχή θα έρθει το iPhone Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία από Ευρώπη...

Σήμερα η City Press στη σελ.14 επικαλούμενη δημοσίευμα των Financial Times γράφει ότι το iphone θα βγει αρχικά σε Βρετανία και Γαλλία περίπου στα τέλη του 2007 και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες και Ασία από το 2008.

Δημοσ.

Εεε καιρός να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου...:P Αν και εγώ δεν είμαι σίγουρος αν θα ήθελα να παίξω μαζί του...Μετά θα το θέλω ακόμα περισσότερο και δεν θα παλεύεται...

Πάντως σήμερα είχαμε πολύ όμορφα rumors και αναλύσεις...:) http://www.appleinsider.com/articles/07/07/12/rbc_report_weighs_in_on_apples_iphone_ipod_roadmaps.html

Έτσι έτσι, από Γενάρη να πάρουμε iPhone με οθονούλα γαμάω και δέρνω και 16Gigs...:):):)

Δημοσ.

Χθές βρέθηκα mall και θυμίθηκα να περάσω από πλαίσιο όπου έπαιξα λίγο με το iphone.

Πολύ όμορφο και αρκετά λεπτό. Έχω το Motorola L7 και είναι περίπου το ίδιο λεπτό, σχεδόν το ίδιο "ύψος" και το iphone είναι κάπως ποιο μεγάλο στο πλάτος λόγο οθόνης.

Πολύ εύχρηστο και μου έκανε αρκετή εντύπωση πόσο εύκολο τελικά είναι να γράψεις. Βλέποντας το μενού του πληκτρολογίου απογοητεύεσε και λες σιγά μην πετύχω τα γράμματα αλλά όταν το δοκιμάζεις είναι απίστευτο ότι λειτουργεί. Έγραψα ολόκληρη πρόταση με το ένα χέρι με μόνο 2 λάθη πληκτρολόγησης με την πρώτη προσπάθεια που έκανα...

Η κάμερα φαίνεται αρκετά καλή και το scrolling στις φωτογραφίες, στα τραγούδια και στο κατάλογο αρκετά βολικό.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ: δεν ξέρω γιατί αλλά κόλλαγε, σαν να μην είχε πολύ μνήμη, μπορεί να είταν και παραφορτωμένο, μπορεί επειδή είναι exhibition και γενικά θα το έχουν ξεσκίσει... μπορεί να είναι το φυσικό του, πάντως μου φαινόταν ότι ψιλοκόλλαγε. Στην παρουσίασή του όλα λειτουργούσαν ποιό γρήγορα.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: με κέρδισε, είναι εντυπωσιακότατο και σίγουρα αξίζει να το σκεφτώ να το αγοράσω ακόμα και αν αυτό σημαίνει αλλαγή εταιρίας κινητής.

btw: κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που έχει βγάλει είναι και μια με το σήμα των starbucks με μαύρο φόντο από πίσω??? λέτε να το πήρε κανένα βράδι κανένας υπάληλος βόλτα?

Δημοσ.

Εγω που το δοκιμασα την προηγουμενη Παρασκευη μου φανηκε το αντιθετο. Οτι δηλαδη ηταν πολυ γρηγορο και σε οποιο μενου κι αν μπηκα (εικονες, βιντεο κτλ) δε κολλαγε πουθενα. Το N73 μου καρβουνιαρης φαινοταν μπροστα του!

Δημοσ.

+1 pou entypwsiasthke eimai ki egw. to eida sto katastima ths vouliagmenhs kai einai super.ki egw egrpasa sms paneykola parolo pou einai mikro to pliktrologio ths othonis.foveri kamera kai i kilisi me to daxtylo stis epafes i tis photos einai prwtoporiakh. ante me to kalo na erthei. gyrw sta 550-600 euros mou eipane

Δημοσ.

Όλα ωραία και καλά ρε παιδιά, αλλά φοβερή κάμερα; Σε σχέση με τι; Me to T68 ας πούμε; Γιατί εγώ κινητό με 2ΜΡ πήρα πρώτη φορά ακριβώς πριν 2 χρόνια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...