fastmanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.Έχω i phone 2g και όταν το συνδέω με itunes μου βγάζει το ακόλουθο σφάλμα : "itunes could not connect to the iphone "onoma tis syskevis" because an invalid response was received from the device." Γιατί γίνεται αυτό;Το γκούγκλαρα λίγο και βρήκα κάτι χαζομαρούλες όπως ρεστάρτ που πρότεινε η apple αλλά τζίφος ακόμα μου το βγάζει και έτσι δεν μπορώ να περάσω τίποτα στο κινητό.Το κινητό έχει την 3.1.3.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.Έχω i phone 2g και όταν το συνδέω με itunes μου βγάζει το ακόλουθο σφάλμα : "itunes could not connect to the iphone "onoma tis syskevis" because an invalid response was received from the device." Γιατί γίνεται αυτό;Το γκούγκλαρα λίγο και βρήκα κάτι χαζομαρούλες όπως ρεστάρτ που πρότεινε η apple αλλά τζίφος ακόμα μου το βγάζει και έτσι δεν μπορώ να περάσω τίποτα στο κινητό.Το κινητό έχει την 3.1.3. Ξεκινα τα πατροπαραδοτα "αλλη usb,install/uninstall itunes "κ αλλα τετοια τσαρλατανικα που μαλλον θα δωσουν την λυση.
fastmanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 έκανα επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων απο το μενού στις ρυθμίσεις και απο τότε (5 ώρες μετά ενώ έγραφε ότι θα κρατήσει καμιά ώρα) και αφού τελείωσε η μπάρα που φόρτωνε αρχικά απλά βγαίνει η οθονη με το μηλαράκι και ένας κύκλος που φορτώνει μένει έτσι κανα 10λεπτο σβήνει και φτού απ την αρχή.Κανείς που ξέρει τι μπορώ να κάνω; ---------- Προσθήκη στις 05:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:48 ---------- Ok είπα να το κάνω restore και δεν μπορώ καν.Μου εμφανιζει το εξής : ---------- Προσθήκη στις 07:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:41 ---------- Το απο πάνω μου το εμφάνιζε με την 9.2 του itunes γιατί με την τελευταία έκδοση μου βγάζει αυτό: και είπα να δοκιμάσω παλαιότερη μπάς και... Ούτε σε dfu mode μπορώ να κάνω κάτι ούτε σε restore.Ψάχνω εδώ και κανα 4άωρο σε γούγλη κλπ αλλά τπτ.Δοκίμασα διάφορες usb,δοκίμασα restart,δοκίμασα εγκατάσταση-απεγκατάσταση itunes,δοκίμασα παλαιότερες εκδόσεις itunes,δοκίμασα ένα προγραμματάκι το iREB,δοκίμασα να πειράξω τις ρυθμίσεις του apple mobile device στο task manager που πρότεινε κάποιος,δοκίμασα μόλις μου έβγαλε το error χωρίς να αποσυνδέσω το καλώδιο να σκάσω restart στο κινητό και να ξαναπροσπαθήσω που γράφαν 2-3 ότι πιάνει,δοκίμασα να κλείσω το apple mobile device που πρότεινε κάποιος άλλος,δοκίμασα να κλείσω το antivirus,δοκίμασα να κατεβάσω ξεχωριστά το 3.1.3 και να κάνω shift click στην επιλογή restore και να το επιλέγω χειροκίνητα...Σκατά... Τί στο διάολο μπορώ να κάνω.Το μόνο που μου μεινε είναι να το δοκιμάσω σε άλλο pc .Αν έχει οποιοσδήποτε να προτείνει οτιδήποτε είμαι όλος αυτιά...:mad::mad:
Whiteyez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε και σε άλλο USB (καλώδιο/θήρα).
kostasSTi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είχες κάνει jailbreak στο τηλέφωνο, τότε η επαναφορά δε δουλεύει! Γι'αυτό και οι τόσες ώρες αναμονής και το κόλλημα. Τώρα, το πρόβλημα με το sync πιστεύω οτι είναι στο pc. Αρχικά δοκίμασε να δουλέψεις με τις πίσψ usb του pc, όχι με αυτές που βγάζει μπροστά στο κουτί. Αν πάλι δε δουλέψει, δοκιμή σε άλλο pc για να σιγουρευτείς.
fastmanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει παιδιά έβαλα την 3.1.2 όλα κομπλέ.Μόνο ένα πρόβλημα συνεχίζει..Κάθε φορά που συνδέω το κινητό με το πισί πάντα το itunes δεν το αναγνωρίζει δεν μου το βγαζει δηλαδή στις συσκευές αλλά βγάζει σφάλμα error 0xE8000065 και το κινητό απλά φορτίζει.Είναι αποκλειστικά πρόβλημα του pcioy μου καθώς το δοκίμασα σε άλλο pc και δούλευε.Τί να κάνω;Έχω δοκιμάσει και παλαιότερη έκδοση itunes και απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης αλλά τίποτα εκεί αυτό σφάλμα.Δοκίμασα σύμφωνα με την apple να κάνω σούπερ ντούπερ αναλυτική απεγκατάσταση όλων όσων είχαν να κάνουν με itunes και ξαναεγκατάσταση πάλι τζίφος... ΥΓ:έχω δοκιμάσει σε όλες τις θύρες usb του πισιού.
GabrielConnor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να προτείνει ένα αξιόπιστο gps για Iphone 3G, με Ελληνικούς δρόμους/χάρτες απαραίτητα. Δεκτές και free αλλά και επί πληρωμή προτάσεις. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.