Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες! Θέλω τη γνώμη σας. Πρέπει να κάνω το καρτοκινητό μου σύνδεση επιτέλους κ λέω να το συνδυάσω με αγορά του 3GS. Το ερώτημα είναι, να πουλήσω το iphone 2G? Γνώμες ζητάω μπας και αποφασίσω. Θα με διευκολύνει πολύ η πωλησή του αφού θα δώσω 150-200e για το 3gs. Τι να κάνω???? Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου το καλό μου, αλλά μάλλον είναι πλεονασμός και δν νομίζω να το ξαναχρησιμοποιήσω μετα το 3gs. Μόνο σαν διακοσμητικό θα είναι..

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Καλημέρες! Θέλω τη γνώμη σας. Πρέπει να κάνω το καρτοκινητό μου σύνδεση επιτέλους κ λέω να το συνδυάσω με αγορά του 3GS. Το ερώτημα είναι, να πουλήσω το iphone 2G? Γνώμες ζητάω μπας και αποφασίσω. Θα με διευκολύνει πολύ η πωλησή του αφού θα δώσω 150-200e για το 3gs. Τι να κάνω???? Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου το καλό μου, αλλά μάλλον είναι πλεονασμός και δν νομίζω να το ξαναχρησιμοποιήσω μετα το 3gs. Μόνο σαν διακοσμητικό θα είναι..

Ε αν ειναι να παρεις το 3gs τι το συζητας το θεμα?Πουλα το φυσικα.Βρηκες κοσμο που το αγοραζει?Μπηκα και γω σε σκεψεις τελευταια για μια ανανεωση..

Δημοσ.
Ε αν ειναι να παρεις το 3gs τι το συζητας το θεμα?Πουλα το φυσικα.Βρηκες κοσμο που το αγοραζει?Μπηκα και γω σε σκεψεις τελευταια για μια ανανεωση..

Σήμερα μόλις ξεκίνησα να βάζω αγγελίες, πιστεύω οτι θα υπάρχουν άτομα που θα το θέλουν για διάφορους λόγους. Εφόσον είναι σε καλή κατάσταση αξίζει κανείς να το έχει στη συλλογή του. Άλλος μπορεί να το θέλει σαν entry medium για τον κόσμο της Apple :-D Αν είχα την άνεση θα το κρατούσα γιατι το πάω με 1000. Anyway, αποτι φαίνεται χρόνο για να το δώσω θα έχω μπόλικο γιατι 3GS με το σταγονόμετρο στο Ελλάντα.. :cry:

• Moderators
Δημοσ.
όσο κράτησε η σκέψη για nokia κράτησε...

Δεν καταλαβες κυριε πανταχου παρων,στο nokia παει το"ανανεωση";)

Δημοσ.

Ρε παιδιά μου δωσανε ένα 2G εγώ είμαι φανατικός της Nokia και έχω τρομερό πρόβλημα να το δουλέψω (εφαρμογές-ταινίες-τραγούδια) μέχρι στιγμής ε΄χω καταφέρει να περάσω μόνο τραγούδια.

Ταινίες κάνω add to library αλλα δεν μου εμφανίζει....

Επίσης πώς μπορώ να δώ αν είναι jailbreak η συσκευή? βρήκα κάτι εφαρμογές αλλα δεν μπορώ να τις κάνω εγκατάσταση....

• Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά μου δωσανε ένα 2G εγώ είμαι φανατικός της Nokia και έχω τρομερό πρόβλημα να το δουλέψω (εφαρμογές-ταινίες-τραγούδια) μέχρι στιγμής ε΄χω καταφέρει να περάσω μόνο τραγούδια.

Ταινίες κάνω add to library αλλα δεν μου εμφανίζει....

Επίσης πώς μπορώ να δώ αν είναι jailbreak η συσκευή? βρήκα κάτι εφαρμογές αλλα δεν μπορώ να τις κάνω εγκατάσταση....

Ταινιες μονο mp4 και με τον ιδιο τροπο που περασες τα τραγουδια,περνας κ αυτες.

Για να δεις αν εχει γινει jailbreak,δεν αν ειναι εγκατεστημενο το cydia ή το terminal.

Δημοσ.
Ταινιες μονο mp4 και με τον ιδιο τροπο που περασες τα τραγουδια,περνας κ αυτες.

Για να δεις αν εχει γινει jailbreak,δεν αν ειναι εγκατεστημενο το cydia ή το terminal.

Ωραία το cydia υπάρχει. Επίσης είναι έκδοση 3.1 Κάτι παιχνιδάκια και εφαρμογούλες που κατέβασα απο τράκερ πώς μπορώ να τα περάσω???

Δημοσ.
θα κατεβασεισ απτο cydia το mobiledevice και θα το εγκαταστησεις..:-)

Νιώθω αρκετά ηλίθιος που δυσκολεύομαι τόσο....

Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο λίνκ??? Μπήκα στο site της cydia αλλα δεν το βρίσκω. Αυτό το πρόγραμμα θα το κάνω εγκατάσταση στο pc και μέσω αυτού θα περνάω τις εφαρμογές στο κινητό? ή θα το κάνω εγκατάσταση στο κινητό και θα περνάω τις εφαρμογές μέσω του itunes?

Δημοσ.

Γίνεται με κάποιο τρόπο να πάρω τα τραγούδια που είναι αποθηκευμένα στο κινητό γιατι έχασα (μαλλον έσβησα καταλάθος) τον φάκελο που είχα στο pc....

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω λιγάκι το παρόν θέμα.

Προσπαθώ εδώ και κάμποση ώρα να κανω το γαμιο-jailbreak της 3.1.3 στο 2G. Ειναι unlocked (πιάνει κανονικά σήμα και δέχεται κλήσεις) αλλά όχι jailbroken.

Έχω δοκιμάσει pwnage 3.1.5 αλλά δεν βρίσκει το ipsw και όταν το κάνω browse χειροκίνητα μου λέει συνεχώς "wrong bundle" (μιλάμε για το iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw).

Έχω επίσης δοκιμάσει το Spirit, το οποίο μου βγάζει c6 error (κάτι μου λεει ότι θέλει την sim της AT&T μέσα για να κάνει jailbreak, και η sim αγνοείται μετά από σχεδόν 3 χρόνια).

Καμιά ιδέα πριν το σπάσω?

Δημοσ.
Και γιατί δε δοκιμάζεις το http://www.jailbreakme.com ? Αν θυμάμαι καλά, παίζει στην 3.1.3.

Βασικά το λάθος μου ήταν αλλού. Προσπαθούσα να περάσω την 3.1.3 του 3G στο 2G μου. Κατέβασα το σωστό ipsw και τώρα είναι όλα ΟΚ. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...