giorgos_k Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρες! Θέλω τη γνώμη σας. Πρέπει να κάνω το καρτοκινητό μου σύνδεση επιτέλους κ λέω να το συνδυάσω με αγορά του 3GS. Το ερώτημα είναι, να πουλήσω το iphone 2G? Γνώμες ζητάω μπας και αποφασίσω. Θα με διευκολύνει πολύ η πωλησή του αφού θα δώσω 150-200e για το 3gs. Τι να κάνω???? Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου το καλό μου, αλλά μάλλον είναι πλεονασμός και δν νομίζω να το ξαναχρησιμοποιήσω μετα το 3gs. Μόνο σαν διακοσμητικό θα είναι..
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρες! Θέλω τη γνώμη σας. Πρέπει να κάνω το καρτοκινητό μου σύνδεση επιτέλους κ λέω να το συνδυάσω με αγορά του 3GS. Το ερώτημα είναι, να πουλήσω το iphone 2G? Γνώμες ζητάω μπας και αποφασίσω. Θα με διευκολύνει πολύ η πωλησή του αφού θα δώσω 150-200e για το 3gs. Τι να κάνω???? Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου το καλό μου, αλλά μάλλον είναι πλεονασμός και δν νομίζω να το ξαναχρησιμοποιήσω μετα το 3gs. Μόνο σαν διακοσμητικό θα είναι.. Ε αν ειναι να παρεις το 3gs τι το συζητας το θεμα?Πουλα το φυσικα.Βρηκες κοσμο που το αγοραζει?Μπηκα και γω σε σκεψεις τελευταια για μια ανανεωση..
giorgos_k Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ε αν ειναι να παρεις το 3gs τι το συζητας το θεμα?Πουλα το φυσικα.Βρηκες κοσμο που το αγοραζει?Μπηκα και γω σε σκεψεις τελευταια για μια ανανεωση.. Σήμερα μόλις ξεκίνησα να βάζω αγγελίες, πιστεύω οτι θα υπάρχουν άτομα που θα το θέλουν για διάφορους λόγους. Εφόσον είναι σε καλή κατάσταση αξίζει κανείς να το έχει στη συλλογή του. Άλλος μπορεί να το θέλει σαν entry medium για τον κόσμο της Apple Αν είχα την άνεση θα το κρατούσα γιατι το πάω με 1000. Anyway, αποτι φαίνεται χρόνο για να το δώσω θα έχω μπόλικο γιατι 3GS με το σταγονόμετρο στο Ελλάντα..
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 όσο κράτησε η σκέψη για nokia κράτησε... Δεν καταλαβες κυριε πανταχου παρων,στο nokia παει το"ανανεωση";)
minarokeftes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά μου δωσανε ένα 2G εγώ είμαι φανατικός της Nokia και έχω τρομερό πρόβλημα να το δουλέψω (εφαρμογές-ταινίες-τραγούδια) μέχρι στιγμής ε΄χω καταφέρει να περάσω μόνο τραγούδια. Ταινίες κάνω add to library αλλα δεν μου εμφανίζει.... Επίσης πώς μπορώ να δώ αν είναι jailbreak η συσκευή? βρήκα κάτι εφαρμογές αλλα δεν μπορώ να τις κάνω εγκατάσταση....
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά μου δωσανε ένα 2G εγώ είμαι φανατικός της Nokia και έχω τρομερό πρόβλημα να το δουλέψω (εφαρμογές-ταινίες-τραγούδια) μέχρι στιγμής ε΄χω καταφέρει να περάσω μόνο τραγούδια. Ταινίες κάνω add to library αλλα δεν μου εμφανίζει.... Επίσης πώς μπορώ να δώ αν είναι jailbreak η συσκευή? βρήκα κάτι εφαρμογές αλλα δεν μπορώ να τις κάνω εγκατάσταση.... Ταινιες μονο mp4 και με τον ιδιο τροπο που περασες τα τραγουδια,περνας κ αυτες. Για να δεις αν εχει γινει jailbreak,δεν αν ειναι εγκατεστημενο το cydia ή το terminal.
minarokeftes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ταινιες μονο mp4 και με τον ιδιο τροπο που περασες τα τραγουδια,περνας κ αυτες.Για να δεις αν εχει γινει jailbreak,δεν αν ειναι εγκατεστημενο το cydia ή το terminal. Ωραία το cydia υπάρχει. Επίσης είναι έκδοση 3.1 Κάτι παιχνιδάκια και εφαρμογούλες που κατέβασα απο τράκερ πώς μπορώ να τα περάσω???
freestyoler93 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 θα κατεβασεισ απτο cydia το mobiledevice και θα το εγκαταστησεις..
minarokeftes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 θα κατεβασεισ απτο cydia το mobiledevice και θα το εγκαταστησεις.. Νιώθω αρκετά ηλίθιος που δυσκολεύομαι τόσο.... Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιο λίνκ??? Μπήκα στο site της cydia αλλα δεν το βρίσκω. Αυτό το πρόγραμμα θα το κάνω εγκατάσταση στο pc και μέσω αυτού θα περνάω τις εφαρμογές στο κινητό? ή θα το κάνω εγκατάσταση στο κινητό και θα περνάω τις εφαρμογές μέσω του itunes?
Whiteyez Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042 και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759 Θα σου λυθούν αρκετές απορίες.
minarokeftes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Γίνεται με κάποιο τρόπο να πάρω τα τραγούδια που είναι αποθηκευμένα στο κινητό γιατι έχασα (μαλλον έσβησα καταλάθος) τον φάκελο που είχα στο pc....
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεθάβω λιγάκι το παρόν θέμα. Προσπαθώ εδώ και κάμποση ώρα να κανω το γαμιο-jailbreak της 3.1.3 στο 2G. Ειναι unlocked (πιάνει κανονικά σήμα και δέχεται κλήσεις) αλλά όχι jailbroken. Έχω δοκιμάσει pwnage 3.1.5 αλλά δεν βρίσκει το ipsw και όταν το κάνω browse χειροκίνητα μου λέει συνεχώς "wrong bundle" (μιλάμε για το iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw). Έχω επίσης δοκιμάσει το Spirit, το οποίο μου βγάζει c6 error (κάτι μου λεει ότι θέλει την sim της AT&T μέσα για να κάνει jailbreak, και η sim αγνοείται μετά από σχεδόν 3 χρόνια). Καμιά ιδέα πριν το σπάσω?
georgeadams Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Και γιατί δε δοκιμάζεις το http://www.jailbreakme.com ? Αν θυμάμαι καλά, παίζει στην 3.1.3.
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Και γιατί δε δοκιμάζεις το http://www.jailbreakme.com ? Αν θυμάμαι καλά, παίζει στην 3.1.3. Βασικά το λάθος μου ήταν αλλού. Προσπαθούσα να περάσω την 3.1.3 του 3G στο 2G μου. Κατέβασα το σωστό ipsw και τώρα είναι όλα ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.