alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 σαν φλούδα καρπουζιού απίθανο το κόβω... βασικά και έτσι μια χαρά είναι. Αν τώρα το κάνουν όσο το πρώτο touch (το δεύτερο δεν το έχω δει) θα είναι τέλεια
zaplin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 να ρωτησω κατι κ εγω...πηρα dock για το Iphone 3g (ωστοσο απαραδεκτο να μην το εχουν μεσα στο κουτι...) και η ερωτηση ειναι..μπορω να το εχω συνεχεια πανω ή θα τα παιξει η μπαταρια?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 να ρωτησω κατι κ εγω...πηρα dock για το Iphone 3g (ωστοσο απαραδεκτο να μην το εχουν μεσα στο κουτι...) και η ερωτηση ειναι..μπορω να το εχω συνεχεια πανω ή θα τα παιξει η μπαταρια? Σχεδον 2 χρονια τωρα,οποτε ειμαι σπιτι,το iphone ειναι στο dock και δεν εχω κανενα προβλημα.Οποτε φανταζομαι,ναι,εισαι οκ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Σχεδον 2 χρονια τωρα,οποτε ειμαι σπιτι,το iphone ειναι στο dock και δεν εχω κανενα προβλημα.Οποτε φανταζομαι,ναι,εισαι οκ Το αυτό. Όποτε είμαι σε υπολογιστή (σπίτι ή γραφείο) το iPhone είναι συνέχεια στο dock ή στο USB καλώδιο. Ενάμιση χρόνο τώρα, δεν έχω δει κάποια αλλαγή στην διάρκεια της μπαταρίας.
doctorm Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 να ρωτησω κατι κ εγω...πηρα dock για το Iphone 3g (ωστοσο απαραδεκτο να μην το εχουν μεσα στο κουτι...) και η ερωτηση ειναι..μπορω να το εχω συνεχεια πανω ή θα τα παιξει η μπαταρια? εμενα ειναι η καλυτερα μετα απο πληρους φορτιση , να το βγαζεις, ετσι συντηρεις την ποιοτητα στην μπαταρια στον παροδο του χρονου
Psyx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 αν και κάπως εγκατελειμένο thread, να το πω κι εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2795739#post2795739
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 παιδιά έχω το εξής πρόβλημα αν μπορείτε να με βοηθήσετε... έδωσα το κινητό στον αδερφό μου το iphone 3g 16gb το έκανε επαναφορά ρυθμίσεων και δεδομένων και κράτησε αρκετή ώρα ήθελε να σβήσει τα πάντα και να το κάνει όπως το είχα πάρει εγώ περνάει η ώρα που χρειαζόταν όταν τελειωσε όμως και ξεκίνησε το πρόβλημα που παρατήρησα ήταν ότι κολλούσε στο σήμα της apple και εκεί μένει μέχρι να τελειώσει από μπαταρία!!!! πήγα έκτες στη vodafone να τους πω τι έγινε και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουμε αθηνα να μας βοηθήσουν είναι στην εγγύηση και αν είναι προβληματικό να μας το αλλάξουν gt και η μπαταρία του τελειωνε πολύ γρήγορα χωρίς λόγο! υπάρχει κάποιο λογισμικό που να μπορώ να το κάνω εγώ μονος να το κάνω format και να περάσω λογισμικό αν μπορείτε να με βοηθησε σας παρακαλώ
inSync Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 παιδιά έχω το εξής πρόβλημα αν μπορείτε να με βοηθήσετε... έδωσα το κινητό στον αδερφό μου το iphone 3g 16gb το έκανε επαναφορά ρυθμίσεων και δεδομένων και κράτησε αρκετή ώρα ήθελε να σβήσει τα πάντα και να το κάνει όπως το είχα πάρει εγώ περνάει η ώρα που χρειαζόταν όταν τελειωσε όμως και ξεκίνησε το πρόβλημα που παρατήρησα ήταν ότι κολλούσε στο σήμα της apple και εκεί μένει μέχρι να τελειώσει από μπαταρία!!!! πήγα έκτες στη vodafone να τους πω τι έγινε και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουμε αθηνα να μας βοηθήσουν είναι στην εγγύηση και αν είναι προβληματικό να μας το αλλάξουν gt και η μπαταρία του τελειωνε πολύ γρήγορα χωρίς λόγο! υπάρχει κάποιο λογισμικό που να μπορώ να το κάνω εγώ μονος να το κάνω format και να περάσω λογισμικό αν μπορείτε να με βοηθησε σας παρακαλώ DFU Mode και restore από το iTunes Για να μπεις σε DFU Mode: ξεκινώντας με κλειστό το iPhone πατάς το Home button για 5 δευτερόλεπτα, ύστερα κρατώντας το home button πατάς και κρατάς πατημένο και το Power Button για 10 δευτερόλεπτα. Μόλις περάσουν τα 10 δευτερόλεπτα αφήνεις το Power Button και συνεχίζεις να κρατάς το Home Button για αλλά 10 δευτερόλεπτα. Μόλις γίνει επιτυχώς η διαδικασία το iTunes θα στο αναγνωρίσει σαν iPhone με πρόβλημα και θα σου πει να κάνεις Restore.
NemesisUltra Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 έκανα ακριβώς όπως το είπες InSynk και όντως έφτιαξε .... σε ευχάριστο πολύ να σε καλά φιλε!
jiraya sama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ρε παιδια δεν ξέρω αν ανφέρθηκε παλαιότερα αλλά ειναι πολλές σελίδες για να το ψάξω. έχω iphone 2,2 . το είχα πάρει για unlock σε μια εταιρία Η/Υ... τεσπα τώρα μπορώ να βάλω το καινούριο update το 3.0 ή θα πρέπει να το πάρω ξανά για να μου το κάνουν unlock ? δεν έχω κάνει ποτέ update έμεινα στο 2.2 που είχα στην αρχή
koumos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το ειχες παρει απο εξωτερικο και χρειαζοταν unlock για να βαλεις καρτα SIM ελληνικης εταιρειας? αν ναι τοτε θα χρειαστει παλι unlock αν πας στο 3.0 firmware...
jiraya sama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το ειχες παρει απο εξωτερικο και χρειαζοταν unlock για να βαλεις καρτα SIM ελληνικης εταιρειας? αν ναι τοτε θα χρειαστει παλι unlock αν πας στο 3.0 firmware... το πήρα απο Ο2 αγγλίας και το έκανα unlock για κυπριακή καρτα. μένω κύπρο. άρα θα χρειαστεί?
koumos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ναι ναι θα χρειαστει δυστυχως..ψαξε στο νετ για εργαλεια , μπορεις να το κανεις και μονος σου
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το αναφερω και εδω,πιθανοτατα ενας απο τους λογους που η μπαταρια εξαντλειται με γρηγοροτερους ρυθμους στο 3.0,ακομα και ενα εχετε κλεισει το push,wifi,ssh κλπ,ειναι το ActivateMMS2G.Με uninstall αυτου,βελτιωνεται σημαντικα η διαρκεια της.
giorgos_k Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα. Ξεκίνησα για αναβάθμιση στην 3.0.1 κάνοντας restore στην official 3.0.1 απο itunes με σκοπό να συνεχίσω με redsnow. Κολλάω όμως στο σημείο που λέει το redsnow Waiting for reboot, το iphone στο σημείο αυτό δν κάνει τπτ. Έχετε καμια ιδέα? Λύση: βγάζουμε και ξαναβάζουμε το καλώδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.