Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστω φλε Gi0.Μου εφυγε ενα βαρος.Κ το bootloader αμα δεν κανω λαθος πληκτρολογουμε κατι αριθμους στο πληκτρολογιο?Ας ερθει με το καλο και μετα τα βλεπουμε ολα.

• Moderators
Δημοσ.

Χωρις να θελω να σε προσγειωσω αποτομα,για να το ξεκλειδωσεις με software θα πρεπει ο bootloader να μην ειναι 5.9 και πανω.Σ αυτη την περιπτωση μπορεις να το ξεκλειδωσεις προς το παρον μονο με turbosim και εδω η προυποθεση οσον αφορα την baseband για να δουλεψει.

Φανταζομαι σε μπερδεψα αρκετα.Οταν με το καλο σου ερθει,βλεποντας και κανοντας;)

Δημοσ.

Λοιπόν... είχα κάτι status notifier... κάτι settings με μυστήρια ονόματα... και είχα παρατηρήσει ότι το αϊ τηλέφωνο εσέρνετο.

Από χτες που τα έβγαλα πάει και πάλι σφαίρα...

Σημείωση... δεν σερνόταν από την αρχή αλλά ξεκίνησε σταδιακά. Όποτε αν έχετε παρόμοια προβλήματα να ξέρετε

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας...εχω ενα iphone 2g..πως μπορω να περασω φωτο απο τον υπολογιστη μου στο iphone?προσπαθησα με το itunes αλλα δν μπορεσα.Μου ζηταει φακελο το itunes.

• Moderators
Δημοσ.

Σου ηρθε λοιπον?2g?Καλοριζικο!

Για να περασεις φωτο πηγαινε στο itunes,συνδεσε το iphone και πηγαινε στο Iphone σου-->Photos-->choose folder.Επιλεγεις τον φακελο με τις photo απο το pc σου,κανεις ενα sync και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.
Λοιπόν... είχα κάτι status notifier... κάτι settings με μυστήρια ονόματα... και είχα παρατηρήσει ότι το αϊ τηλέφωνο εσέρνετο.

Από χτες που τα έβγαλα πάει και πάλι σφαίρα...

Σημείωση... δεν σερνόταν από την αρχή αλλά ξεκίνησε σταδιακά. Όποτε αν έχετε παρόμοια προβλήματα να ξέρετε

Όντως το παρατήρησα και εγώ στο δικό iphone, υπάρχουν πράγματα που τρώνε μνήμη απότι φαίνεται.

• Moderators
Δημοσ.
Όντως το παρατήρησα και εγώ στο δικό iphone, υπάρχουν πράγματα που τρώνε μνήμη απότι φαίνεται.

Mια ιδεα ειναι βαλεις και συ και ο ανεκδιηγητος απο πανω:lol: το Sysinfoplus απο το cydia και στην συνεχεια να δεις ποια proccesses σου τρωνε μνημη και αν τα χρειαζεσαι.

Mε ipod να παιζει,wifi,ssh,fetch κλειστα,το Holdem ανοιχτο(..και K K στο χερι!),μενουν ελευθερα 8mb.Δεν εχει και πολλα mb για φαγωμα;)Ενας και απο τους λογους που η apple δεν αφηνει να τρεχουν backround apps που δεν εχει εγκρινει.

• Moderators
Δημοσ.

Οριστε και τα δικα μου.Μια πρωτη παρατηρηση

Σαν μεγαλη διαφορα δεν εχουν το MobilePhone?Περιεργο:whistle:

Το mail υποθετω πως το χρειαζεται και το εχεις ανοιχτο ετσι?Το springboard μου τρωει κατι παραπανω αλλα υποθετω πως ειναι κατι addonς.Επισης το syninfo σου τρωει αρκετα περισσοτερο,οχι οτι ειναι τιποτα φοβερο μια και δεν το τρεχουμε κ ολη την ωρα

• Moderators
Δημοσ.

..και οι υπολοιπες δυο.Εχεις inactive mbs 8,το οποιο υποθετω πως ειναι καλο,ενω εγω ειμαι στο 0.

post-11208-129063008214_thumb.png

post-11208-129063008215_thumb.png

Δημοσ.
Mια ιδεα ειναι βαλεις και συ και ο ανεκδιηγητος απο πανω:lol:

love is in the air :P

βασικά όπως είπα είδα καλυτέρευση και επίσης δεν μου προσέφεραν και πολλά οπότες τώρα που τα έβγαλα δεν θα σου κάνω την χάρη... θα αφήσω εσάς να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα

• Moderators
Δημοσ.

Εχουμε διαβασει μπολικα αλλα για κατι τετοιο οχι.Για μικροτερο σε μηκος ναι,παχος δεν εχω ιδεα.

Alex offtopic,εσυ εκπεμπεις ρα?

Gotcha this time!Ηο-ho-ho!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...