Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να ψάξω όλο το Forum, έχει γίνει πιά μεγάλο και δεν έχω καθόλου χρόνο...

Αγόρασα από τον Γερμανό το καλώδιο για το iPhone 3G που βγάζει εξόδους audio/video. Το θέμα είναι ότι το καλώδιο που μου έφερε βγάζει Component (Συνιστωσών , 3 RCA που δίνουν RGB έξοδο, για κάποια monitors καθώς και projectors) και όχι Composite Video όπως έχουν όλες οι τηλεοράσεις.

Όταν ρώτησα τον πωλητή γιατί έφερε αυτό και όχι το Composite που θα ήταν και το πιο συνηθισμένο (το οποίο είχα δει στο oteshop) μου είπε ότι μόνο αυτό είχε διαθέσιμο και δεν υπήρχε κάτι άλλο.

Όλως περιέργως, τώρα που το κοιτάω κι εγώ δεν υπάρχει...

Το θέμα είναι ότι μέρες τώρα ψάχνω για adaptor/converter από RGB σε Composite αλλά άφαντο.

Εάν έχετε καμία πληροφορία ενημερώστε με γιατί κόστισε 39 ευρώπουλα και μπορώ να το γυρίσω πίσω αλλά μόνο σφραγισμένο...

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
υπαρχει καποιος τροπος να ανακτησουμε σβησμενα μηνυματα απο το iphone?

Nαι αλλα δεν ειναι απλη δουλεια.Υπαρχει ολοκληρο βιβλιο περι iphone forensics.Yπαρχει και recovery kit το οποιο χρησιμοποιει custom εκδοση του pwnage για να λειτουργησει.

• Moderators
Δημοσ.
@Gio δηλαδη γινεται; ξερεις αν το αναλαμβανει κανεις και ποσο παει?

Δεν ξερω καποιον που να το αναλαμβανει.Μπορω να το αναλαβω εγω αν βρισκεσαι στη Θεσσαλονικη.

Δημοσ.

Πέρασα χτες το 2.2 (από 2.1) με quickpwn, αλλά δεν μου πέρασε κανέναν App Installer (ούτε Installer, ούτε Cydia).

Υπάρχει τρόπος να το περάσω χειροκίνητα?

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να το περάσω χειροκίνητα?

Δυστυχως οχι.Τα ειχες επιλεξει στο quickpwn?Αναγκαστικα θα πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια.

Δημοσ.
Δυστυχως οχι.Τα ειχες επιλεξει στο quickpwn?Αναγκαστικα θα πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια.

Την έκανα ήδη και είναι ΟΚ τώρα. :-)

Το λάθος μου ήταν πως δεν έκανα restore το "μαμά" firmware πριν κάνω quickpwn.

Δημοσ.

παιδια ειμαι νεος στο ινσομνια,πιστευω πως μπορει ν μ λυθει η απορια μ..ενδιαφερομαι ν αγορασω iphone απο αμερικη..1)Να παρω 8 η 16gb

2)το κανονικο η 3g 3)αμα το φερω εδω,πρεπει ν το κρακαρω η δν χρειαζεται..εχω ενα φιλο π μπορει ν κρακαρει,κ επισης ν περασει το cydia, αξηζει?

• Moderators
Δημοσ.
παιδια ειμαι νεος στο ινσομνια,πιστευω πως μπορει ν μ λυθει η απορια μ..ενδιαφερομαι ν αγορασω iphone απο αμερικη..1)Να παρω 8 η 16gb

2)το κανονικο η 3g 3)αμα το φερω εδω,πρεπει ν το κρακαρω η δν χρειαζεται..εχω ενα φιλο π μπορει ν κρακαρει,κ επισης ν περασει το cydia, αξηζει?

Καλωσηρθες.Αν δεν καιγεσαι για κινητο τωρα και εχεις και προσβαση σε αγορα απο αμερικη,περιμενε γυρω στον 1 μηνα οπου λογικα θα βγει το καινουριο μοντελο.Παρε με 32gb οταν βγει.

Λογικα αν παρεις το καινουριο απο αμερικη,θα ειναι κλειδωμενο στην AT&T και θα πρεπει να περιμενεις για τυχον ξεκλειδωμα(αγνωστο αν και ποτε θα υπαρξει) για να το χρησιμοποιησεις με αλλο φορεα(wind,vodafone κλπ).

Αν τελικα θελεις να παρεις τωρα iphone,θα παρεις το 3g(δεν νομιζω πως κυκλοφορει πια το 2g)και φυσικα τα 16gb.To προβλημα ειναι πως αν το παρεις απο αμερικη,θα ειναι κλειδωμενο και θα πρεπει να το ξεκλειδωσεις προκειμενου να το χρησιμοποιησεις στην Ελλαδα.Αφου εχεις καποιον να στο κανει εισαι οκ(αν και η διαδικασια ειναι σχετικα ευκολη).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερας σας.Αυριο μου ερχεται το iPhone 3g απο ρουμανια.Θα χρειαστει ξεκλειδωμα?Εχει βγει καποιο ξεκλειδωμα?Απο οτι διαβασα εδω μεσα πρεπει να εχει βγει.Ειναι ευκολο να το κανει κανεις?Θα δουλεψει με ελληνικη καρτα?Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως θα το ξεκλειδωσουμε?Σας ευχαριστω πολυ κ συγγνωμη που ρωταω τοσα πολλα απλα ειναι πολλα τα μνμ τα κ δεν μπορω να τα διαβασω ολα.

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια καλησπερας σας.Αυριο μου ερχεται το iPhone 3g απο ρουμανια.Θα χρειαστει ξεκλειδωμα?Εχει βγει καποιο ξεκλειδωμα?Απο οτι διαβασα εδω μεσα πρεπει να εχει βγει.Ειναι ευκολο να το κανει κανεις?Θα δουλεψει με ελληνικη καρτα?Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως θα το ξεκλειδωσουμε?Σας ευχαριστω πολυ κ συγγνωμη που ρωταω τοσα πολλα απλα ειναι πολλα τα μνμ τα κ δεν μπορω να τα διαβασω ολα.

Καλωσηρθες.Για αρχη δες τους οδηγους

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...