Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά δε μου κόβεται η συνομιλία. Απλά σε σημεία που έχω σήμα αρκετές φορές αντί να χτυπήσει κανονικά το τηλ, έρχεται sms ότι με καλούσαν. Το πιο κουλό είναι ότι μου το κάνει κ σε ένα Nokia αυτό με την ίδια SIM. Μήπως είναι τπτ άλλο?

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω με wind και iphone 2g...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Επισης με cosmote κανενα προβλημα με τις κλησεις. :-)

Παρομοίως, με Cosmote κανένα πρόβλημα. Από το Firmware 1.1.4 και μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με dropped calls.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Μόλις πρόσφατα απέκτησα και εγώ ενα i-phone καί δεν κατέχω και πολλά γυρω απο αυτό.Βλέπω οτι εσείς εδώ λίγο πολύ ξέρετε ολα τα κόλπα του.Έτσι θα ήθελα να ρωτήσω θα μπορούσε κάποιος αν ξέρει να μου πεί τι πρέπει να κάνω αναλύτικα για να εγκαταστήσω το quickpwn 2.2-1.Σας ςυχαριστώ εκ των προτέρων

• Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.Μόλις πρόσφατα απέκτησα και εγώ ενα i-phone καί δεν κατέχω και πολλά γυρω απο αυτό.Βλέπω οτι εσείς εδώ λίγο πολύ ξέρετε ολα τα κόλπα του.Έτσι θα ήθελα να ρωτήσω θα μπορούσε κάποιος αν ξέρει να μου πεί τι πρέπει να κάνω αναλύτικα για να εγκαταστήσω το quickpwn 2.2-1.Σας ςυχαριστώ εκ των προτέρων

Βεβαιωσου ποια εκδοση εχεις(2g ή 3g)και μετα κανε τον κοπο να διαβασεις το wiki εδω στο insomnia για το αντιστοιχο μοντελο,ειναι μια καλη αρχη.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759

Δημοσ.

Παίδες, έχει συνδέσει κανείς το iPhone με ηχοσύστημα αυτοκινήτου? Πήρα ενα καλώδιο απο ebay #270290696644 (item number), όταν το συνδέω μου βγάζει το μήνυμα "This device is not made to work with iPhone, do you want to switch to Airplane Mode μπλα μπλα" κ ενώ παίζει κανονικά μετα απο λίγο σταματάει(σίγουρα δν είναι πρόβλημα καλής επαφής καλωδίου-τηλεφώνου). Wtffffff???

Δημοσ.
Παίδες, έχει συνδέσει κανείς το iPhone με ηχοσύστημα αυτοκινήτου? Πήρα ενα καλώδιο απο ebay #270290696644 (item number), όταν το συνδέω μου βγάζει το μήνυμα "This device is not made to work with iPhone, do you want to switch to Airplane Mode μπλα μπλα" κ ενώ παίζει κανονικά μετα απο λίγο σταματάει(σίγουρα δν είναι πρόβλημα καλής επαφής καλωδίου-τηλεφώνου). Wtffffff???

εγώ συνδέω το iphone 2g στο PIONEER DEH-P6000UB και όλα μια χάρα. το ραδιο σου πρέπει να κάνει ipod support.

Δημοσ.

Υποστηρίζει ipod, και κανονικά θα έπρεπε να μπορώ να το χειρίζομαι κ απο τη πηγή απευθείας. Έχω το Alpine 9851R. Κ έλεγα να πάρω 3,5mm jack καλώδιο να το πετάξω πάνω στο iphone αλλά ήθελα καλύτερη ποιότητα ήχου ο μ@#@$ς. Καμιά άλλη ιδέα? Να φταίει γενικά αυτός ο τύπος καλωδίου, το συγκεκριμένο καλώδιο ή το iphone??

Δημοσ.

Υποστηρίζει iPod, όχι iPhone. Δυστυχώς, έχει διαφορά. Εγώ είχα πάρει κάτι αντίστοιχο και δούλευε μια χαρά πάντως. Βέβαια έγραφε οτι ειναι συμβατό με iPhone, αλλά δεν σου έδινε τη δυνατότητα να αλλάζεις απευθείας από το στερεοφωνικό τα τραγούδια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γειαάααα σαααας.Παιδιά ήθελα να ρωτήσω επειδή ψάχνω εδώ και πολύ καίρο να αγοράσω ένα κινιτό apple iphone 3G 16GB white.Αλλά για να το πάρω απο Ελλάδα θα πρεπει να κάνω οικονομία για χρόνια έλεγα να το πάρω απο Αμερική..αλλά είμαι κ λίγο επιφυλακτική με το ebay κτλ.

Εχει αγοράσει κανένας απο εδώ μήπως Αμερική μέσω ιντερνετ να μου πει περίπου πάνω κάτω τιμές κ γενικά πληροφορίες???

Κάθε πληροφορία δεκτή!!!

Ευχαριστω προκαταβολικά :D

Δημοσ.

Εχω το iPhone 16gb και εχω διαπιστωσει οτι δεν πιανει οσα ασυρματα δικτυα πιανει το ipod touch ας πουμε αλλα και αλλες συσκευες.Τα δικτυα που πιανω με το macbook μου για παραδειγμα εχουν full σημα και με το iPhone οσα πιανει τα πιανει με σημα κατωτερο..

Τι γινεται? Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο? Ειναι λογος για να το στειλω στη Vodafone?? Τι λετε ??

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...