Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Yeap.Restore ή update και τα δυο δουλευουν μια χαρα.

ευχαριστω,αλλος ενας ευχαριστημενος χρηστης της νεας εκδοσης...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να μην είχε αυτή την μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και το fw 2.2 θα άγγιζε την τελειότητα!!! Χοντρό το είπα;;;; :-) Αυτή η κατανάλωση όμως είναι πρόβλημα... Δεν μπορώ να φτάσω μέχρι το βράδυ... Πρέπει να κρατάω το φορτιστή μαζί μου για μιά γρήγορη απογευματινή φόρτιση :mad: :mad:

Δημοσ.

Εμενα μου βγαζει 1.5-2 μερες και με fw 2.2.. Δεν ειδα διαφορα.

Αλλα ο φορτιστης αυτοκινητου με 3-4 ευρω απο ebay με εχει σωσει σε περιπτωσεις αναγκης!:-)

• Moderators
Δημοσ.
Εμενα μου βγαζει 1.5-2 μερες και με fw 2.2.. Δεν ειδα διαφορα.

Μια απ τα ιδια.SSH κλειστο,fetch emails κλειστο,wifi κλειστο.

Δημοσ.
Έχω και καλύτερο σήμα με την 2.2... Το παρατήρησε κανείς άλλος; :-D

Τα dropped calls συνεχιζουν παντως ακαθικτα εδω...

Δημοσ.

Ρε σεις... κάνοντας update σε 2.2 δεν χάνεται τίποτα;;; Και εγώ περίμενα να έχω ελεύθερο βράδυ με όρεξη για να το κάνω...

Δημοσ.
Μια απ τα ιδια.SSH κλειστο,fetch emails κλειστο,wifi κλειστο.

Αυτό είναι το πρόβλημα.... Wifi ανοιχτό ή 3G όταν είμαι εκτός wifi σήματος, διαβάζω δεκάδες emails στο κινητό, ενώ στέλνω και 10-20 ανάλογα με την ημέρα... Με το 2.1 έφτανα, αν και μετά βίας, το βράδυ, ενώ τώρα στις 3-4 το μεσημέρι διψάει για ηλεκτρικό ρεύμα :mad: Έκοψα και την μία ωρίτσα μουσική το πρωί μήπως και.... αλλά δεν!!!!! :-(

Δημοσ.

Εμένα ενώ δείχνει ότι έχω καλύτερο σήμα κάποιες φορές δεν πιάνει με συνέπεια να μου έρχονται αρκετά μηνύματά για χαμένες κλήσεις (αλλά μάλλον φταίει η WIND).

Δημοσ.
Εμένα ενώ δείχνει ότι έχω καλύτερο σήμα κάποιες φορές δεν πιάνει με συνέπεια να μου έρχονται αρκετά μηνύματά για χαμένες κλήσεις (αλλά μάλλον φταίει η WIND).

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Vodafone. Μήπως γνωρίζετε κάτι?

• Moderators
Δημοσ.
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Vodafone. Μήπως γνωρίζετε κάτι?

Dropped calls λεγεται το προβλημα και ενα google θα σε διαφωτισει

http://www.google.com/search?q=iphone+dropped+calls&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Υποτιθεται πως θα μειωνοταν κ αλλο το προβλημα με την 2.1 και μετεπειτα την 2.2.

Δημοσ.
Dropped calls λεγεται το προβλημα και ενα google θα σε διαφωτισει

http://www.google.com/search?q=iphone+dropped+calls&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Υποτιθεται πως θα μειωνοταν κ αλλο το προβλημα με την 2.1 και μετεπειτα την 2.2.

Βασικά δε μου κόβεται η συνομιλία. Απλά σε σημεία που έχω σήμα αρκετές φορές αντί να χτυπήσει κανονικά το τηλ, έρχεται sms ότι με καλούσαν. Το πιο κουλό είναι ότι μου το κάνει κ σε ένα Nokia αυτό με την ίδια SIM. Μήπως είναι τπτ άλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...