ALFR3D Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Yeap.Restore ή update και τα δυο δουλευουν μια χαρα. ευχαριστω,αλλος ενας ευχαριστημενος χρηστης της νεας εκδοσης...
kpartsi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Να μην είχε αυτή την μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και το fw 2.2 θα άγγιζε την τελειότητα!!! Χοντρό το είπα;;;; Αυτή η κατανάλωση όμως είναι πρόβλημα... Δεν μπορώ να φτάσω μέχρι το βράδυ... Πρέπει να κρατάω το φορτιστή μαζί μου για μιά γρήγορη απογευματινή φόρτιση :mad:
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εμενα μου βγαζει 1.5-2 μερες και με fw 2.2.. Δεν ειδα διαφορα. Αλλα ο φορτιστης αυτοκινητου με 3-4 ευρω απο ebay με εχει σωσει σε περιπτωσεις αναγκης!
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εμενα μου βγαζει 1.5-2 μερες και με fw 2.2.. Δεν ειδα διαφορα. Μια απ τα ιδια.SSH κλειστο,fetch emails κλειστο,wifi κλειστο.
Freakster Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Έχω και καλύτερο σήμα με την 2.2... Το παρατήρησε κανείς άλλος;
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Έχω και καλύτερο σήμα με την 2.2... Το παρατήρησε κανείς άλλος; Τα dropped calls συνεχιζουν παντως ακαθικτα εδω...
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ρε σεις... κάνοντας update σε 2.2 δεν χάνεται τίποτα;;; Και εγώ περίμενα να έχω ελεύθερο βράδυ με όρεξη για να το κάνω...
Freakster Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Πέρα από την κρυφή ελπίδα ότι περιέχει ελληνικό πληκτρολόγιο και δεν το ανακάλυψαν οι άλλοι, όχι.
kpartsi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μια απ τα ιδια.SSH κλειστο,fetch emails κλειστο,wifi κλειστο. Αυτό είναι το πρόβλημα.... Wifi ανοιχτό ή 3G όταν είμαι εκτός wifi σήματος, διαβάζω δεκάδες emails στο κινητό, ενώ στέλνω και 10-20 ανάλογα με την ημέρα... Με το 2.1 έφτανα, αν και μετά βίας, το βράδυ, ενώ τώρα στις 3-4 το μεσημέρι διψάει για ηλεκτρικό ρεύμα Έκοψα και την μία ωρίτσα μουσική το πρωί μήπως και.... αλλά δεν!!!!!
jtheogr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα ενώ δείχνει ότι έχω καλύτερο σήμα κάποιες φορές δεν πιάνει με συνέπεια να μου έρχονται αρκετά μηνύματά για χαμένες κλήσεις (αλλά μάλλον φταίει η WIND).
soiramk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα ενώ δείχνει ότι έχω καλύτερο σήμα κάποιες φορές δεν πιάνει με συνέπεια να μου έρχονται αρκετά μηνύματά για χαμένες κλήσεις (αλλά μάλλον φταίει η WIND). Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Vodafone. Μήπως γνωρίζετε κάτι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Vodafone. Μήπως γνωρίζετε κάτι? Dropped calls λεγεται το προβλημα και ενα google θα σε διαφωτισει http://www.google.com/search?q=iphone+dropped+calls&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Υποτιθεται πως θα μειωνοταν κ αλλο το προβλημα με την 2.1 και μετεπειτα την 2.2.
soiramk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Dropped calls λεγεται το προβλημα και ενα google θα σε διαφωτισειhttp://www.google.com/search?q=iphone+dropped+calls&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Υποτιθεται πως θα μειωνοταν κ αλλο το προβλημα με την 2.1 και μετεπειτα την 2.2. Βασικά δε μου κόβεται η συνομιλία. Απλά σε σημεία που έχω σήμα αρκετές φορές αντί να χτυπήσει κανονικά το τηλ, έρχεται sms ότι με καλούσαν. Το πιο κουλό είναι ότι μου το κάνει κ σε ένα Nokia αυτό με την ίδια SIM. Μήπως είναι τπτ άλλο?
tasoskont Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 εγω παντως με cosmote δεν εχω κανενα προβλημα
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 εγω παντως με cosmote δεν εχω κανενα προβλημα Επισης με cosmote κανενα προβλημα με τις κλησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.