Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμάσατε κανένα συγκεκριμένο τρόπο γιατί και τότε που το έψαχνα υπήρχαν αντίστοιχες αναφορές και καμία λύση εκτός εκείνης με το site που έδινε ένα κωδικό (τελείωσε τώρα) και τον έβαζες στο αντίστοιχο πεδίο.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2η μέρα που ψάχνω και δεν έχω βρεί τίποτα...μάλλον πρέπει να πάμε στην λύση της κάρτας

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 05 : 52 : 15-----

Παιδιά εχθές έβαλα την 2.2 ver σε ένα iphone 2g και έκανα jailbreak/unlock με το quickpwn.Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά δεν μου δουλέυει το youtube και συνεπώς και το mxtube.Δοκίμασα να κάνω τα πάντα από την αρχή χωρίς αποτέλεσμα...μηπως υπάρχει κάποιο νέο fix για το youtube?Δοκίμασα και μια μέθοδο με την αντιγραφή κάποιο patched αρχείων στον φάκελο lockdown (κάπως έτσι) αλλά πάλι τίποτα.

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 07 : 49 : 52-----

Παιδιά το youtube τελικά δεν δουλεύει με το igreek native...τα παιδιά του myphone το δουλεύουν το πρόβλημα...

Δημοσ.

Συγγνωμη να ρωτησω...εχω βαλει στο καινουριο μου iphone το installer και cydia και εκανα jailbreak με το winpwn-2,5 και απο τοτε δεν μπορω να παρω τηλεφωνο και δεν βγαινουν καν οι αριθμοι για να καλεσω τι μπορω να κανω να τα σβησω? και τι να εχω στη θεση τους για να μπορω να κατεβασω παιχνιδια κ.τ.λ.. Επισης ποιο προγραμμα θα κατεβασω για να μπορουν να παιζουν τα τραγουδια μπ3 ως ηχοι κλησης...? και για αυτο ειναι απαραιτητο το installer k cydia?

Μηπος τα κινητα της vodafone δεν χρειαζονται jailbreak και το εκανα τζαμπα?:-(

Δημοσ.
Συγγνωμη να ρωτησω...εχω βαλει στο καινουριο μου iphone το installer και cydia και εκανα jailbreak με το winpwn-2,5 και απο τοτε δεν μπορω να παρω τηλεφωνο και δεν βγαινουν καν οι αριθμοι για να καλεσω τι μπορω να κανω να τα σβησω? και τι να εχω στη θεση τους για να μπορω να κατεβασω παιχνιδια κ.τ.λ.. Επισης ποιο προγραμμα θα κατεβασω για να μπορουν να παιζουν τα τραγουδια μπ3 ως ηχοι κλησης...? και για αυτο ειναι απαραιτητο το installer k cydia?

Μηπος τα κινητα της vodafone δεν χρειαζονται jailbreak και το εκανα τζαμπα?:-(

Winpwn 2.5;;;;; Αυτό υποστηρίζει jailbreak μέχρι την 2.0.2!!!!!!!

Αν εσύ έκανες αναβάθμιση στην 2.2 (όπως υποθέτω ότι έκανες) και jailbreak με το Winpwn 2.5, έγινε μακελειό εκεί μέσα!!!!! :shock: :shock:

Ξανά σύνδεση με itunes, ξαναεγκατάσταση του fw 2.2 και μετά jailbreak με το Quickpwn 2.2. ;)

Αν του έκανες jailbreak στο μαμίσιο fw (το 2.0.2 υποθέτω), καλά έκανες και χρησιμοποίησες το Winpwn αλλά μετά το jailbreak θα πρέπει να το ξανασυνδέσεις με το itunes και να του κάνεις ενεργοποίηση.... Πάντως κάνε το upgrade στο fw 2.2, όπως σου λέω πρίν, είναι πολύ πιο γρήγορο και σταθερό.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ μονο αν μπορεις να μου διευκρινησεις αν πρεπει να επαναφερω το τηλεφωνο στο αρχικο του οπως το πηρα δηλαδη (λογισμικα)και να τα ξανακανω απο την αρχη οπως μου τα ειπες ή να τα κανω χωρις να επαναφερω τιποτα....?

Σε ευχαριστω και παλι αν υπαρξει προβλημα θα ξαναστειλω...(που θα υπαρξει:-D)...γιατι δεν το κατεχω και παρα πολυ το θεμα...:-D:-D:-)

Δημοσ.
Σε ευχαριστω πολυ μονο αν μπορεις να μου διευκρινησεις αν πρεπει να επαναφερω το τηλεφωνο στο αρχικο του οπως το πηρα δηλαδη (λογισμικα)και να τα ξανακανω απο την αρχη οπως μου τα ειπες ή να τα κανω χωρις να επαναφερω τιποτα....?

Σε ευχαριστω και παλι αν υπαρξει προβλημα θα ξαναστειλω...(που θα υπαρξει:-D)...γιατι δεν το κατεχω και παρα πολυ το θεμα...:-D:-D:-)

Ανανέωσε το itunes στην έκδοση 8.0.2, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Σύνδεσε μετά το κινητό σου στο itunes. Κάνε update το fw στην έκδοση 2.2 και μετά ακολούθησε κατά γράμμα τον οδηγό εδώ

Δημοσ.
Linux on the iphone!

http://linuxoniphone.blogspot.com/2008/11/linux-on-iphone.html

και το demonstration video

Σιγα σιγα θα πρεπει να ετοιμασουμε και 3ο partition!:)

Το ανυπέρβλητο εμπόδιο είναι το touchscreen.... Πάντα θα είναι απαραίτητη η πρόσβαση μέσω terminal. Πάντως δεν βλέπω την χρησιμότητα, πολύ καλύτερο το MacOs.

Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να φτιάξεις drivers να δουλέψει σωστά σε Linux χωρίς την συνεργασία της Apple... Και αυτή η συνεργασία δεν πρόκειται να υπάρξει.

• Moderators
Δημοσ.
Και αυτή η συνεργασία δεν πρόκειται να υπάρξει.

Η συνεργασια δεν υπαρχει για πολλα περι iphone αλλα πολλα εχουν καταφερει οι απανταχου iphonehackers και ειδικα οταν ο planetbeing λεει"no touchscreen yet"υποθετω πως ο συγκεκριμενος εχει λογο που το διατυπωνει ετσι.

Προτρεχω πολυ αλλα το android δεν θα ταν ωραιο στο iphone?:-)

Δημοσ.

Μια χαρά θα δουλέψουν όλα, μην ανησυχείτε. Απλά θέλει πολύ δουλειά για να γραφτούν οι drivers.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μια απορια εχω ενα pwned iphone 2g me 2,1 εκδοση,για να βαλω την 2.2,το κανω restore με την official 2.2 και μετα quickpwn?

• Moderators
Δημοσ.
,το κανω restore με την official 2.2 και μετα quickpwn?

Yeap.Restore ή update και τα δυο δουλευουν μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...