Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας. Μόλις παρέλαβα ένα iphone 3g 16gb και θέλω να το ξεκλειδώσω(Όσο αυτό είναι εφικτό) ώστε να μπορώ να στέλνω sms μεσώ της vodafone. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνω και πως. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την βοήθεια σας (για να συνεχίσω το από πάνω post του μέλους Gi0): Από ποιά χώρα το παρέλαβες το iPhone 3G;
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Από ελλάδα το αγόρασα. Το βρήκα(Έκανα απλά αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση 2.2 και έστρωσε). Απαντήστε μου τώρα πως μπορώ να σβήσω κάποιο φάκελο με εικόνες που του πέρασα μέσω του itunes. Προφανως το iphone σου δεν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα ετσι?Προς το παρον δεν μπορεις να το ξεκλειδωσεις.Κανε λιγο υπομονη,ριχνε συχνες ματιες στο topic για το iphone 3g,σε λιγο μαλλον καιρο θα υπαρχει το software unlock. PS.Πανω απ ολα ΜΗΝ κανεις update στην τελευταια εκδοση 2.2 μεσω itunes! Φίλε άργησες έκανα είδη. Γιατί λες να μην κάνω? έκανα κάτι κακό? Σας ευχαριστώ πολύ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Από ελλάδα το αγόρασα.Το βρήκα εγώ έκανα κάτι λάθος. Απαντήστε μου τώρα πως μπορώ να σβήσω κάποιο φάκελο με εικόνες που του πέρασα μέσω του itunes. Σασ ευχαριστω πολυ. Σβηνεις το φακελο απο το πχ c:\itunes\photos1, στην συνεχεια κανεις sync το iphone σου με το itunes και θα αφαιρεθουν οι φωτο του φακελου photos1. Από ελλάδα το αγόρασα.Το βρήκα(Έκανα απλά αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση 2.2 και έστρωσε). Απαντήστε μου τώρα πως μπορώ να σβήσω κάποιο φάκελο με εικόνες που του πέρασα μέσω του itunes. Φίλε άργησες έκανα είδη. Γιατί λες να μην κάνω? έκανα κάτι κακό? Σας ευχαριστώ πολύ. Αφου το αγορασες απο ελλαδα,το iphone σου ειναι ξεκλειδωτο,γι αυτο και δεν εχεις προβλημα με το τελευταιο firmware.Αν ηταν κλειδωμενο-οπως μας εδωσες να καταλαβουμε στην αρχη-θα ειχες προβλημα καθως το ξεκλειδωμα του θα γινοταν αρκετα δυσκολοτερο και θα αργουσε να ρθει λογω του update της baseband.
ilpanteli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 1000 Συγγνωμη βρε παιδια αφου το εστειλα ειδα οτι γραφει μονο στα ελληνικα... Οπως σας ειπα λοιπον πηρα το iphone απο την vodafone και ενω βαζω την καρτα sim μεσα δεν την αναγνωριζει λεει ''no sim valid with no pin lock to activate iphone'' και δεν μου ζηταει καν pin . Και ενω εχω προσπαθησει να εγκαταστησω το προγραμμα του itunes στο τηλεφωνο δεν γινετε εγκατασταση και μου βγαζει οταν συνδεω το iphone με τον pc ''waiting for iphone'' και αμεσως μετα ενα παραθυρακι που λεει οτι πρεπει να βγάλω το pin απο την καρτα sim (το οποιο κι εκανα) και να ξαναβαλω μεσα την sim. Τι να κανω σκεφτομαι να το στειλω για service αυριο. Αν ξερετε καποια λυση για να το γλυτωσω please πειτε μου.....
sarakinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά δεν μπορώ να κάνω account στο itune store για να κατεβασω free εφαρμογές όπως το google earth.Επιλέγω None ως μεθοδο πληρωμής και ενώ βάζω όλα μου τα στοιχεία όταν πατάω continue μου ζητάει να εισάγω στοιχεία της πιστωτικής μου.Ολα αυτά ενώ έχω επιλέξει none στο paymment methode και μια free εφαρμογή να κατεβάσω.Δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει..δοκιμάσω εδώ και 2 ώρες και δεν μπορώ να το κάνω,μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
kpartsi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 1000 Συγγνωμη βρε παιδια αφου το εστειλα ειδα οτι γραφει μονο στα ελληνικα...Οπως σας ειπα λοιπον πηρα το iphone απο την vodafone και ενω βαζω την καρτα sim μεσα δεν την αναγνωριζει λεει ''no sim valid with no pin lock to activate iphone'' και δεν μου ζηταει καν pin . Και ενω εχω προσπαθησει να εγκαταστησω το προγραμμα του itunes στο τηλεφωνο δεν γινετε εγκατασταση και μου βγαζει οταν συνδεω το iphone με τον pc ''waiting for iphone'' και αμεσως μετα ενα παραθυρακι που λεει οτι πρεπει να βγάλω το pin απο την καρτα sim (το οποιο κι εκανα) και να ξαναβαλω μεσα την sim. Τι να κανω σκεφτομαι να το στειλω για service αυριο. Αν ξερετε καποια λυση για να το γλυτωσω please πειτε μου..... Το itunes το κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή, συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή, συνδέεσαι στο Ίντερνετ, ανοίγεις το itunes και γίνεται αυτόματα η ενεργοποίηση.... Τόσο απλά. Όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με το itunes φρόντισε να είναι ξεκλείδωτη και η sim και το τηλέφωνο (να έχεις απενεργοποιείσεις το passcode lock). Αν η συγκεκριμένη sim σου δίνει προβλήματα δοκίμασε με μία άλλη... Τα κινητά αγορασμένα Ελλάδα (+Ιταλία και Χονκ Κονγκ) μπορούν να ενεργοποιηθούν με οποιαδήποτε sim. Έτσι μπορείς να ξεκαθαρίσεις αν το πρόβλημα είναι στο τηλέφωνο ή στη sim.
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 - άκυρο !!! από την πρωινή νύστα δεν το διάβασα όλο -
Hal9000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά δεν μπορώ να κάνω account στο itune store για να κατεβασω free εφαρμογές όπως το google earth.Επιλέγω None ως μεθοδο πληρωμής και ενώ βάζω όλα μου τα στοιχεία όταν πατάω continue μου ζητάει να εισάγω στοιχεία της πιστωτικής μου.Ολα αυτά ενώ έχω επιλέξει none στο paymment methode και μια free εφαρμογή να κατεβάσω.Δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει..δοκιμάσω εδώ και 2 ώρες και δεν μπορώ να το κάνω,μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Δε κάνεις κάτι λάθος. Απλά η apple είναι τόσο φανταστικοτέλεια που τη συγκεκριμένη επιλογή την έχει για φιγούρα. Δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να γλυτώσεις την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ εισαγωγή πιστωτικής κάρτας μέσω του κανονικού τρόπου εγγραφής έστω και για κατέβασμα free εφαρμογών.
georgeadams Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μα, εγώ το έχω κάνει. Και μάλιστα 2 φορές (για λογαριασμό 2 φίλων μου).
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ το έκανα πριν από ούτε μια εβδομάδα.
eliask Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Mια ερώτηση. Update στην εκδοση 2,2 από 2.1 γίνεται χωρίς να χαθεί τίποτα από εφαρμογές με το QuickPwn.? Kανώ μονό unlock ή όλη την διαδικασία ?
kpartsi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Mια ερώτηση. Update στην εκδοση 2,2 από 2.1 γίνεται χωρίς να χαθεί τίποτα από εφαρμογές με το QuickPwn.? Kανώ μονό unlock ή όλη την διαδικασία ? Αν μιλάμε για εφαρμογές νόμιμα κατεβασμένες από το appstore, με sync με το itunes πριν και μετά το upgrade δεν χάνεις τίποτα.
ilpanteli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το itunes το κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή, συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή, συνδέεσαι στο Ίντερνετ, ανοίγεις το itunes και γίνεται αυτόματα η ενεργοποίηση.... Τόσο απλά. Όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με το itunes φρόντισε να είναι ξεκλείδωτη και η sim και το τηλέφωνο (να έχεις απενεργοποιείσεις το passcode lock). Αν η συγκεκριμένη sim σου δίνει προβλήματα δοκίμασε με μία άλλη... Τα κινητά αγορασμένα Ελλάδα (+Ιταλία και Χονκ Κονγκ) μπορούν να ενεργοποιηθούν με οποιαδήποτε sim. Έτσι μπορείς να ξεκαθαρίσεις αν το πρόβλημα είναι στο τηλέφωνο ή στη sim. Τα εκανα ολα αυτα που λες αλλα δεν ανοιγει το itunes οταν συνδεω το pc με το iphone και internet εχω κανονικα, οσο για το αν η καρτα ειναι κλειδωμενη δοκιμασα και αλλη αλλα παλι το ιδιο...τωρα αυτο που λες για (passcode lock) ειναι το pin? αν ναι το εκανα και αυτο αν οχι μπορεις αν γινετε να μου το εξηγησεις σε παρακαλω αν και νομιζω οτι το τηλεφωνο εχει προβλημα? Σε εθχαριστω παντος...
kpartsi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Όχι, το passcode lock είναι το κλείδωμα του κινητού που για να ανοίξει σου ζητάει κωδικό που εσύ όμως πρέπει να του βάλεις... Στην συγκεκριμένη περίπτωση εσύ δεν μπορείς να μπείς καθόλου μέσα, οπότε δεν είναι αυτό. Υποθέτω ότι το ίδιο το κινητό έχει πρόβλημα, θα πρέπει να το στείλεις για αντικατάσταση με καινούργιο.
ilpanteli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Όχι, το passcode lock είναι το κλείδωμα του κινητού που για να ανοίξει σου ζητάει κωδικό που εσύ όμως πρέπει να του βάλεις... Στην συγκεκριμένη περίπτωση εσύ δεν μπορείς να μπείς καθόλου μέσα, οπότε δεν είναι αυτό. Υποθέτω ότι το ίδιο το κινητό έχει πρόβλημα, θα πρέπει να το στείλεις για αντικατάσταση με καινούργιο. Ναι πριν καμια ωρα το εδωσα στη vodafone αλλα μου ειπαν οτι θα το στηλουν στην Αθηνα να δουν τι εχει και σε 3 μερες θα ξερω παωτος δεν θα μου το κανουν αντικατασταση...Σε ευχαριστω παλι για τις συμβουλες σου...:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.