Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Το σκεφτόμουν και εγώ αλλά επειδή δεν έχω καθόλου πείρα από αυτά τα πράγματα, δεν το επιχείρησα γιατί νομίζω ότι θα έκανα μόνιμη βλάβη στο τηλέφωνο ... Μου στοίχισε 150 ευρω συνολίκά ( ) Αουτς!Ειναι οντως ζορι το αφιλοτιμο να το ανοιξεις,δεν θυμαμαι και γω ποσες ωρες το"χαιδευα"για να μην κανω κατι ανεπανορθωτο.Τεσπα,αφου διορθωθηκε και το δικο σου,no prob:-)
NiCk_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αουτς!Ειναι οντως ζορι το αφιλοτιμο να το ανοιξεις,δεν θυμαμαι και γω ποσες ωρες το"χαιδευα"για να μην κανω κατι ανεπανορθωτο.Τεσπα,αφου διορθωθηκε και το δικο σου,no prob:-) Ακριβά ήταν, αλλά για να είμαι ειλικρίνεις χάρηκα πάρα πολύ που φτιάχτηκε Αν δεν διορθωνόταν πιθανότατα να αγόραζα νέο, αλλά το 2G μου έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου :-D Υ.Γ. Βλέποντας το guide του iFix it, μου σηκώνεται η τρίχα !!
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Υ.Γ. Βλέποντας το guide του iFix it, μου σηκώνεται η τρίχα !! Ριξε μια ματια στις φωτο που εχω στο wiki.Αγχος να δεις οταν το χα ξεκοιλιασμενο
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Updated iphone 2g 2.1-->2.2 μεσω itunes 8.02,στην συνεχεια quickpwn 2.2 για jaibreak και ολα ετοιμα και ωραια μεσα σε λιγα λεπτα!Μαγεια η dev team για πολλοστη φορα.Παω για νανι!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Όλα καλά με το upgrade από το 2.1 στο 2.2. Για να'μαι σίγουρος, έφτιαξα custom 2.2 firmware μέσω του νέου Pwnage Tool και το πέρασα μέσω iTunes στο iPhone μου. Κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τώρα. Έχασα τα ελληνικά αλλά τα ξαναπέρασα αμέσως μέσω Cydia και του ftp4u.gr (να'ναι καλά τα παιδιά που το έφτιαξαν)
georgeadams Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Η Apple δεν έκανε καμία αλλαγή στα αρχεία της ρώσσικης γλώσσας στην έκδοση 2.2. Έτσι, τα αρχεία για εγκατάσταση ελληνικού πληκτρολογίου της έκδοσης 2.1 δουλεύουν και για την 2.2! Εγώ έκανα το update σε 2.2 πριν 10 λεπτά. Τώρα τρέχει το QuickPwn...
-NetHawk- Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το appshare και ο installous λειτουργουν κανονικα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 έφτιαξα custom 2.2 firmware μέσω του νέου Pwnage Tool Ατιμοι προνομιουχοι mac users:cry:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ατιμοι προνομιουχοι mac users:cry: Η λύση είναι απλή: Get a Mac!
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ilpanteli ο κακός κύριος με τον μπλε τίτλο και το ποστ πάνω από το δικό σου θα το σβήσει αν δεν το διορθώσεις και το γράψεις στα Ελληνικά
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Αναμένουμε για λίγο, πριν διαγραφεί το post... edit: Μπα, έκανε logout χωρίς διόρθωση. Κρίμας.
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Αναμένουμε για λίγο, πριν διαγραφεί το post... edit: Μπα, έκανε logout χωρίς διόρθωση. Κρίμας. εμείς είχαμε όλη την καλή διάθεση...
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας. Μόλις παρέλαβα ένα iphone 3g 16gb και θέλω να το ξεκλειδώσω(Όσο αυτό είναι εφικτό) ώστε να μπορώ να στέλνω sms μεσώ της vodafone. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνω και πως. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την βοήθεια σας
sarakinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά στην 2.2v μπορώ να χρησιμοποιήσω τον instalous?
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας. Μόλις παρέλαβα ένα iphone 3g 16gb και θέλω να το ξεκλειδώσω(Όσο αυτό είναι εφικτό) ώστε να μπορώ να στέλνω sms μεσώ της vodafone. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνω και πως. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την βοήθεια σας Προφανως το iphone σου δεν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα ετσι? Προς το παρον δεν μπορεις να το ξεκλειδωσεις.Κανε λιγο υπομονη,ριχνε συχνες ματιες στο topic για το iphone 3g,σε λιγο μαλλον καιρο θα υπαρχει το software unlock. PS.Πανω απ ολα ΜΗΝ κανεις update στην τελευταια εκδοση 2.2 μεσω itunes!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.