Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ξέρω ότι μπορεί το θέμα να έχει αναφερθεί εδώ μέσα, αλλά προσωπικά λόγω έλλειψης χρόνου μπορείτε να μου απαντήσετε εν'συντομία τα παρακάτω;; Έχω το iPhone 3G με το Apple firmware 2.1. Οι ερωτήσεις.

1) Για να εγκαταστήσω τις εφαρμογές:

- Swirly MMS

- Greek Keyboard 1.0

- WritingPad: Swype for iPhone (enhanced T9)

χρειάζομαι jailbroken firmware;; Αν ναι, ποιά έκδοση, τη 2.1;;

2) Πως μπορώ να εγκαταστήσω jailbroken firmware; Απ'όσο έχω προλάβει να διαβάσω χρειάζεται ένα application ονόματι pwnage, σωστά;; Υπάρχει έκδοση για Windows Vista;; Δυστυχώς δεν έχω Mac.

3) Σε περίπτωση που θελήσω, για οποιονδήποτε λόγο, να απεγκαταστήσω το jailbroken firmware 2.1 και να βάλω το original Apple firmware 2.1 μπορώ να το κάνω; Είναι δύσκολο;; Πως γίνεται;;

Αυτά! Αν μου απαντήσετε θα με σώσετε και θα με κάνετε Happy Man!!! :)

Thanks!

• Moderators
Δημοσ.
Τελικά εξίζει; Σκέφτομαι να το πάρω τα Χριστούγεννα.

Τι απαντηση περιμενεις ακριβως?Ξερα?Ναι αξιζει.Για μενα.

Για σενα δεν εχω ιδεα και θα πρεπει να το ψαξεις αντι να περιμενεις να σου απαριθμησουμε τα συν και τα πλην για πολλοστη φορα.

Δημοσ.

Καλύτερα να ψάξεις απο κάποιον να το χειριστείς. Εκεί είναι τα πλαεονεκτήματα του Iphone. Στο gui του. Και αυτό ότι και να λέμε, άλλο να το λες, και άλλο να το βλέπεις και να το χειρίζεσαι.

Επίσης, να πω και το δικό μου. Στον safari, όταν μπαίνω σε μερικές σελίδες με gprs, δεν μπαίνει, πχ στο Insomnia, ανοίγει μερικές εικόνες μόνο. Με wifi ανοίγει full, διορθώνεται αυτό;

Δημοσ.

Το αν αξίζει πηγαίνει στο αν είναι βολικό, εύκολο στη χρήση, καταλαβαίνω ότι είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα κινητά, αλλά ρωτάω άτομα που το χειρίζονται ήδη, αν έχουν προβλήματα να το συνηθίσουν, να το χρησιμοποιήσουν σε πιεσμένες στιγμές, π.χ. να κάνεις μια γρήγορη επανάκληση, να στείλεις ένα μήνυμα στα γρήγορα ή να μπορείς να οδηγείς και να πάρεις τηλέφωνο εύκολα, χωρίς να τρακάρεις. (Πάντα εννοείται με Bluetooth!). Για αυτό ρωτάω...

Δημοσ.

Πέρασα και εγώ τελικά την 2.1 ΑΛΛΑ είναι αισθητά πιο αργή έκδοση απο την 1.1.4...

Ειδικά για να ανοίξει η κάμερα....

Το έχει παρατηρήσει κανείς ή να την ξαναπεράσω μήπως αλλάξει τπτ ???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το iphone 2g μετα απο κανα 9μηνο λειτουργιας,εμφανιζει στα καλα καθουμενα no service και πεταει το μνμ για unlock της sim.Το εχει κανει καμια 10αρια φορες σημερα αφου την ξεκλειδωνω.Γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι?Να τονισω πως δεν εχω κανει καποια αναβαθμιση ή οτιδιποτε αλλο ωστε να προκαλεσε κατι...

Δημοσ.
Το iphone 2g μετα απο κανα 9μηνο λειτουργιας,εμφανιζει στα καλα καθουμενα no service και πεταει το μνμ για unlock της sim.Το εχει κανει καμια 10αρια φορες σημερα αφου την ξεκλειδωνω.Γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι?Να τονισω πως δεν εχω κανει καποια αναβαθμιση ή οτιδιποτε αλλο ωστε να προκαλεσε κατι...

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω ... Σου έπεσε πρόσφατα καθόλου ??? Γιατί και εμένα μου έπεσε πριν λίγες μέρες και μου εμφάνιζε ακριβώς το "no service" ... Από ότι αποδείχθηκε, είχε πάθει ζημιά η logic board και χρειαζόταν αλλαγή .. Μόλις αλλάχθηκε, έφτιαξε ...

Όμως δεν μου έβγαζε αυτό με το unlock της SIM ... Αυτό που υποπτεύομαι είναι ότι ίσως κάτι να συνέβηκε, και δεν κάνει καλή επαφή η SIM card .. Δοκίμασε να βάλεις ένα μικρό κομμάτι σελοτέιπ από την πίσω πλευρά της SIM σου για να την κάνεις να έρχεται πιο κοντά σε επαφή ... Αν δεν δουλέψει αυτό, καλό είναι να επισκεφθείς έναν τεχνικό ..

Δημοσ.

Οχι δεν μου επεσε κατω.Μαλιστα μου εμφανιζει τωρα και ενα μηνυμα που λεει "repair needed,you cannot receive or make calls...Apple support team"Σου το εβγαζε και se εσενα αυτο?Τωρα δεν μου βγαζει unlock ενω πριν εβγαζε :mrgreen:

Mαλλον κατι επαθε...δεν πρεπει να ειναι η sim θα το δοκιμασω με το ζιλοτειπ αλλα το σημα απο εκει που ειναι 4 μπαρες χανεται τελειως

• Moderators
Δημοσ.
Από ότι αποδείχθηκε, είχε πάθει ζημιά η logic board και χρειαζόταν αλλαγή .. Μόλις αλλάχθηκε, έφτιαξε ...

Απο απορια,τι προβλημα ακριβως ειχε η logic board?Την αλλαξες μονος σου?Ειχα αντιστοιχο προβλημα με no service μετα απο 1-2 μηνες οταν το πηρα.

Δημοσ.
Απο απορια,τι προβλημα ακριβως ειχε η logic board?Την αλλαξες μονος σου?Ειχα αντιστοιχο προβλημα με no service μετα απο 1-2 μηνες οταν το πηρα.

Το πήρα σε τεχνικό .. Έκανα οτι είχε σχέση με restore και νέα firmware χωρίς λύση ... Γι'αυτό φαντάστηκα ότι ήταν hardware το πρόβλημα ( πρόσφατο πέσιμο ) ... Και πράγματι ο τεχνικός μου είπε ότι "ράγισε η logic board" από την πτώση και χρειαζόταν αλλαγή .. Έτσι και έγινε και τώρα δουλεύει κανονικότατα ...

Οχι δεν μου επεσε κατω.Μαλιστα μου εμφανιζει τωρα και ενα μηνυμα που λεει "repair needed,you cannot receive or make calls...Apple support team"Σου το εβγαζε και se εσενα αυτο?Τωρα δεν μου βγαζει unlock ενω πριν εβγαζε

Mαλλον κατι επαθε...δεν πρεπει να ειναι η sim θα το δοκιμασω με το ζιλοτειπ αλλα το σημα απο εκει που ειναι 4 μπαρες χανεται τελειως

Όχι αυτό δεν μου το έβγαζε !! :lol: Τουλάχιστον αν το έβγαζε, δεν θα έχανα 2 μερόνυκτα κάνοντας restores, downgrades και backups ! :lol:

• Moderators
Δημοσ.
Το πήρα σε τεχνικό .. Έκανα οτι είχε σχέση με restore και νέα firmware χωρίς λύση ... Γι'αυτό φαντάστηκα ότι ήταν hardware το πρόβλημα ( πρόσφατο πέσιμο ) ... Και πράγματι ο τεχνικός μου είπε ότι "ράγισε η logic board" από την πτώση και χρειαζόταν αλλαγή .. Έτσι και έγινε και τώρα δουλεύει κανονικότατα ...

Στην δικια μου περιπτωση(dropped calls και στην συνεχεια μονιμο no service)εκανα την"εγχειρηση"μονος μου και το προβλημα ηταν η επαφη που εκανε η logic board με το πισω καπακι του iphone.

Ποσο σου πηρε ολη η ιστορια?Logic board+εργατικα?

Δημοσ.
Στην δικια μου περιπτωση(dropped calls και στην συνεχεια μονιμο no service)εκανα την"εγχειρηση"μονος μου και το προβλημα ηταν η επαφη που εκανε η logic board με το πισω καπακι του iphone.

Ποσο σου πηρε ολη η ιστορια?Logic board+εργατικα?

Το σκεφτόμουν και εγώ αλλά επειδή δεν έχω καθόλου πείρα από αυτά τα πράγματα, δεν το επιχείρησα γιατί νομίζω ότι θα έκανα μόνιμη βλάβη στο τηλέφωνο ... Μου στοίχισε 150 ευρω συνολίκά ( :fear: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...