gbras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 παιδια για υποστηριξη MMS και A2DP εχουμε κανενα νεο? Μα τι βλακεια να μη το υποστηριζουν απο τη στιγμη που θπαρχει το hardware!!!
aldon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 καινουργιος και εγω στην παρεα του iphone να ρωτησω, καποιο forum/site σχετικο με mods κτλ για το iphone υπαρχει??? ευχαριστω!
-NetHawk- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Παιδες καλησπερα.Εκανα update στην εκδοση 2.0 αλλα ενω κανω κανονικα εγκατασταση καποιασ εφαρμογης απο Cydia δεν μου εμφανιζεται μετα κανενα εικονιδιο...Τι φταιει ξερει κανεις?
davinci! Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα .Διάβασα όσο μπορούσα αλλά το thread είναι τεράστιο .Ηθελα να μάθω πόσο τιμάται το νέο i-phone 3g εκεί ,αν γνωρίζετε ,και εάν είναι συμβατό σε ευρώπη .Φ'ιλος θα πάει σε καμιά 10αριά μέρες Η.Π.Α Ευχαριστώ Νίκος
jason_rethymno Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα .Διάβασα όσο μπορούσα αλλά το thread είναι τεράστιο .Ηθελα να μάθω πόσο τιμάται το νέο i-phone 3g εκεί ,αν γνωρίζετε ,και εάν είναι συμβατό σε ευρώπη .Φ'ιλος θα πάει σε καμιά 10αριά μέρες Η.Π.ΑΕυχαριστώ Νίκος http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759
giorgos_k Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Το ξέρω οτι βρισκόμαστε σε καιρούς 3G , αλλά έχω φάει κόλλημα να αποκτήσω το iPhone 2G. Λίγο το οτι δεν έχω κ δεν θέλω να διαθέσω αυτή τη στιγμή 500-600E, λίγο το οτι λατρεύω το αλουμινενιο περίβλημα του προηγούμενου iphone, το 3G δεν θα μου λείψει, το gps το έχω απο αλλού...όλα αυτά με προυπόθεση να το βρώ γύρω στα 200, άντε 250E. To ερώτημα προφανές λοιπόν, ΠΟΥ το βρίσκουμε τώρα??? Μόνο απο αγγελίες μεταχειρισμένο? Aν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για site, εφημερίδες με καινούρια/μεταχειρισμένα θα με βοηθούσατε πολύ..
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Το ξέρω οτι βρισκόμαστε σε καιρούς 3G , αλλά έχω φάει κόλλημα να αποκτήσω το iPhone 2G. Λίγο το οτι δεν έχω κ δεν θέλω να διαθέσω αυτή τη στιγμή 500-600E, λίγο το οτι λατρεύω το αλουμινενιο περίβλημα του προηγούμενου iphone, το 3G δεν θα μου λείψει, το gps το έχω απο αλλού...όλα αυτά με προυπόθεση να το βρώ γύρω στα 200, άντε 250E. To ερώτημα προφανές λοιπόν, ΠΟΥ το βρίσκουμε τώρα???Μόνο απο αγγελίες μεταχειρισμένο? Aν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για site, εφημερίδες με καινούρια/μεταχειρισμένα θα με βοηθούσατε πολύ.. Μονο απο αγγελιες/site πια. Ριξε μια ματια σ αυτο http://thelab.gr/showthread.php?t=54516
giorgos_k Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία επικοινώνησα είδη ,ευχαριστώ! Οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία καλοδεχούμενη!
Poison6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Το ξέρω οτι βρισκόμαστε σε καιρούς 3G , αλλά έχω φάει κόλλημα να αποκτήσω το iPhone 2G. Λίγο το οτι δεν έχω κ δεν θέλω να διαθέσω αυτή τη στιγμή 500-600E, λίγο το οτι λατρεύω το αλουμινενιο περίβλημα του προηγούμενου iphone, το 3G δεν θα μου λείψει, το gps το έχω απο αλλού...όλα αυτά με προυπόθεση να το βρώ γύρω στα 200, άντε 250E. To ερώτημα προφανές λοιπόν, ΠΟΥ το βρίσκουμε τώρα???Μόνο απο αγγελίες μεταχειρισμένο? Aν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για site, εφημερίδες με καινούρια/μεταχειρισμένα θα με βοηθούσατε πολύ.. ότι ακριβώς ψάχνω και εγώ!
kostasSTi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχουν διάφοροι που τα δίνουν για να πάρουν 3G... Στο emarket.gr εμφανίζονται διάφορα κατά καιρούς σε δημοπρασίες, αλλά βλέπω να πάνε μέχρι 330-340... Παρακολουθήστε το κι αν βρείτε κάτι σε τέτοια τιμή που θέλετε, πάρτε το. Λίγο δύσκολο όμως το βλέπω...
Pitsi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι σίγουρο ότι έχουν ξαναπαντηθεί αλλά είναι αδύνατον να ψάξω. Μπορώ να μου το φέρουν από Καναδά ή παίζει κάτι με την ενεργοποίηση; Το gps έχει φωνητική πλοήγηση ή απλά σου δείχνει που είσαι;
mindtrapper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι σίγουρο ότι έχουν ξαναπαντηθεί αλλά είναι αδύνατον να ψάξω.Μπορώ να μου το φέρουν από Καναδά ή παίζει κάτι με την ενεργοποίηση; Το gps έχει φωνητική πλοήγηση ή απλά σου δείχνει που είσαι; Εσύ θες το iPhone 3g. Το πρώτο δεν έχει GPS. Μην ρωτήσεις βέβαια στο topic του 3g αν μπορείς να το πάρεις από Καναδά, θα σε βρίσουν και θα έχουν δίκιο Κοίτα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759 PS. Και όχι δεν είναι αδύνατο να ψάξεις.
sarakinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά...Έπεσε στα χέρια μου ένα iphone ενώς φίλου με την έκδοση 1.4 . Παρόλο που είμαι άσχετος επί του θέματος το έκανα update μέσω itunes την 2.1 . Αφού το κινητό κλείδωσε πέρασα την 2.0.2 και τώρα είμαι σε στάδιο να κάνω jailbreak,unlock..Ένας φίλος όμως μου είπε ότι πρέπει να κάνω downgrade και το baseband...Αυτό δεν ξέρω πως γίνεται... Χρειάζομαι την βοήθειά σας παιδιά γιατι αν δεν το κάνω να δουλεύει την έβαψα.... Υ.Γ : Το τηλέφωνο έχει τώρα την official 2.0.2 έκδοση..Την πέρασα με restore μέσω itunes 8
Snolly Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Χρειάζεσαι το τελευταίο Pwnage Tool. Τα έχουμε πει 1.000.000 φορές ρε παιδιά κάντε λίγο search.
sarakinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 to ekana alla den mporo na bro ellinika gia tin 2.0.2 ...sorry gia ta greeklish
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.