flik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Παιδιά αν μπορείτε την βοήθειά σας. Έχω την έκδοση 1.1.4 και πήγα και έκανα εγκατάσταση το summerboard, δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν. Μου λέει κάνε επανεκκίνηση, το κλείνω, αλλά τώρα προσπαθώ να το ανοίξω και δεν ανοίγει. Είναι κολλημένο στο σήμα της apple συνέχεια. Τι να κάνω; Γίνεται να βάλω την έκδοση 2; Αυτή έχει ελληνικά; Εφαρμογές θα μπορώ να περάσω ή είναι πολύ λίγες ακόμα
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Παιδιά αν μπορείτε την βοήθειά σας. Έχω την έκδοση 1.1.4 και πήγα και έκανα εγκατάσταση το summerboard, δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν. Αφου δεν ηξερες τι ηταν για ποιο λογο πηγες να το κανεις εγκατασταση?Το summerboard προσθετει scrolling στο υπαρχον "desktop"του iphone αλλα εχει αρκετες ασυμβατοτητες με το 1.1.4 και γι αυτο δεν υπαρχει σε καποιο απο τα γνωστα repositories. Μου λέει κάνε επανεκκίνηση, το κλείνω, αλλά τώρα προσπαθώ να το ανοίξω και δεν ανοίγει. Είναι κολλημένο στο σήμα της apple συνέχεια. Ποιος σου λεει να κανεις επανεκκινηση?Σου βγαζει καποιο μηνυμα το iphone?Αν δεν εχεις κατι σημαντικο που θελεις να σωσεις,θα προτεινα να κανεις ενα restore και μετα ενα περασμα το backup απο το itunes. Γίνεται να βάλω την έκδοση 2; Αυτή έχει ελληνικά; Εφαρμογές θα μπορώ να περάσω ή είναι πολύ λίγες ακόμα Γινεται να βαλεις το 2.0,αλλα προς το παρον δεν εχει ελληνικα.Εφαρμογες μπορεις να βαλεις,ορεξη να χεις,δες και λιγο τι εγραψα στο προηγουμενο post μου βρε αδερφε
flik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Διάβασα τι έλεγε στη περιγραφή, και πήγα να το βάλω. Απλά δεν είχε τύχει να διαβάσω τις ασυμβατότητες. Τέλος πάντων. Την επανεκκίνηση την έβγαλε σε μήνυμα, για να εφαρμοστούν οι αλλαγές λέει. Το backup περιλαμβάνει τραγούδια, επαφές κτλ. Θα χρειαστεί ξανά ξεκλείδωμα, έτσι; Επίσης δεν έχω τις εικόνες μου, γίνεται να τις ανακτήσω να μην χαθούν απο την μνήμη; Δεν τις έχω στον υπολογιστή εννοώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Διάβασα τι έλεγε στη περιγραφή, και πήγα να το βάλω. Απλά δεν είχε τύχει να διαβάσω τις ασυμβατότητες. Τέλος πάντων. Την επανεκκίνηση την έβγαλε σε μήνυμα, για να εφαρμοστούν οι αλλαγές λέει. Το backup περιλαμβάνει τραγούδια, επαφές κτλ. Θα χρειαστεί ξανά ξεκλείδωμα, έτσι;Επίσης δεν έχω τις εικόνες μου, γίνεται να τις ανακτήσω να μην χαθούν απο την μνήμη; Δεν τις έχω στον υπολογιστή εννοώ Λογικα ειναι αποθηκευμενες στο itunes με το τελευταιο sync που εκανες.Διαφορετικα δυστυχως δεν θα μπορεσεις να τις παρεις αν κανεις restore.Εννοειται πως θα πρεπει αν το ξεκλειδωσεις,να περασεις οτι apps θελεις,κλπ κλπ.
flik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Αποθηκευμένες στο itunes; Όταν πάω στον συγχρονισμό εικόνων, λέει να διαλέξω τον φάκελο του υπολογιστή, ο οποίος λείπει δυστυχώς. Πρέπει να βάλω κάποιον φάκελο, οποίος δεν περιλαμβάνει όλες τις φωτογραφίες, άρα όσες δεν περιλαμβάνει δεν θα υπάρχουν πλέον. Λέω κάτι λάθος;
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Σωστος εισαι,αν εχεις σβησει τον φακελο/περιεχομενα απο τον υπολογιστη δυστυχως δεν μπορεις να τις επαναφερεις.
charoui Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 οι φωτογραφίες όμως που έβγαλες με το iphone υπάρχουν στο backup! to camera roll folder ginete backup
flik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν ήταν απο το iphone. Ήταν απο το προηγούμενο κινητό. Τις μετέφερα στο Pc, έκανα sync, αλλά εκανα βλακεία και τις έσβησα. Δενπειράζει. Έκανα restore, τώρα περνάω ξανά εφαρμογές και ρυθμίσεις. Ευχαριστώ
flik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Προέκυψε κάτι άλλο. Δεν βρίσκω την επιλογή edge στις ρυθμίσεις δικτύου. Δεν έχω εγκαταστήσει το callforwarding fix. Μόνο το grproject. Και παρόλα αυτά δεν το βρίσκω πουθενά. Πριν το restore υπήρχε.
Psyx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Gi0 και οι υπόλοιποι... έχετε παρατηρήσει πόσος χώρος μένει στο iphone (8GB) μετά το πέρασμα του winpwn? στο "/" μένουνε καμιά 20αριά MB ελέυθερα και αντιμετωπίζεις γρήγορα πρόβλημα χώρου... πέρασα 2 φορές το 2.0 χθες και δυστυχώς το BossPrefs ακόμα είναι σε beta και δεν έχει την λειτουργία να μεταφέρεις Apps κλπ στο μεγάλο partition... αυτός ίσως είναι και ο μόνος λόγος που μπορεί να γυρίσω σε 1.1.4 τόσα apps & games είναι κρίμα ρε γμτ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Gi0 και οι υπόλοιποι... έχετε παρατηρήσει πόσος χώρος μένει στο iphone(8GB) μετά το πέρασμα του winpwn? στο "/" μένουνε καμιά 20αριά MB ελέυθερα και αντιμετωπίζεις γρήγορα πρόβλημα χώρου... πέρασα 2 φορές το 2.0 χθες και δυστυχώς το BossPrefs ακόμα είναι σε beta και δεν έχει την λειτουργία να μεταφέρεις Apps κλπ στο μεγάλο partition... αυτός ίσως είναι και ο μόνος λόγος που μπορεί να γυρίσω σε 1.1.4 τόσα apps & games είναι κρίμα ρε γμτ... Δεν εκανες τον κοπο να ριξεις μια ματια στο wiki ξανα Το εγραψα στις 2.30 τι πρεπει να κανεις,και μετα απο καμια ωριτσα βγηκε και στο cydia το bosstool για το 2.0.Οποτε διαλεξε και παρε,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!Γυρνα στο 2.0 τωρα
Psyx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν εκανες τον κοπο να ριξεις μια ματια στο wiki ξαναΤο εγραψα στις 2.30 τι πρεπει να κανεις,και μετα απο καμια ωριτσα βγηκε και στο cydia το bosstool για το 2.0.Οποτε διαλεξε και παρε,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!Γυρνα στο 2.0 τωρα αααα δεν έφυγα από το 2.0... δεν το αλλάζω με την καμία το έκανα manually το move και είμαι κομπλέ... να 'σαι καλά με όλα αυτά τα tools ξεχάσαμε τα βασικά... μπήκε και το BossTools και έχω και 47 appstore apps για καβάτζα να παίξω το σουκου
vaso7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μιας και δεν υπάρχει τόσο αναλυτικό θέμα για το Ipod touch και απ'οτι ξέρω πάνω κάτω οι ίδιες εφαρμογές μπαίνουν με το iphone. Ξέρετε κάποιον καλό pdf viewer για το touch? Είτε από το επίσημο app store ths apple είτε όχι. Για το firmware 2.0 Ευχαριστώ
flik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς οτι οι φωτογραφίες που τραβάς με την κάμερα σε "παχαίνουν" πολύ; Δηλαδή σαν να βγάζει φωτογραφίες, και μετά να τις τραβάει απο τα πλάγια, και να αυξάνει το πλάτος. Η κάμερα βγάζει με ratio 1,33, αλλά τέοιας αναλογίας ήταν και όλες οι φωτογραφίες που πέρασα μέσα, απο άλλα κινητά που είχα, και δεν εμφάνιζαν αυτό το φαινόμενο. Πλέον δεν μπορώ να τρααβήξω κανέναν φωτογραφία, φαίνεται πολύ. Το έχετε παρατηρήσει;
dali13gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Έτσι φαίνονται στο iPhone ή στο pc? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες για τα 2 MP που έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.