Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καλησπερα. Περασα το firmware 2.0 στο iphone και φυσικα κλειδωσε. Ετρεξα μετα το PwnageTool αλλα τπτ.Στην αρχη μου εβγαζε προβλημα με τον boorloader (4.6). Κατεβασα αυτο που ηθελε εφτιαξε το ipsw αρχειο αλλα διαρκως μου βγαζει οτι το κινητο μου δεν ειναι σε dfu mode αν και το εχω σε restore mode. Ειναι iphone απλο και οχι 3g. HELP. αρχίσαμε.... εγώ το κατέβασα το tool αλλα περιμένω λίγες μέρες να δω πως πάει και μετά... ελπίζω να βρείς κάτι σύντομα pan-pan Ρε παιδιά το πρόγραμμα φταίει που εσείς του κάνατε αναβάθμιση κατευθείαν από το itunes? Κανείς δεν διαβάζει τις οδηγίες πρώτα??? Anyway! http://www.hackthatphone.com/index_20.html κάντε όλα τα βήματα που έχει εδώ και καλή τύχη!
charoui Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά το πρόγραμμα φταίει που εσείς του κάνατε αναβάθμιση κατευθείαν από το itunes? Κανείς δεν διαβάζει τις οδηγίες πρώτα??? Anyway! http://www.hackthatphone.com/index_20.html κάντε όλα τα βήματα που έχει εδώ και καλή τύχη! το site που δίνεις δεν λέει κάτι... ok to vrika!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 το site που δίνεις δεν λέει κάτι... Αν το ψάξεις λιγάκι, έχει οδηγίες για να το επαναφέρεις από το 2.0 στο 1.1.4
flik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 καλησπέρα παιδιά. Αν μπορείτε απαντήστε μου στην ερώτηση. Έχω βάλει το πακέτο greek project 1.0.7 για εεληνικά. Απλά θα ήθελα να αλλάξω πληκτρολόγιο και να βάλω του wultz. Γίνεται κάτι τέτοιο; Γιατί τώρα το εγκαθιστώ, αλλα βγαίνουν όλα τα ελληνικά που είχα
Thresher Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Έκανε κανείς jailbrake την 2.0 ? Έχει κανένα πρόβλημα με το τηλέφωνο μετά? Αξίζει???
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Προς το παρόν, το μόνο μου πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει ακόμα ελληνικό πληκτρολόγιο (και συνεπώς δεν μπορώ να γράφω στο insomnia μέσα από αυτό) Ακόμα ένα (ευχάριστο) πρόβλημα είναι πως πρέπει να βρω χρόνο να ψαχουλέψω όλες αυτές τις νέες εφαρμογές και παιχνίδια
Thresher Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ Γιώργο. Το απόγευμα προβλέπετε να το αναβαθμίσω και εγώ...
charoui Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 αυτό το tool κάνει και unlock έτσι? όχι μονο jailbreak..
Deos24 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ουσιαστικά δεν κάνει unlock, σου αφήνει το παλιό baseband και έτσι λειτουργεί και το τηλ.
anthony_crete Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια, στο pc στο οποιο ειχα στησει πανω το iphone μου (ειχα περασει τη μουσικη κλπ) δεν υπαρχει πια!! Χαλασε και του εκανα φορματ!! Τωρα χρειαζομαι να κανω backup για να περασω το 2.0 firmware pwned, αλλα δεν ξερω πως!!!! Δε γινεται να μεταφερω libraries (songs) + contacts απο το iphone στο pc??
esykas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Εγώ το παρέλαβα σήμερα έκανα activate με την κάρτα της AT&T και συγχρονισμό με ότι είχα αν εξαιρέσουμε ότι δεν έχω σήμα παροχού διότι locked όλα τα άλλα πάνε καλά και το remote είναι πάρα πολύ καλό δοκίμασα και το google map και σε σχέση με το 2G που είχα το locate που είχε μέσω της κινητής τηλεφωνίας καμία σχέση μέσα στο σπίτι κατευθείαν το βρήκε.
eliask Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Κανένα όδηγό για τος πως θα αναβαθμίσουμε στην εκδόση 2.0 θα βγάλει κανένας στο insomnia. Μου δίνετε μεγαλύτερη σιγουριά όταν είναι από εδώ μέσα ρε παιδιά
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Κανένα όδηγό για τος πως θα αναβαθμίσουμε στην εκδόση 2.0 θα βγάλει κανένας στο insomnia. Μου δίνετε μεγαλύτερη σιγουριά όταν είναι από εδώ μέσα ρε παιδιά Done.Ριξε μια ματια στο wiki:-)
Psyx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Done.Ριξε μια ματια στο wiki:-) ωραίος Gi0 αν και ακολούθησα τον οδηγό που παραπέμπει το www.winpwn.com στο iClarified για να φτιάξω δικό μου ipsw, ο δικός σου είναι αναλυτικότατος και πανεύκολος... 2 παρατηρήσεις: - γράψε κάπου με bold οτι θέλει να κάνεις install το .NET Framework 2 γιατί αλλιώς δεν τρέχει το winpwn... μέχρι να βρω τι φταίει μου βγήκε η παναγία... - βγήκε 2.0.0.2 που διορθώνει κάποια προβλήματα με τα XP... πρόσεξα οτι έχεις Vista και προφανώς .net framework 2, άρα λογικό να σου έπαιξε κανονικά...
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 - γράψε κάπου με bold οτι θέλει να κάνεις install το .NET Framework 2 γιατί αλλιώς δεν τρέχει το winpwn... μέχρι να βρω τι φταίει μου βγήκε η παναγία... Ωραιος!Προστεθηκε το tip σου - βγήκε 2.0.0.2 που διορθώνει κάποια προβλήματα με τα XP... πρόσεξα οτι έχεις Vistaκαι προφανώς .net framework 2, άρα λογικό να σου έπαιξε κανονικά... Μπαααα,δεν κανω τετοια λαθη,XP με ενα theme ειναιΑπλα ηταν ηδη εγκατεστημενο για αλλα progs που το ζητουσαν. Ακόμα ένα (ευχάριστο) πρόβλημα είναι πως πρέπει να βρω χρόνο να ψαχουλέψω όλες αυτές τις νέες εφαρμογές και παιχνίδια Δεν κρατηθηκα και αγορασα κατευθειαν το texas hold em.Θεικο!Oχι 4 euro,αλλα 14 θα δινα ανετα για να το παρω.Επισης βρηκα με πλαγιο τροπο το Super monkey ball,αλλα διαβαζω ασχημα λογια για τον χειρισμο του και δεν εκανα τον κοπο να το εγκαταστησω. Οντως παντως,προβλημα!Δεν ξερεις τι να πρωτοκανεις εγκατασταση και τι να πρωτοδοκιμασεις!Happy days για το iphone;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.