Steven Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 check εδώ: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1504 Δεν έχω ιδεα αν δουλεύει. Με ένα search στο google το βρήκα! P.S. Αν αντέχεις μερικές μέρες χωρίς iphone και έχεις να βάλεις κάπου αλλού την κάρτα σου, εντός της εβδομάδας αναμένεται η Dev team να ανεβάσει το pwnage tool... P.S.2 Καλωσήρθες...και να ελπίζουμε να μην μας ήρθες μόνο για το πρόβλημα hehe
Gabriell_a Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Καλημερα σας παρακαλω καπιος να με βοηθησει? πατησα κατα λαθος το δικτιο athenswifi.gr (συνταγμα) και τωρα δεν δουλευει κανενα αλλο δικτιο ας πουμε OnTelecom και αλλα δικτια ελευθερα. Πως θα το βγαλω ???? Τι να κανωωωωωω δεν ξερωωωω Δεν ξερω και που να ψαξω εδω μεσα για τυχων ιδιο θεμα. Ειμαι καινουργια εχω 2 εβδομαδες το iPhon.:cry:
dali13gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Να φταίει το athenswifi που δεν συνδέεται σε άλλα δίκτυα είναι σχεδόν απίθανο, αλλά αν θέλεις να το αφαιρέσεις θα πας στο βελάκι δίπλα στο όνομά του και θα εκεί που θα σε βγάλει, πάνω-πάνω θα πατήσεις Forget this Network.
pan-pan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Εχουμε κανενα νεο για το ξεκλειδωμα του 2.0? Ευχαριστω
Steven Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 για βοηθήστε εσείς οι παλιοί που τα ξέρετε καλύτερα... Υπάρχει κανένας τρόπος να απενεργοποιήσω την αυτόματη διόρθωση των λέξεων στα SMS. Ναι μεν είναι εξαιρετική βοήθεια όταν γράφω, αγγλικά ή γερμανικά, αλλά όταν γράφω greeklish είναι αρκετά σπαστικό...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 για βοηθήστε εσείς οι παλιοί που τα ξέρετε καλύτερα... Υπάρχει κανένας τρόπος να απενεργοποιήσω την αυτόματη διόρθωση των λέξεων στα SMS. Ναι μεν είναι εξαιρετική βοήθεια όταν γράφω, αγγλικά ή γερμανικά, αλλά όταν γράφω greeklish είναι αρκετά σπαστικό... Settings > General > Keyboard > Enable Autocorrection [ ON | OFF ] YΓ: Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν στην 1.1.4...
Steven Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Nope... Κάτω από το keyboard σε μένα έχει Auto-Capitalization Enable Caps Lock "." Shortcut International Keyboards
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Nτεν κσέρει γκια φίρμγεαρ ντύο, ντεν έκει άιφον θριτζι ακόμη.
Steven Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 http://www.iphoneincanada.ca/tips-tricks/how-to-disable-auto-correction-on-the-iphone/ Καλά ρε το έχεις βάλει από τον installer, extra προγραμματάκι και ούτε που το θυμάσαι?? Nτεν κσέρει γκια φίρμγεαρ ντύο, ντεν έκει άιφον θριτζι ακόμη[/b']. Keep dreaming, you Greek!
Steven Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Εχουμε κανενα νεο για το ξεκλειδωμα του 2.0?Ευχαριστω Τα παιδιά της dev ήταν έτοιμα να το ανεβάσουν αλλά βρήκαν ενα minor bug και πήγε λίγο πίσω. Όμως ακόμα και έτσι είπαν ότι στην αρχή ΔΕΝ θα ξεκλειδώνει το iphone 3G, απλά θα κάνει jailbrake. To unlock θα έρθει λίγο αργότερα (για το iPhone 3G μιλάμε πάντα) Για το κανονικό iPhone θα γίνονται τα πάντα μόλις το ανεβάσουν, το οποίο απότι φαίνεται θα είναι πολύ σύντομα!
Steven Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Άλλη μια ερώτηση... Στο calendar γιατί δεν χτυπάνε τα γενεθλια που έχω βάλει σαν alert? Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου τα υπενθυμίζει κανονικά όπως όλα τα άλλα appointments που έχω μέσα?
gsmeros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 βγηκε το pwnage tool 2.0 χθες για την εκδοση 2.0 του 2g iphone. google
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 βγηκε το pwnage tool 2.0 χθεςγια την εκδοση 2.0 του 2g iphone. google Κακώς το ποόσταρα στο section του νέου iphone! Πάμε και εδώ: "Όλα οκ με το firmware 2.0! Εγκαταστάθηκε στο iphone χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Και το sync με το mobile me είναι αστραπιαίο! Αλλάζεις μια επαφή στο mobile me και σε ένα δευτερόλεπτο (αν έχεις στο Iphone ανοιχτό το wifi) το βλέπεις και στο κινητό σου!!! Για την ώρα έβαλα 2 εφαρμογές (remote και facebook) και σε λίγο θα αρχίσω να σκαλίζω και τις υπόλοιπες! Παρατηρήσεις: Αν όλα πάνε οκ με την εγκατάσταση του νέου software, την επόμενη φορά που θα κάνετε sync με το itunes, ισως σας βγάλει ένα μήνυμα για εγκατάσταση νέων ρυθμίσεων για τον provider κινητής. Μην τρομάξετε, δεν κάνει κάτι κακό, απλά προσθέτει στα settings την επιλογή για να μπορείτε να βάζετε τα APN settings για τα data over GPRS. Όταν μετά την αναβάθμιση κάνετε επαναφορά του backup με τις ρυθμίσεις σας κλπ, ίσως σας παρουσιαστεί πρόβλημα με την εφαρμογή mail. Κρασάρει κατά το ξεκίνημα και δεν μπορείτε να διαγράψετε τα settings από το mail account Που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα! Η λύση είναι απλή: Από το Cydia Intaller (μπαίνει αυτόματα κατά τη διάρκεια την εγκατάστασης του firmware), βάζετε το ssl-ssh πακέτο και στη συνέχεια το Terminal. Μετά ξεκινάτε το terminal, μπαίνετε ως root (su->enter και password: alpine) και πληκτρολογείτε τα παρακάτω: chmod 777 /var/mobile/Library/Mail (και πατάτε enter) chown mobile /var/mobile/Library/Cookies/ (και πατάτε enter) chown mobile/var/mobile/Library/Cookies/Cookies.plist (και πατάτε enter) και είστε έτοιμοι! Τέλος σταμάτησαν όλα τα ενοχλητικά μηνύματα για call forwarding κλπ που μου έβγαζε κάθε φορά που έπαιρνα κάποιο τηλέφωνο! Επίσης αναγνωρίζει τα ονόματα στις εφαφές κατά τις κλήσεις άσχετα αν τα νούμερα είναι με +30 ή όχι! Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως το όνομα δικτύου για την Vodafone που έχω, είναι πλέον vf GR στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης." http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=258565&page=64
pan-pan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καλησπερα. Περασα το firmware 2.0 στο iphone και φυσικα κλειδωσε. Ετρεξα μετα το PwnageTool αλλα τπτ.Στην αρχη μου εβγαζε προβλημα με τον boorloader (4.6). Κατεβασα αυτο που ηθελε εφτιαξε το ipsw αρχειο αλλα διαρκως μου βγαζει οτι το κινητο μου δεν ειναι σε dfu mode αν και το εχω σε restore mode. Ειναι iphone απλο και οχι 3g. HELP.
charoui Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 αρχίσαμε.... εγώ το κατέβασα το tool αλλα περιμένω λίγες μέρες να δω πως πάει και μετά... ελπίζω να βρείς κάτι σύντομα pan-pan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.