Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καλησπερα. Ορισμενες ερωτησεις... 1)Το 2.0 firmware για το παλιο iphone βγηκε? Πως μπορω να το βαλω? 2)Οταν με το καλο το βαλω το τηλεφωνο θα ξανακλειδωσει η οχι πια? 3)Τον Installer μπορω να τον βαλω? Ευχαριστω 1. Το firmware 2.0 βγήκε για όλα τα μοντέλα. Καινούργιο και παλιό iPhone. Μπορείς να το βάλεις εάν συνδέσεις το iPhone σου στον υπολογιστή σου και, στο iTunes, πατήσεις Update. 2. Το τηλέφωνο θα κλειδώσει. Δεν έχει "ξεκλειδωθεί" ακόμα επίσημα το firmware 2.0. 3. Όχι ακόμα στο firmware 2.0. Λίγη υπομονή (βλ. απάντηση 2).
Steven Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 παει μια φιλη μου Γερμανια μεσα στη βδομαδα και λεω να της δωσω χρηματα μηπως και εχει μεινει κανενα στην Τ ΜΟΒΙLE!!! Πέρα από του ότι δεν έχουν, ο συλλογισμός σου είναι εξαρχής λάθος καθώς στη Γερμανία πωλείται ΜΟΝΟ με συμβόλαιο. Οπότε μόνο ebay και επίσης σίγουρα θα βρείς και κάποιο μεταχειρησμένο από αυτούς που θα πάρουν το καινούριο σε πολύ καλή τιμή!
Steven Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 και εγώ για το παλιό μιλάω... και το παλιό μόνο με συμβόλαιο πωλούνταν...
minoras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 δεν εχω ακουσει να θελει συμβολαιο για το παλιο..πουθενα!το παιρνεις και εφυγες
minoras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 και για Γερμανια παντως και η Τ ΜΟBILE αλλα και Deutch Telecom δεν ειδα ποτα να αναφερουν συμβολαιο!στο καινουριο..ναι αλλα στο παλιο ισα ισα που κανανε και προσφορες να φευγει!
Steven Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 καταρχάς η Deutsche Telekom είναι η μαμά εταιρεία της T-Mobile, κοινώς μιλάμε για την ίδια εταιρεία. Ναι στο τέλος κάνανε μια προσφορά που πούλαγαν το 8GB με 99 ευρώ και συμβόλαιο 30 ευρώ το μήνα. Το συμβόλαιο 30 ευρώ το μήνα ισχύει ακόμα και αυτό έχω πάρει και εγώ. Πάντα όμως ήταν με συμβόλαιο.. Πίστεψέ με...εδώ μένω Στη Γερμανία πουλήθηκε χωρίς συμβόλαιο μόνο για μια βδομάδα περίπου στην τιμή των 1000 ευρώ όταν είχε κάνει μύνηση η vodafone στην telekom και βγήκε απόφαση υπερ της vodafone και μέχρι να γίνει η έφεση, η οποία κερδήθηκε από την telekom, πουλιόταν χωρίς συμβόλαιο.
minoras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 δηλαδη δεν το γλιτωνω το συμβολαιο απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ?
flik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Λοιπόν παιδιά, πήρα κι εγώ χθες το iphone, έμεινα παγωτό λέμε απο τον τρόπο που επικοινωνείς μαζί του, έτσι το βλέπω. Υπάρχει τρόπος να γράφω sms εκμεταλλεύοντας μεγαλύτερο μέρος της οθόνης, βασικά να γυρίσει με κάποιο τρόπο το πληκτρολόγιο πλάγια; Αδικο είναι να είναι έτσι. Επίσης έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο, και τώρα είναι πάντα κεφαλαία. Φαντάζομαι δεν έφτιαξαν και τα μικρά γράμματα; Τέλος υπάρχει free app για video recording;
30fill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα! Έκανα απο μαλακια update στο firmware 2.0. Τώρα δεν πάιζει τίποτα! Πώς ξαναγυρνάω στο 1.1.4;;;; Help, έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο!!!
-NetHawk- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 1. Το firmware 2.0 βγήκε για όλα τα μοντέλα. Καινούργιο και παλιό iPhone. Μπορείς να το βάλεις εάν συνδέσεις το iPhone σου στον υπολογιστή σου και, στο iTunes, πατήσεις Update. 2. Το τηλέφωνο θα κλειδώσει. Δεν έχει "ξεκλειδωθεί" ακόμα επίσημα το firmware 2.0. 3. Όχι ακόμα στο firmware 2.0. Λίγη υπομονή (βλ. απάντηση 2). Εαν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις πριν προβεις στην αναβαθμιση δεν θα ειχες κανεναν προβλημα τωρα.... Παρολα αυτα δες τον ακολουθο συνδεσμο...Ισως σε βοηθησει στη περιπτωση σου. http://sleepers.net/news/?page_id=216
flik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Λοιπόν παιδιά, πήρα κι εγώ χθες το iphone, έμεινα παγωτό λέμε απο τον τρόπο που επικοινωνείς μαζί του, έτσι το βλέπω. Υπάρχει τρόπος να γράφω sms εκμεταλλεύοντας μεγαλύτερο μέρος της οθόνης, βασικά να γυρίσει με κάποιο τρόπο το πληκτρολόγιο πλάγια; Αδικο είναι να είναι έτσι. Επίσης έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο, και τώρα είναι πάντα κεφαλαία. Φαντάζομαι δεν έφτιαξαν και τα μικρά γράμματα;Τέλος υπάρχει free app για video recording; Επίσης προσπαθώ να εγκαταστήσω μερικές εφαρμογές απο το modmyifone.com όπως το guitarist, pianist κτλ, αλλά λέει package download failed. Έκανα clear queue, αλλά τίποτα. Απο άλλα repositories κάνω download Και ένα τελευταίο μικροπρόβλημα: Με την εφατμογή ringtones, μέσω του direct ringtones, δεν πετυχαίνει ο ορισμός τραγουδιού ως ήχος κλήσης. Μόνο μέσω convert, γιατί? Όχι οτι και να μην γίνει θα μ πειράξει.
giannisdei Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Βοηθεια εκανα την βλακεια (το iphone ηταν ξεκλειδωτο )να κανω restore απο το itunes και πηρε την νεα εκδοση 2 και κλειδωσε προσπαθησα να το ξεκλειδωσω τιποτα προσπαθησα μεσω του itunes να βαλω παλι την 1.1.1.4 δεν μπορω δεν με αφηνει περνει παλι τι 2 Βοηθειστε οποιος κατεχει τι πρεπει να κανω Η εαν μπορω να το στειλω καπου που να το ανοιξουνε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.