epivitor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια , σκεφτομαι να αγορασω απο το ebay ενα iphone 16gb σφραγισμενο αλλα δεν ξερω τι firmware ειναι , θα υπαρξει καποιο προβλημα στο να το ξεκλειδωσω ή πλεον υπαρχουν προγραμματα που σπανε οποιαδηποτε εκδοση του iphone. Sorry αν η ερωτηση μου ειναι λιγο noobιστικη Ευχαριστω
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια , σκεφτομαι να αγορασω απο το ebay ενα iphone 16gb σφραγισμενο αλλα δεν ξερω τι firmware ειναι , θα υπαρξει καποιο προβλημα στο να το ξεκλειδωσω ή πλεον υπαρχουν προγραμματα που σπανε οποιαδηποτε εκδοση του iphone.Sorry αν η ερωτηση μου ειναι λιγο noobιστικη Ευχαριστω Γιατί να μην περιμένεις να έρθει το καινούργιο 3G στην Ελλάδα στο τέλος του μήνα; Δεν συμφέρει νομίζω η αγορά του παλιού πλέον εκτός αν το βρήκες σε πάρα πολύ καλή τιμή.
epivitor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Γιατι το καινουργιο iphone δεν εχει κατι νεο που να το χρειαζομαι πραγματικα.Ουτε το gps ουτε το να ειμαι online συνεχεια μ'ενδιαφερει ασε που δεν γινεται κιολας αφου το Σεπτεμβρη φευγω Αγγλια και δεν θελω να εχω μπλεξιματα με συμβολαια.Σ'ολα τ'αλλα ειναι ιδια απ'οσο ξερω.
Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Είναι βλακεία τότε να τα σκάσεις τώρα να το πάρεις.. Πάρτο απλά με συμβόλαιο από την Αγγλία όταν πας. http://www.o2.co.uk/iphone/paymonthly Η o2 έχει πολύ καλά πακέτα, μάλλον τα καλύτερα σε όλη την Ευρώπη.. Με 37 ευρώ το μήνα τα έχεις βασικά όλα... Και είναι και 18αμηνο συμβόλαιο και όχι 24 μήνες όπως στις άλλες χώρες... Και όταν βγει και το επόμενο iphone θα μπορείς, όπως και τώρα για τους ήδη κατόχους, να αναβαθμίσεις με πολύ λίγα λεφτά... Edit: Οι δεύτερες καλύτερες μετά τις αυστριακές... Τσούλα telekom... Στην Αυστρία τα δίνουν όλα και στη Γερμανία μερικά χιλιόμετρα πιο δίπλα μας πηδάνε....
epivitor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Πραγματικα πολυ καλα τα συμβολαια της Ο2 αν και δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι στην αγγλια για καποιον ξενο να κανει συμβολαιο.Αν ειναι οπως στην Ελλαδα να ζητανε εκαθαριστικα της εφοριας και αλλα τετοια τοτε βραστα.Ασε που το 18μηνο θα ειναι μαλλον προβλημα για μενα αφου υπολογιζω να κατσω 10-12 μηνες. Στην παραπανω ερωτηση μου #2056 ξερει κανεις να μου απαντησει?
dali13gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια , σκεφτομαι να αγορασω απο το ebay ενα iphone 16gb σφραγισμενο αλλα δεν ξερω τι firmware ειναι , θα υπαρξει καποιο προβλημα στο να το ξεκλειδωσω ή πλεον υπαρχουν προγραμματα που σπανε οποιαδηποτε εκδοση του iphone.Sorry αν η ερωτηση μου ειναι λιγο noobιστικη Ευχαριστω Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Σπάνε όλα τα firmware μέχρι και 1.1.4. Και από Δευτέρα θα σπάει και το 2.0
nojipa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω, πως μπορω να εχω ιντερνετ στο iphone, τι ρυθμίσεις θα πρεπει να κάνω και που? Εχω cosmote συνδεση και έχω πακετο για να συνδεομαι στο ιντερνετ(με ένα ericsson συνδεομαι κανονικα). Σας ευχαριστώ πολύ!
minoras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να ρωτησω(μια και το τοπικ εχει τιτλο γενικο)αν υπαρχει iphone στη Γερμανια αυτο το καιρο(το παλιο) στα 8gb και σε τί τιμη!Γνωριζει κανεις?Ευχαριστω εκ των προτερων.. γνωριζει κανεις να μου απαντησει?
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 γνωριζει κανεις να μου απαντησει? Από επίσημο εισαγωγέα, όχι. Από "άλλες" πηγές, πολύ πιθανόν.
minoras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 δηλαδη εννοεις οτι δεν παιζει να εχει στην Τ ΜΟΒΙLE?
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 δηλαδη εννοεις οτι δεν παιζει να εχει στην Τ ΜΟΒΙLE? Και σε κάποιο Apple Store. Έχουν σταματήσει τη διάθεσή του καιρό τώρα, εν αναμονής του 3G.
minoras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ειναι σιγουρο αυτο?δηλαδη πλεον μονο μεσω e bay?
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ειναι σιγουρο αυτο?δηλαδη πλεον μονο μεσω e bay? Yeap.Μην δισταζεις να το παρεις απο κει παντως.Βρες καποιον πωλητη της προκοπης και βουρ.
pan-pan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καλησπερα. Ορισμενες ερωτησεις... 1)Το 2.0 firmware για το παλιο iphone βγηκε? Πως μπορω να το βαλω? 2)Οταν με το καλο το βαλω το τηλεφωνο θα ξανακλειδωσει η οχι πια? 3)Τον Installer μπορω να τον βαλω? Ευχαριστω
minoras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 παει μια φιλη μου Γερμανια μεσα στη βδομαδα και λεω να της δωσω χρηματα μηπως και εχει μεινει κανενα στην Τ ΜΟΒΙLE!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.