NiCk_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Apple to Offer iTunes Remote Control App for iPhone and iPod Touch Apple released a pre-release version of iTunes 7.7 for developers tonight. In the Read Me of the iTunes installer is a hint at a previously unannounced iPhone/iPod Touch application: Use iTunes 7.7 to sync music, video, and more with iPhone 3G, and download applications from the iTunes Store exclusively designed for iPhone and iPod touch with software version 2.0 or later. Also use the new Remote application for iPhone or iPod touch to control iTunes playback from anywhere in your home -- a free download from the App Store. Apple reveals that they will be offering a free app on the App Store that allows you to remotely control iTunes in your home from your iPhone or iPod Touch. The application will presumably work under Wi-Fi to control playback of iTunes. http://www.macrumors.com/2008/06/26/apple-to-offer-itunes-remote-control-app-for-iphone-and-ipod-touch/ Hell yeaahhhhhhh !!!! Πραγματικά ήθελα πάρα πολύ κάτι τέτοιο !! Πιθανότατα να πλήρωνα κιόλας για να το αγοράσω, αλλά το ότι έρχετε δωρεάν το κάνει ακόμα καλύτερο ! Thanks Apple !
georgeadams Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Σε λιγες μερες κυκλοφορει το firmware 2 και θελω να κανω την εξης ερωτηση.Εχω ενα jailbreaked iphone firmware 1.1.4.Ποια ειναι η διαδικασια για να βαλω το καινουριο firmware.Εχω ακουσει οτι θα διατιθεται δωρεαν μεσω itunes αλλα δεν ξερω αν αυτος ειναι ο σωστος τροπος για το εγκαταστησω.Οποιος γνωριζει ας μας πει. Ευχαριστω Είναι πολύ πιθανό, το iTunes να σου βγάλει μήνυμα ανακοινώνοντας σου την διάθεση του νέου firmware και προτρέποντας σε να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ γιατί είναι πολύ πιθανό, το iphone να κλειδώσει ξανά και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με την κάρτα SIM σου. Περίμενε μερικές μέρες. Όταν με το καλό βγει κάποιο εργαλείο ή μέθοδος ξεκλειδώματος του νέου Firmware, τότε τα ξαναλέμε.
harrys23 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ερώτηση έχω κάνει jailbreak και unlock στο iphone με το ziphone 2.5 και με το 3.0 το θέμα είναι οτι διάβασα οτι το συγκεκριμένο ''ξεκλειδωτηρι'' δημιουργεί πολλά προβλήματα (καλά αυτό το ήξερα)αλλα δεν το είχα νοιώσει ακόμα π.χ κολλήματα αδικαιολόγητα,προσπαθείς να κάνεις κλίση ενός αριθμού έχεις φουλ σήμα και ξαφνικά σου πετάει call back η Cancel και το σημα απο τηνοθονη χανεται.ενω ο αλλος διπλα σου με ενα αρχαιο Nokia και τον ιδιο παροχο τηλεφωνιας μιλαει κανονικα με φουλ σημα. να προσπαθείς 3 λεπτά και να μην μπορείς να πάρεις λογω απωλειας σηματος.έχει παρατηρήσει κάνεις σας αν σε άλλα ξεκλειδωτηρια μεθόδους π.χ liberty κ.α έχετε τα ίδια προβληματα ?? η οσοι τρεχουν το ziphone εχουν ιδια προβλήματα με το δικα μου? οφείλω να ομολογήσω οτι άλλαξα οθόνη πρόσφατα και εχει πέσει και η ισχύς του wifi ξαφνικά στα 7 μέτρα και χάνεται το σήμα.παίζει και να έκανα καμιά χοντράδα εγω στην πλακέτα καθώς το έκλεινα . ευχαριστώ.
-NetHawk- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Παιδες εχω μια ερωτηση σχετικα με την μπαταρια του iphone.Η διαρκεια της ειναι κυμαινομενη?Το ρωταω αυτο διοτι στο δικο μου κυμαινεται απο 2 ημερες μεχρι και 4 χωρις ομως μεγαλες διαφορες στη χρηση του κινητου.Με αποκορυφωμα πριν απο λιγες ημερες απο του κινητο "αντεξε" χωρις φορτιση για 8 ολοκληρες ημερες...
tasoskok Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 παιδια καλησπέρα! ξέρει κάνεισ τι μπορώ να κάνω η πιο προγραμμα να χρησιμοπποίω για να κατεβάζω τισ φωτογραφίες μου απο το τηλέφωνο χωρίς πρόβλημα γιατί με synch ειδικά με το adobe το iphone και ο υπολογιστής κολλάνε!! ευχαριστώ πολυ!!! (Ρ.$. ξερει κανένας ΄τι κανουμε για ΜΜS για την WIND????)
kage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 επειδη μου φερε ενας φιλος ενα iphone με ποιο προγραμμα βαζουμε ηχους,ταινιες,βιντεο? με το itunes mono mp3 εβαλα... πιανει 450ε το 16γβ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΜΜΣ... Το iPhone πρώτης γενιάς δεν υποστηρίζει εγγενώς MMS. Για το iPhone 3G δεν γνωρίζω. επειδη μου φερε ενας φιλος ενα iphone με ποιο προγραμμα βαζουμε ηχους,ταινιες,βιντεο? με το itunes mono mp3 εβαλα...[...] Με το iTunes βάζεις τα πάντα. Και mp3 και ταινίες και video. Ήχους κλήσης βάζεις με ειδικό πρόγραμμα (ανάλογα με το λειτουργικό σου) καθώς, κανονικά (στα μη σπασμένα iPhones), οι ήχοι κλήσης κοστίζουν.
iced Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Παιδες εχω μια ερωτηση σχετικα με την μπαταρια του iphone.Η διαρκεια της ειναι κυμαινομενη?Το ρωταω αυτο διοτι στο δικο μου κυμαινεται απο 2 ημερες μεχρι και 4 χωρις ομως μεγαλες διαφορες στη χρηση του κινητου.Με αποκορυφωμα πριν απο λιγες ημερες απο του κινητο "αντεξε" χωρις φορτιση για 8 ολοκληρες ημερες... Νομιζω οτι με τις συνθηκες θερμοκρασιας που επικρατουν ειναι καπως λογικο. Ας πουμε αν το εχεις στο αμαξι και εχει μεσα 33βαθμους θα τελειωσει γρηγορα ενω αν εισαι σπιτι σε σκιερο μερος και με air condition θα κρατησει παραπανω επειδη ειναι στην δροσια και δεν καταπονειται... Για κατσε σκεψου τις σνθηκες και θα καταλαβεις... Α, επισης ειναι και σε τ μερος εισαι απο την πλευρα του ποσο κοντα ειναι στην κεραια
dimand7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 καλησπερα ξερετε μηπως πως μπορω να κανω δικτυο του laptop μου με το Iphone για να εχω internet μεσω του wireless του laptop ; επειδη δεν εχω ασυρματο μοντεμ σκεφτηκα μηπως υπαρχει καποιος τροπος αλλα μεχρι τωρα δεν βρηκα κατι
gsmeros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 εγω εχω macbook και κανω sharing τη συνδεση που περνω απο ethernet , μεσω του airport , και περνει το iphone κανονικα internet
iced Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μολις τωρα εβλεπα mythbusters απο την εκτη σεζον και ο τυπας με το μαλλι (ο αλλος δεν εχει!) εκανε κατι χρονομετρησεις με αυτο! Να ηξερα και πως να τραβηξω screenshot στο macbook καλο θα ηταν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 [...] Να ηξερα και πως να τραβηξω screenshot στο macbook καλο θα ηταν Command + Shift + 3: Screenshot όλης της οθόνης. Command + Shift + 4: Screenshot συγκεκριμένου τμήματος που επιλέγεις (το pointer του ποντικιού γίνεται "επιλογέας").
minoras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να ρωτησω(μια και το τοπικ εχει τιτλο γενικο)αν υπαρχει iphone στη Γερμανια αυτο το καιρο(το παλιο) στα 8gb και σε τί τιμη!Γνωριζει κανεις?Ευχαριστω εκ των προτερων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.