Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
καλησπερα .

εχω και εγω μια ερωτησουλα.

δεν μπορω να βρω στα sources πουθενα το summerboard.ελενξα σε ολα τα tabs (install , unistall ,μηπως το ειχα βαλει και δεν το θυμομουν , )

εβαλα και το repo.ispazio.net repo και ακολουθησα και τις οδηγιες εδω... αλλα παλι δεν το βρηκα .εκανα και refresh sta source.παλι τπτ. εχω προσθεσει αρκετα repos (mediaweb , iphone worksgr , rip dev , και ενα σορο αλλα , μα και παλι δεν το βρισκω .

τι να κανω ή τι κανω λαθος?

εχω εγκαταστησει μερικα themes μα φυσικα δεν εφαρμοζονται ...

οποιαδηποτε πληροφορια θα ητανε καλοδεχουμενη .

αν παρελειψα πληροφοριες πειτε μου να σας τις δωσω

ευχαριστω

Τουλάχιστον στο δικό μου iPhone, το Summerboard ανήκει στο source App. Tap. Official με URL http://repository.apptapp.com/

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπερα τελικα δεν καταφερα να βρω τις ρυθμισεις για την qtelecom για τα mms βρηκα το mmsc,apn αλλα οχι proxy kai user/pass πηρα τηλεφωνο αλλα και αυτοι δεν μου ειπαν κατι οποτε αν καποιος εχει Q και το εχει ρυθμισει παρακαλω ας με βοηθησει μηπως βρω την ακρη

Δημοσ.
Τουλάχιστον στο δικό μου iPhone, το Summerboard ανήκει στο source App. Tap. Official με URL http://repository.apptapp.com/

ειχες δικιο paredwse . δεν ειχα αυτο το ρεπο μεσα στο ρεποζ μου .

αν και ειχα προσθεσει αλλα ρεποζ που υποτιθεται πως το περιειχανε. τωρα ολα δουλευουν οκ . σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Δεν νιώθω και πολλά πολλά απο iphone...

Ο αδερφός μου παλεύει με ένα app το remote note για να συγχρονίζει τις σημειωσεις του απο το iphone στο pc και τούμπαλιν...

Το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά με λατινικούς χαρακτήρες και όλα γίνονται όπως πρέπει...

Όταν όμως γράφω ελληνικούς χαρακτήρες στο iphone και το συγχρονίζω με το pc..παίρνω αλαμπουρνέζικα αποτελέσματα... το ίδιο συμβαίνει και όταν στέλνω σημειώσεις απο το pc στο τηλ.

Φαντάζομαι πως έχει να κάνει με το encoding είτε στο τηλ είτε στο pc...

Έχω ένα app που αλλάζω fonts στο iphone και προσπαθώ να παίξω με τα fonts στο phone και το encoding στο mozilla...

Γνωρίζει κάποιος κάποιον συνδυασμό font και encoding που να λειτουργεί στα ελληνικά?

Μήπως κάνω κάτι άλλο λάθος;

ευχαριστώ..

υγ: επίσης αν κάποιος γνωρίζει ένα fully functional προγραμματάκι στα ελληνικά για παρεδώσε σημειώσεων με το pc είναι more than welcome...

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα σκάσω...έχει έναν μήνα που ψάχνω IPHONE 16gb ... τι απο ιδιώτη,τι απο ebay τίποτα...δεν μπορώ να τα αγοράσω ...είμαι απεγνωσμένος... :(...απο applestore δεν μπορώ να το πάρω απευθείας?τι άλλο μπορω να κάνω ...plz δώστε καμιά συμβουλή,μέχρι 450 είμαι διατεθημένος να δώσω

Δημοσ.

το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις 20 μέρες γιατί στις 11 ΙΟΥΛΙΟΥ κυκλοφορεί το νέο iphone(όχι στην ΕΛΛΑΔΑ) αλλά θα κυκλοφορήσουν πολλά από ebay.

Τώρα αν θες το παλιό δες τις αγγελίες του σιτε.

Δημοσ.

Γεια σας και απο εμένα,μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Εχω παραγγείλει ένα iphone με firmware 1.1.1 απο το Ebay.Η διαδικασία ξεκλειδώματος είναι ειναι ιδια με αυτα που έχουν firmware 1.1.4? Και αν ναι πιο πρόγραμμα να προτιμήσω γιατι απο οσο ξέρω υπαρχουν 3?Το iliberty+ μου είπανε πως ειναι το καλύτερο ισχύει αυτο ή να προτιμήσω το ziphone?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου και καλοριζικο! Η διαδικασια ειναι ολοιδια. 1 ειναι το iphone και μπορεις να βαλεις οτι fw θες.. Καλυτερα να χρησιμοποιησεις το ziphone

8-16 και ποσο το πηρες απο ebay ??

Δημοσ.

ΠAIΔEIA MOΛIΣ ΠHPA TO iPhone MOY!OΛA KAΛA MEXPI EΔΩ...EKEI ΠOY EBAZA ΠPOΓPAMMATAKIA EIΠA NA BAΛΩ KAI TA EΛΛHNIKA..TPΩΩ ENA error OMΩΣ OTAN ΠAΩ NA ΠEPAΣΩ TO dejavu font..cannot extract main script NOMIZΩ ΛEEI O installer..KAI AKOMH MOY BΓAZEI ENA ENOXΛITIKO error MHNYMA ΓIAYTO TO ΛOΓO KAΘE ΦOPA ΠOY ANOIΓΩ TO KINHTO..ΔIOPΘΩNETE?sorry ΠOY ΔEN EΨAΞA TO thread AΛΛA EIMAI AΠO TO KINHTO AYTHN THN ΣTIΓMH KAI EINAI ΛIΓO ΔYΣKOΛO...ZHTΩ THN KATANOHΣH ΣAΣ

YΓ..:ΠPΩTH ΦOPA AΣXOΛOYME ME iPhone

Δημοσ.
Καλησπερα φιλε μου και καλοριζικο! Η διαδικασια ειναι ολοιδια. 1 ειναι το iphone και μπορεις να βαλεις οτι fw θες.. Καλυτερα να χρησιμοποιησεις το ziphone

8-16 και ποσο το πηρες απο ebay ??

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το πήρα 450$ απο μια κοπέλα απο Αμερική και είναι 8 GB δεν το έχω λάβει ακόμα στα χέρια μου.Μόλις χτές σύμφωνα με τη USPS ήρθε Ελλάδα.Ελπίζω να μην έχω κανένα απρόοπτο !Επίσης κάτι αλλο που θέλω να πώ ειναι πως οι Αμερικάνοι εχουν καταλαβει τη μεγάλη ζήτηση για το iphone,με αποτέλεσμα να το πληρώνουμε ακριβά.

Δημοσ.

αν και το θέμα του bluetooth handsfree έχει αναλυθεί αρκετές φορές δεν βρήκα πουθενά συγκεκριμένη αναφορά για τα bluetooth των αυτοκινήτων και βασιζόμενος σε αυτό το άρθρο του cult of mac ανχώθηκα λίγο.

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει iphone με ενσωματομένο bluetooth handsfree αυτοκινήτου (αν είναι και Fiesta ακόμα καλύτερα).

Δημοσ.

Σε BMW 320d (e90) δουλεύει μια χαρά για φιέστα δεν γνωρίζω.

edit: Αν και το άρθρο που παραθέτεις αναφέρεται σε iphone 3g είναι προς το παρών άγνωστο αν έχει τέτοιου είδους περιορισμούς. Ίσως ασυμβατότητα με ενα μέρος αυτοκινήτων να τους έχει κάνει να πιστεύουν οτι είναι γενικό το πρόβλημα.

edit2: Σε 1 απο τα comments κάτω απο το άρθρο λέει το εξής:

"2. In-car Bluetooth works great with both of my cars: a Lexus and a Prius. Iʼve seen it work on many other models as well."

και σε ένα άλλο:

"Seems to me the iphone bluetooth profile is standard. It has worked with every car that I have paired it with. Mercedes, BMW, Mini, Infiniti, Nissan, Audi, and lexus."

edit 1829384...2: http://support.apple.com/kb/HT1664

Δημοσ.

Ερωτηση:πολλες φορες δεν πιανει το κουμπι "τελος κλησης" με αποτελεσμα να περιμενω να το κλεισει ο αλλος.Εχει συμβει σε κανεναν?Γνωριζετε τιποτα?

Δημοσ.

Σε λιγες μερες κυκλοφορει το firmware 2 και θελω να κανω την εξης ερωτηση.Εχω ενα jailbreaked iphone firmware 1.1.4.Ποια ειναι η διαδικασια για να βαλω το καινουριο firmware.Εχω ακουσει οτι θα διατιθεται δωρεαν μεσω itunes αλλα δεν ξερω αν αυτος ειναι ο σωστος τροπος για το εγκαταστησω.Οποιος γνωριζει ας μας πει.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Θα το εγκαταστησεις ή κατεβαζοντας το ή απο itunes και θα το σπασεις με καποιο απο τα προγραμματα που υπαρχουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...