Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους !! επειδη σημερα ξεκιναω να ασχολουμαι με το iphone εκατσα διαβασα ολες τις πρηγουμενες σελιδες και ομολογω βρισκομαι σε συγχηση μηπωσ μπορει καποιος να μου πει με απλα λογια απο που ειναι καλυτερο να το ξεκλειδωσω να βαλω το νεο fw και γενικα οτι εχετε ευχαριστηση πραγματικα δεν την παλευς και δεν θαθελα να κανω καμια βλακια ευχαριστω προκαταβολικα:-D

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλησπερα σε ολους !! επειδη σημερα ξεκιναω να ασχολουμαι με το iphone εκατσα διαβασα ολες τις πρηγουμενες σελιδες και ομολογω βρισκομαι σε συγχηση μηπωσ μπορει καποιος να μου πει με απλα λογια απο που ειναι καλυτερο να το ξεκλειδωσω να βαλω το νεο fw και γενικα οτι εχετε ευχαριστηση πραγματικα δεν την παλευς και δεν θαθελα να κανω καμια βλακια ευχαριστω προκαταβολικα:-D

ΔΙΑΒΑΣΕΣ 202 ΣΕΛΙΔΕΣ ???? :shock::shock::shock::eek: Πρώτα απ' όλα έχεις iPhone ?? Αν ναι, εγώ θα σου πρότεινα το iPlus 2.0b για να το κάνεις unlock .. Υπάρχει tutorial εδώ ..

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=760

Αν όχι, τότε περίμενε μέχρι τις 11 του Ιούλη για να αγοράσεις γιατί θα βγεί το νέο iPhone 3G ;)

Δημοσ.

και ομωσ ναι τις διαβασα ξεκινισα τη διαδικασια κατεβαζω τωρα αυτο το win pwn ελπιζω να πανε ολα καλα ναι σημερα πηρα iphone16gb στα χερια μου:P και φοβαμαι μην κανω βλακεια....σκεφτομαι να κανω την διαδικασια με το sticky topic που ειναι πανω γνωριζεις αν δουλευουν ολα καλα?

Δημοσ.

S.O.S S.O.S

Εκανα install μια application Tap Tap κατι θαρω λεγοτανε και μετα βγαινω απο τον installer και κολλαει, κανω reboot και μενει κολλημενο στο σηματακι της apple.Ξερει κανεις τι παιζει η να αρχισω να κλαιω τα ευρουλακια

Δημοσ.
και ομωσ ναι τις διαβασα ξεκινισα τη διαδικασια κατεβαζω τωρα αυτο το win pwn ελπιζω να πανε ολα καλα ναι σημερα πηρα iphone16gb στα χερια μου:P και φοβαμαι μην κανω βλακεια....σκεφτομαι να κανω την διαδικασια με το sticky topic που ειναι πανω γνωριζεις αν δουλευουν ολα καλα?

Νε, και το Pwnage είναι πολύ καλο εργαλείο, και το tutorial στο sticky μια χαρά είναι ;) Ακολούθησε τις οδηγίες κατα γράμμα και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι ;) Σε καλή μεριά η αγορά σου B)

Δημοσ.

προσπαθω να κατεβασω το itunesdll.zip απο το site ποθ αναφερεται αλλα με τιποτα δε μπορω να το βρω παρακαλω λιγη βοηθεια:fear:

Δημοσ.

καλησπερα μηπως μπορει να μου πει καποιος πως κανω install διαφορα προγραμματα που εχω μεσα στο iphone στον installer?γιατι οταν παταω install μου βγαζει οτι δεν μπορει να βρει τον host...μηπως πρεπει να εχω συνδεση στο net για να γινει?

• Super Moderators
Δημοσ.
καλησπερα μηπως μπορει να μου πει καποιος πως κανω install διαφορα προγραμματα που εχω μεσα στο iphone στον installer?γιατι οταν παταω install μου βγαζει οτι δεν μπορει να βρει τον host...μηπως πρεπει να εχω συνδεση στο net για να γινει?

Βέβαια πρέπει να έχει σύνδεση με τον Internet μέσω WiFi, αλλιώς δεν μπορεί να κατεβάσει τα πακέτα που χρειάζονται για την εγκατάσταση.

;)

Δημοσ.

μηπως εχετε καποιο προγραμματακι να μου δωσετε το link για να βαζω δικα μου ringtones

και πςσ ακριβως το περναω στο τηλεφωνο για να το τρεξω?

• Super Moderators
Δημοσ.
μηπως εχετε καποιο προγραμματακι να μου δωσετε το link για να βαζω δικα μου ringtones

και πςσ ακριβως το περναω στο τηλεφωνο για να το τρεξω?

Μία φίλη μου το δοκίμασε και δουλεύει:

http://www.iwfr.net/iphone-ringtones.html

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα...Τελευταία έβαλα ενα που δεν είναι αποκλειστικά για ringtones αλλα έχει κ αυτό....Είναι το phoneZap

και ενα αλλο αποκλειστικά για ringtones είναι το ..."Ringtones"

Δημοσ.

καλησπερα !!! παιδες 2 ερωτησουλες εχω : αν ξερει κανεις τις ρυθμισεις για mms με την εταιρια qtelecom και αν εχει βγει flash plugin για το safari γιατι εγω δεν βρηκα προς το παρον κατι

• Moderators
Δημοσ.
καλησπερα !!! παιδες 2 ερωτησουλες εχω : αν ξερει κανεις τις ρυθμισεις για mms με την εταιρια qtelecom και αν εχει βγει flash plugin για το safari γιατι εγω δεν βρηκα προς το παρον κατι

Στο site της HTC υπαρχουν καποιες ρυθμισεις

http://www.htc.com.gr/S100_q.html

Flash δεν υπαρχει για το iphone προς το παρον.

Δημοσ.

Άλλαξα οθόνη χάθηκαν η ήχοι έκανα restore άλλα πάλι τα ίδια

βασικά ακόμα λυμένο το έχω το iphone άλλα οταν τσεκάρω ήχο

εισερχόμενων κλίσεων παίζουν κανονικά όταν βάζω τραγούδι απο ipod

τίποτα το ίδιο και στους ήχους των sms τίποτα βουβό

καμιά ιδέα τι άλλο να κάνω τώρα που το έχω λυμένο ???

και το παραξενω ειναι μετα το restore μου λεει οτι αυτο που συνδεσα δηλαδη η οθονη η η καμερα δεν ειναι συμβατο με το iphone

Δημοσ.

καλησπερα .

εχω και εγω μια ερωτησουλα.

δεν μπορω να βρω στα sources πουθενα το summerboard.ελενξα σε ολα τα tabs (install , unistall ,μηπως το ειχα βαλει και δεν το θυμομουν , )

εβαλα και το repo.ispazio.net repo και ακολουθησα και τις οδηγιες εδω... αλλα παλι δεν το βρηκα .εκανα και refresh sta source.παλι τπτ. εχω προσθεσει αρκετα repos (mediaweb , iphone worksgr , rip dev , και ενα σορο αλλα , μα και παλι δεν το βρισκω .

τι να κανω ή τι κανω λαθος?

εχω εγκαταστησει μερικα themes μα φυσικα δεν εφαρμοζονται ...

οποιαδηποτε πληροφορια θα ητανε καλοδεχουμενη .

αν παρελειψα πληροφοριες πειτε μου να σας τις δωσω

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...