Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΕχρι να κυκλοφορησει δεν ειναι τπτ σιγουρο... Φιλε και πες οτι κυκλοφορησε με vodafone, αν εχει 1100Ε να το αγορασεις θα το κανεις αμεσως??

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η τιμή στην Αμερική είναι χαμηλή ακριβώς επειδή την πίεσε η Apple. Στη Γερμανία τα 399 δολλάρια γίνανε 399 ευρώ. Τώρα η Ελλάδα πάντα κάνει τη διαφορά σε κάτι τέτοια, οπότε δεν ξέρουμε πόσα θα έχουν όρεξη να μας πάρουν. Από κει και πέρα το θέμα είναι πόσα έχουμε σκοπό ΕΜΕΙΣ να δώσουμε, αφού θα υπάρξουν και τρόποι να το πάρουμε φθηνότερα...

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ... προσπάθησα πριν λίγο να αγοράσω το iphone από την apple αλλά έλεγε ότι δεν είναι διαθέσημο...το απέσυρραν ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα?δεν μπορώ να το αγοράσω από την ίδια την apple?

Δημοσ.

Φίλε topgunidis καμμία σχέση, ο ξάδερφος το πήρε από τον θείο όσα λες...

Απλά υποθέτω εδώ θα το φέρουν λίγο τσιμπημένο...

Πάντως μέχρι 350-370 είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό αργά ή γρήγορα θα το τσιμπήσω...

Δημοσ.

399 δολλαρια λετε για το 16gb?

Εγω που βρηκε new 16gb 400 ευρω συνολο,αξιζει να το χτυπησω ή να περιμενω?Πειτε μου αμα ειναι να βιαστω...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σε 3 μερες θα εχω το iphone 16gb απο την αμερικη (ναναι καλα ι αδερφη μου που σπουδαζει εκει:P) θελω να ρωτησω αν θαναι ξεκλειδωτο η οχι γιατι ετσι εχω ακουσει απο φηνες να λεγεται....αν δεν ειναι, ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος για να το ξεκλειδωσω?

Δημοσ.

Άντε μωρέ με το Ελλαδιστάν... καμμιά φορά μου σπάνε τα νεύρα γμτ...

Εν τω μεταξύ στην Vodafone ύπνος βαθύς...

Λες και δεν περιμένει όλος ο κόσμος την ανακοίνωση... άκρα του τάφου σιωπή ένα πράγμα...

Όπως τότε που βγήκε το StarWars σε DVD... Όλα τα βιντεοκλάμπ λοβοτομημένα... ούτε κόκκινα χαλιά, ούτε νέον επιγραφές, τίποτα... Λες και δεν περιμένανε χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι τόσα χρόνια...

Δημοσ.
καλησπερα παιδια σε 3 μερες θα εχω το iphone 16gb απο την αμερικη (ναναι καλα ι αδερφη μου που σπουδαζει εκει:P) θελω να ρωτησω αν θαναι ξεκλειδωτο η οχι γιατι ετσι εχω ακουσει απο φηνες να λεγεται....αν δεν ειναι, ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος για να το ξεκλειδωσω?

διαβασε λιγο τα υπολοιπα threads , δε θα παθεις τπτ

• Super Moderators
Δημοσ.
Άντε μωρέ με το Ελλαδιστάν... καμμιά φορά μου σπάνε τα νεύρα γμτ...

Εν τω μεταξύ στην Vodafone ύπνος βαθύς...

Λες και δεν περιμένει όλος ο κόσμος την ανακοίνωση... άκρα του τάφου σιωπή ένα πράγμα...

Όπως τότε που βγήκε το StarWars σε DVD... Όλα τα βιντεοκλάμπ λοβοτομημένα... ούτε κόκκινα χαλιά, ούτε νέον επιγραφές, τίποτα... Λες και δεν περιμένανε χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι τόσα χρόνια...

Μα καλά... τι περιμένετε να σας πει η Vodafone? Εδώ μέχρι και αυτή τη στιγμή το 3G iphone κλπ ΔΕΝ υπάρχει ακόμη, μιας και η Apple το ανακοινώνει στις 20:00 ώρα Ελλάδος απόψε!

Αυτό έλειπε να το ξέρει και να δίνει πληροφορίες η Vodafone πριν ακόμη το ανακοινώσει η Apple!

BTW: Το applestore είναι down!

/me αρχίζουν να του τρέχουν τα σάλια!

B)

Δημοσ.

Αυτη η apple με την μυστηκοτητα των πραγματων κανει το καλυτερο promotion, ειναι τρομερο!

Billdanos αντε να ξεκινησεις θεμα με το iphone 2 οπως εκανες με το 1!

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτη η apple με την μυστηκοτητα των πραγματων κανει το καλυτερο promotion, ειναι τρομερο!

Billdanos αντε να ξεκινησεις θεμα με το iphone 2 οπως εκανες με το 1!

lol! Λογικά θα με προλάβουν άλλοι τρελαμένοι (Hal, Paredwse)

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...