jason_rethymno Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Στο iPhone μπορείς να δείς ταινία και σε τι μορφή? Και πώς μπορείς να βάλεις ταινία απο το κομπιούτερ?
benzinas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Στο iPhone μπορείς να δείς ταινία και σε τι μορφή?Και πώς μπορείς να βάλεις ταινία απο το κομπιούτερ? Ναι,πρεπει να την κανεις .mpeg4 πρωτα.Υπαρχουν πολλλα προγραμματα μετατροπης και την περνας με το itunes οπως και τα αλλα.Εγω περασα μια με ενσωματομενους υποτιτλους και παιζει μια χαρα.Αναλυση θα σε γελασω....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Στο iPhone μπορείς να δείς ταινία και σε τι μορφή?Και πώς μπορείς να βάλεις ταινία απο το κομπιούτερ? Μπορείς να δεις ταινίες σε μορφή mp4 και m4v (κωδικοποίηση H.264). Η ανάλυση είναι 320×480. Προσθέτεις ταινίες και τραγούδια μέσω του iTunes.
jason_rethymno Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μπορείς να δεις ταινίες σε μορφή mp4 και m4v (κωδικοποίηση H.264). Η ανάλυση είναι 320×480. Προσθέτεις ταινίες και τραγούδια μέσω του iTunes. edit : ακυρο
aktipitos2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά βγήκε τίποτα για Bluetooth για το iphone????
lamarko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 παιδιά πότε θα έρθει το iphone ελλάδα?πότε θα βγει το 3g?το έχω ερωτευτεί...ευχαριστώ...
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 παιδιά πότε θα έρθει το iphone ελλάδα?πότε θα βγει το 3g?το έχω ερωτευτεί...ευχαριστώ... 09/06/2008
therock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Σε 3 μερες?Η καλυτερη ερωτηση ειναι ποσο θα εχει γιατι μαλλον θα το τσουξουνε.Την πληροφορια αυτο απο που την εχεις?
iced Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Παιδια μην βιαζεστε, καταλαβαινω τον ερωτα σας ενοοειται αλλα καθιστε να δουμε τι θα γινει... Την δευτερα θα γινι μια παρουσιαση οπου το περιμενουν εκει, ε και αν δεν βγει τελικα?? Ας βγει και βλεπουμε
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Σε 3 μερες?Η καλυτερη ερωτηση ειναι ποσο θα εχει γιατι μαλλον θα το τσουξουνε.Την πληροφορια αυτο απο που την εχεις? Απο τον paredwse
DimAslan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Άντε να δούμε... Πάντως ο ξάδερφος που το έφερε πριν λίγο καιρό από Αμερική σπασμένο, δεν τον ακούω να έχει ξετρελαθεί. Ίσως επειδή είναι τώρα φαντάρος και αναγκάζεται να το αφήνει σπίτι μην το φάνε, αλλά από ότι λέει δεν είναι ικανοποιητικό σε κάποια πράγματα όπως κάμερα, κλπ, αλλά είναι καταπληκτικό σε κάποια άλλα, όπως συσκευή για ιντερνετ. Εγώ δυστυχώς είμαι σε φάση της ζωής μου που δεν με παίρνει να ικανοποιώ απλά τα φετίχ μου... Για να το πάρω θα πρέπει να τα αξίζει σε όλα τα επίπεδα και σε βάθος χρόνου... Μην ξεχνάμε ότι με 500 ευρώ περίπου παίρνεις μια πολύ ωραία τηλεόραση HD Ready, ή μπορείς να κάνεις πολλά άλλα πράγματα... Το Κ800 μου εξάλλου είναι τρομερό σαν κινητό αλλά και σαν φωτογραφική. Θυμάμαι πάντως τότε που ήθελα το Qtec 8080 οι πανέξυπνοι στην ελλάδα το είχαν πάνω από 2 φορές την τιμή που πλήρωσα από αγγλία. Ελπίζω η Vodafone να μην κάνει το ίδιο... Εξαρτάται λοιπόν αρχικά από το πόσο θα κοστίζει... Ίδωμεν, σύντομα ελπίζω...
Steven Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ε κάλα τη δευτέρα δεν θα έρθει... Απλά θα ανακοινωθεί... Μιας και δεν υπάρχουν πουθενά ίχνη αφίξεων κινητών στα applestores αλλά και βάση των ημερών στις οποίες απαγόρεψε η ΑΤ&Τ στους υπαλλήλους της να πάρουν διακοπές θα αρχίσει να πουλιέται απότι φαίνεται το δεύτερο μισό του Ιούνη με πιο πιθανή ημερομηνία την τελευταία βδομάδα... Να δούμε τι άλλο θα βγάλουν. Είμαι ήδη excited lol
topgunidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Άντε να δούμε... Πάντως ο ξάδερφος που το έφερε πριν λίγο καιρό από Αμερική σπασμένο, δεν τον ακούω να έχει ξετρελαθεί. Ίσως επειδή είναι τώρα φαντάρος και αναγκάζεται να το αφήνει σπίτι μην το φάνε, αλλά από ότι λέει δεν είναι ικανοποιητικό σε κάποια πράγματα όπως κάμερα, κλπ, αλλά είναι καταπληκτικό σε κάποια άλλα, όπως συσκευή για ιντερνετ. Εγώ δυστυχώς είμαι σε φάση της ζωής μου που δεν με παίρνει να ικανοποιώ απλά τα φετίχ μου... Για να το πάρω θα πρέπει να τα αξίζει σε όλα τα επίπεδα και σε βάθος χρόνου... Μην ξεχνάμε ότι με 500 ευρώ περίπου παίρνεις μια πολύ ωραία τηλεόραση HD Ready, ή μπορείς να κάνεις πολλά άλλα πράγματα... Το Κ800 μου εξάλλου είναι τρομερό σαν κινητό αλλά και σαν φωτογραφική. Θυμάμαι πάντως τότε που ήθελα το Qtec 8080 οι πανέξυπνοι στην ελλάδα το είχαν πάνω από 2 φορές την τιμή που πλήρωσα από αγγλία. Ελπίζω η Vodafone να μην κάνει το ίδιο... Εξαρτάται λοιπόν αρχικά από το πόσο θα κοστίζει... Ίδωμεν, σύντομα ελπίζω... Τα πεντακόσια ευρώ που τα βρήκε??τόσα σου είπε ότι το πήρε?τιμή στην αμέρικα είναι 399 dollars συν το Φ.Π.Α. της πολιτείας που το αγόρασε....δηλαδή 399+7,5%=430 δολλάρια/272 ευρώ...καλα νομίζω είναι για τέτοια συσκευή...
Ma3str0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Τα πεντακόσια ευρώ που τα βρήκε??τόσα σου είπε ότι το πήρε?τιμή στην αμέρικα είναι 399 dollars συν το Φ.Π.Α. της πολιτείας που το αγόρασε....δηλαδή 399+7,5%=430 δολλάρια/272 ευρώ...καλα νομίζω είναι για τέτοια συσκευή... Το iPhone τα σπάει, να και δεν έχω πάρει ακόμαο ίδιος, έχει ένας φίλος και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Απ`ότι άκουσα οταν κυκλοφορήσει και επίσημα ελλάδα θα είναι μέσω Vodafone. Μήπως ξέρει κανείς πότε να το περιμένουμε και σε ποια τιμή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.