NiCk_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ναι αλλα δεν μπορείς να μπορείς να παίξεις ποδοσφαιράκια, ραλλυ κτλ. Για ράλλυ, το accelerometer σε landscape mode μπορεί να δουλέψει άνετα σαν steering wheel, αλλά νομίζω ότι είναι από το χέρι των developers στο να κάνουν παιγνίδια που θα ταιριάζουν στις ιδιομορφίες του iPhone/iPod touch .. Στο κάτω-κάτω δεν πρόκειτε για gaming consoles, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για να δούμε παιγνίδια πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο έχουμε δεί στον τομέα των mobile phones .. Υ.Γ. Αν πάλι η Apple στοχεύει σε κάτι μεγαλύτερο, ίσως και να δούμε κανά peripherial στο WWDC που θα εφαρμόζει στο iPhone/iPod Touch προσφέροντας του αυτά που λείπουν ( d-pad, buttons )
soiramk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Υ.Γ. Αν πάλι η Apple στοχεύει σε κάτι μεγαλύτερο, ίσως και να δούμε κανά peripherial στο WWDC που θα εφαρμόζει στο iPhone/iPod Touch προσφέροντας του αυτά που λείπουν ( d-pad, buttons ) Για ρίχτε μια ματιά εδώ!
gtaktt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 καλησπερα. εχω ενα προβλιμα με το ipfone και αμα μπορει καποιος να με βοηθεισει καλως.το προβλημα ειναι οτι παω να συνδεσω το κινητο με το laptop και αυτοματα γινεται μπλε η οθονη και κανει restart o υπολογιστης και αυτο γινεται μεχρι να βγαλω το usb. αυτο γινεται μονο στο laptop.στο desktop λειτουργει μια χαρα.ξερει κανεις τι παιζει?
alex2539 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 καλησπερα. εχω ενα προβλιμα με το ipfone και αμα μπορει καποιος να με βοηθεισει καλως.το προβλημα ειναι οτι παω να συνδεσω το κινητο με το laptop και αυτοματα γινεται μπλε η οθονη και κανει restart o υπολογιστης και αυτο γινεται μεχρι να βγαλω το usb. αυτο γινεται μονο στο laptop.στο desktop λειτουργει μια χαρα.ξερει κανεις τι παιζει? Εχω εναν acer και μου εβγαζε το ιδιο προβλημα!!!! Για να δουλεψει επρεπε να απεγκαταστησω τους drivers της καμερας που εχει ενσωματωμενη.Αν εχει και εσενα ενσωματωμενη καμερα δοκιμασε το ιδιο,μαλλον θα δουλεψει!!!
gtaktt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 δεν εχω ενσοματωμενη καμερα αλλα μια της logitech.λες να φταει αυτο? θα το δοκιμασω.ευχαριστω
alex2539 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 δεν εχω ενσοματωμενη καμερα αλλα μια της logitech.λες να φταει αυτο? θα το δοκιμασω.ευχαριστω Αυτη φταιει σιγουρα!!!!Και η δικη μου που ειναι ενσωματωμενη ειναι της logitech. Απεγκατεστησε τους driver και θα συνδεθει!!!
gtaktt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Αυτη φταιει σιγουρα!!!!Και η δικη μου που ειναι ενσωματωμενη ειναι της logitech.Απεγκατεστησε τους driver και θα συνδεθει!!! τελικα δεν ειναι αυτο το προβλημα.την απεγκατεστησα τη καμερα αλλα παρολα αυτα με το που το συνδεω βγαινει η μπλε οθονη παλι.
NiCk_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Βρήκα αυτό .. Troubleshooting a Windows blue screen error when syncing the iPhone Apple has posted a Knowledge base article (#306048) detailing troubleshooting procedures for an issue where the blue screen of death appears under Windows XP or Vista when attempting to synchronize the iPhone. Apparently, this problem can happen when photos that were taken on the iPhone camera are being synced backed to the host computer and is caused by outdated software. Apple says: “If you delete the photos from the iPhone and re-sync, everything will work fine with no blue screen error message appearing.” Apple recommends updating the software drivers for Logitech QuickCam/Webcam products, Lexmark scanners, and some built-in media card reader drivers on the afflicted system. http://www.iphoneatlas.com/2007/07/26/troubleshooting-a-windows-blue-screen-error-when-syncing-the-iphone/ http://support.apple.com/kb/TS1502 Υ.Γ. Google is your friend
anthony_crete Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια δεν παιζει να βαλουμε sdk χωρις να εχω mac, οπως με virtual machine ας πουμε? Για να το παιξω developer πρεπει να αγορασω mac?
Thresher Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ Εχθές έκανα restore και ξέχασα να κάνω backup και μου σβήστικαν αρκετές φωτογραφίες... :cry: Ξέρει κανείς αν μπορώ να τις επαναφέρω ???
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δηλαδή το ότι πρέπει να ξαναγράψεις όλες σου τις επαφές δε σε απασχολεί? Εφόσον φυσικά τις έχεις και αλλού κατοχυρωμένες…
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δηλαδή το ότι πρέπει να ξαναγράψεις όλες σου τις επαφές δε σε απασχολεί? Εφόσον φυσικά τις έχεις και αλλού κατοχυρωμένες… .mac account και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 εεεεεε... όταν σου λέει οτι θα σου σβηστούνε όλα στο warning message εσύ τι σκέφτεσαι;;
Thresher Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Επαφές έχασα μόνο 4 που τις ξανα βρήκα. Κανείς ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.