Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια με ποιο προγραμμα και που το βρισκω διορθωνεται η κατανομηση των επαφων γραμμενων με ελληνικα????

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υποθετω πως εχει κανει ηδη το symlink με το δευτερο partition και δεν υπαρχει προβλημα χωρου.Με τα permissions εχει να κανει το συγκεκριμενο προβλημα(0777).
Ναι , με τον χωρο το εχω λυσει το προβλημα.

Εκανα καποιες αλλαγες στα Permissions οπως ειδα σε καποια site , αλλα το προβλημα παραμενει.

Εμφανιστηκε πιστευω με την εγκατασταση των iToday/vWallpaper.

Αλλα ουτε να τα απεγκαταστησω μπορω , ουτε να τα ξαναπερασω.

Μαλλον θελει "format" η δουλεια... :P

Δημοσ.
Ξερετε πως κανουμε hiden ενα εικονοδιο για να μην εμφανιζεται στο springboard?Βασικα μετα το bossprefs μου εμφανιζεται ενα εικονιδιο με ερωτηματικο που λεγεται demoapp.Τι ειναι αυτο και πως το βγαζω?:-D

Μπορείς να το κανεις με το POOF.

Δημοσ.
εγώ ψωνίζω από τον Κινέζο... με ειδοποιεί και για updates :lol:

έχεις pm

Θα μπορουσα να εχω και εγω ενα pm plz?

BTW παιδια βγαζετε καθολου την σιμ απο κατω την ωρα που η συσκευη ειναι ανοικτη?Γνωριζετε α ναυτο ενδεχεται να προκαλεσει κανα προβλημα?

Δημοσ.
Θα μπορουσα να εχω και εγω ενα pm plz?

BTW παιδια βγαζετε καθολου την σιμ απο κατω την ωρα που η συσκευη ειναι ανοικτη?Γνωριζετε α ναυτο ενδεχεται να προκαλεσει κανα προβλημα?

Ένα και εγώ αν είναι εύκολο! :)

Δημοσ.
εγώ ψωνίζω από τον Κινέζο... με ειδοποιεί και για updates :lol:

έχεις pm

Ohh my God.. Τους λατρευω αυτους τους Κινεζους.. Οπως επισης και τα pm.

Το πιασατε εε??? B):cool::-):-)

Δημοσ.

παιδια μιας και κινητο δεν εχω καλο εδω και πολυ καιρο εχω αποφασει να παρω ενα iphone!!!!απλα τωρα με συμφερει να περιμενω το νεο η να παρω αυτο που ηδη υπαρχει?!οι τιμες που περιπου θα ειναι για το νεο!?απο που θα μου προτινατε να αγορασω?

• Moderators
Δημοσ.
παιδια μιας και κινητο δεν εχω καλο εδω και πολυ καιρο εχω αποφασει να παρω ενα iphone!!!!απλα τωρα με συμφερει να περιμενω το νεο η να παρω αυτο που ηδη υπαρχει?!οι τιμες που περιπου θα ειναι για το νεο!?απο που θα μου προτινατε να αγορασω?

Σε συμφερει να περιμενεις να βγει το νεο και να παρεις το παλιο μοντελο των 16gb(..αν το βρεις καπου κ αν δεν καιγεσαι για 3g φυσικα)

Αγορα απο το internet φυσικα ή απο καποιο γνωστο που θα παει βολτα σε καποια χωρα που πωλειται.Απο την Ελλαδα στο τελος του χρονο φανταζομαι πως η τιμη θα ειναι λιγο τσουχτερη σε σχεση με εξωτερικο.

• Moderators
Δημοσ.
Αναρωτιέμαι στo iPhone μπορείς να παίξεις παιχνίδια και πώς? Αφου έχει οθόνη αφής.

Κανε τον κοπο να πας μια βολτα απο το youtube να παρεις μια ιδεα.

και ριξε και μια ματια στα related videos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...