Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι πως κατι δεν θα πηγε καλα με την εγκατασταση.Αν δεν βαριεσαι,βγαλε το πληκτρολογιο και ξαναπερνα το.Στην συνεχεια κανε install και το addon.
Blackjim Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Για το "main script execution failed" εχει βρει κανεις καμια καλη λυση? Απο τοτε που πηγα να κανω update το iToday το απεκτησα και δε φευγει με τπτ.
Tigran Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Θα κάνεις απεγκατάσταση μερικά από τα app που εγκατέστησες τελευταία και θα φύγει το πρόβλημα από μόνο του. Συνήθως παρουσιάζεται όταν φουλάρει ο διαθέσιμος χώρος για τα app.
polaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 και που θα βρω την κατηγορία Mediaweb για να ξανακατεβάσω τα ελληνικά??? Ενω εχω στα sources, δεν μου εμφανίζεται αν παω στο Install... ελεος είναι αυτά τα sources, δεν μπορούμε να κάνουμε manually install κάπως??? Μονο μεσω internet??
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Θα κάνεις απεγκατάσταση μερικά από τα app που εγκατέστησες τελευταία και θα φύγει το πρόβλημα από μόνο του. Συνήθως παρουσιάζεται όταν φουλάρει ο διαθέσιμος χώρος για τα app. Υποθετω πως εχει κανει ηδη το symlink με το δευτερο partition και δεν υπαρχει προβλημα χωρου.Με τα permissions εχει να κανει το συγκεκριμενο προβλημα(0777). και που θα βρω την κατηγορία Mediaweb για να ξανακατεβάσω τα ελληνικά??? Ενω εχω στα sources, δεν μου εμφανίζεται αν παω στο Install... ελεος είναι αυτά τα sources, δεν μπορούμε να κάνουμε manually install κάπως??? Μονο μεσω internet?? To εχεις κανει uninstall και δεν εμφανιζεται το mediaweb?Και σε μενα δεν εμφανιζεται τωρα,αλλα λογω του οτι το εχω εγκατεστημενο το πληκτρολογιο και τα υπολοιπα απο το repo τους.Αν τα κανω uninstall θα εμφανιστει ξανα στα "προς εγκατασταση" προγραμματα.
polaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 α ειχα κανει update το ρωσσικο με αποτελεσμα να μην βρισκω τί να κάνω uninstall... Οποτε τωρα οκ, τα βρηκα.. Και παλι ομως δεν εμφανίζεται το κουμπάκι της αναφοράς.. δεν βαριέσαι, εμείς να μαστε καλά! Ευχαριστω για τη διευκρίνιση!!!
lambroukos13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 παιδια εχω 2 ερωτησεις... 1ον εβαλα το πακετο απο mediaweb 2.5 εκδοση για τα ελληνικα και επειτα εβαλα το προγραμματακι για τις αναφορες(για cosmote που μου ταιριαζε),εστειλα ενα μηνυμα αλλα δεν μου εμφανισε αναφορα παραδοσης...πρεπει να κανω ο ιδιος καποια ρυθμιση?? 2ον η συντομευση zibri's blog φευγει με καποιον τροπο απο το μενου???
benzinas Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 παιδια εχω 2 ερωτησεις...1ον εβαλα το πακετο απο mediaweb 2.5 εκδοση για τα ελληνικα και επειτα εβαλα το προγραμματακι για τις αναφορες(για cosmote που μου ταιριαζε),εστειλα ενα μηνυμα αλλα δεν μου εμφανισε αναφορα παραδοσης...πρεπει να κανω ο ιδιος καποια ρυθμιση?? 2ον η συντομευση zibri's blog φευγει με καποιον τροπο απο το μενου??? 1)Σου εμφανιζει ενα κουμπακι με το σημα τις cosmote?Αν ναι,πρεπει πριν απο το κειμενο που θα γραψεις να το πατησεις μια φορα.Επισης το κειμενο πρεπει να ειναι στα αγγλικα για να σου ερθει αναφορα.Με ελληνικους χαρακτηρες δεν πιανει 2)Ναι φευγει.Πατα το εικονιδιο και κρατα το δακτυλο σου εκει για 2-3 δευτερα.Θα αρχισει το εικονιδιο να τρεμοπεζει.Θα σου εμφανισει ενα x πανω δεξια.Θα το πατησεις,θα σε ρωτησει για επιβαιβεψδη διαγραφεις και θα φυγει μονιμα.ετσι μπορεις να διαμορφοσεις το Σπρινγβοαρδ οπως εσυ θες.Στο τελος πατας το κουμπι Home για να σταματισει το τρεμουλο.Αυτα...
lambroukos13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 οκ οι αναφορες λειτουργουν κανονικα,και η συντομευση zibri's βλοκ πηρε δρομο....κατι τελευταιο....υπαρχει καμια λυση για αυτο που μου βγαζει στο ρολοι...localized string not found????
benzinas Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ξερετε αν υπαρχει καποιο αλλο source ή αλλος τροπος να περασω το ilog free γιατι μου τελειωσε το trial version?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ξερετε αν υπαρχει καποιο αλλο source ή αλλος τροπος να περασω το ilog free γιατι μου τελειωσε το trial version? Δεν νομιζω να περιμενεις απαντηση σ αυτο το topic,μια και δεν επιτρεπεται.
jason_rethymno Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Το καινούργιο iPhone πόσα megapixels θα είναι;
Psyx Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ξερετε αν υπαρχει καποιο αλλο source ή αλλος τροπος να περασω το ilog free γιατι μου τελειωσε το trial version? εγώ ψωνίζω από τον Κινέζο... με ειδοποιεί και για updates έχεις pm
benzinas Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ξερετε πως κανουμε hiden ενα εικονοδιο για να μην εμφανιζεται στο springboard?Βασικα μετα το bossprefs μου εμφανιζεται ενα εικονιδιο με ερωτηματικο που λεγεται demoapp.Τι ειναι αυτο και πως το βγαζω?
anthony_crete Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 http://iclarified.com/images/news/1224/5655/5655-64.png ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτη τη φωτο σε πιο μεγαλη?? logo του leopard os x 64 ειναι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.