Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 To οποίο όμως κουμπάκι δεν υπάρχει... Περιεργο,σε μενα εμφανιζεται το κουμπακι και λειτουργει. Επίσης παιδια στο WiKi αναφέρεται το SwapTunes, αλλά αυτό θέλει 1.1.2 ή παλιότερο για να παίξει, εγω με 1.1.4 τρώω πόρτα! Διαβασα καπου οτι πρεπει να παμε εδω /System/Library/CoreServices and edit the SystemVersion.plist to say 1.1.2 or 1.1.3. Δοκιμασε να βαλεις το παρακατω.Αλλαζει και τα video,music και photo library ταυτοχρονα(δοκιμασμενο στο iphone μου). http://rapidshare.com/files/116520307/SwapLibrary1.1.4.zip Την εγκατασταση μπορεις να την κανεις χειροκινητα:συνδεση μεσω wireless με το winscp και στην συνεχεια αντιγραφη του φακελου swaplibrary.app στο applications με permissions στο 0777.Restart το iphone και εισαι ετοιμος.
Tigran Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Το swaplibrary υπάρχει και μέσα στον installer. Δε χρειάζεται να το βάλει χειροκίνητα. Παιδιά εγώ εχω άλλο πρόβλημα στην 1.1.4. Δε μου δουλεύει το προγραμματάκι που αφαιρεί το μήνυμα της προώθησης κλήσεων. Έβαλα και αυτό του mediaweb και ένα ακόμα που βρήκα, αλλά τίποτα.
benzinas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Παιδιά εγώ εχω άλλο πρόβλημα στην 1.1.4. Δε μου δουλεύει το προγραμματάκι που αφαιρεί το μήνυμα της προώθησης κλήσεων. Έβαλα και αυτό του mediaweb και ένα ακόμα που βρήκα, αλλά τίποτα. Απο την αρχη σου εβγαζε αυτο το μυνημα ή μετα απο καποιο καιρο εμφανιστηκε?Εμενα στην αρχη δεν μου το εβγαζε μετα ομως ξεκινησε και δεν επιανε κανενα απο αυτα τα app που λες,ειχα το ιδιο προβλημα αλλα διορθωθηκε μετα απο ενα reset που αναγκαστηκα να κανω για αλλο λογο.
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Το swaplibrary υπάρχει και μέσα στον installer. Δε χρειάζεται να το βάλει χειροκίνητα. Παιδιά εγώ εχω άλλο πρόβλημα στην 1.1.4. Δε μου δουλεύει το προγραμματάκι που αφαιρεί το μήνυμα της προώθησης κλήσεων. Έβαλα και αυτό του mediaweb και ένα ακόμα που βρήκα, αλλά τίποτα. To swapLibrary με αφηνει να βλεπω ΟΛΑ τα mp3 μαζεμένα (και απτις 2 galleries δηλαδή) ή κάθε φορά για να ακούσω κάτι που περάστηκε απτο iTunes της δουλειάς θα πρέπει να πατάω το κουμπάκι του swaplibrary ώστε να με πηγαίνε σ'αυτο, και μετά να το ξαναπαταω για να βλεπω τα αρχεια τους iTunes του σπιτιού?
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Το swaplibrary υπάρχει και μέσα στον installer. Δε χρειάζεται να το βάλει χειροκίνητα. Εκανες τον κοπο να γραψεις οτι υπαρχει,μπορουσες καλλιστα να προσθεσεις το repo. To swapLibrary με αφηνει να βλεπω ΟΛΑ τα mp3 μαζεμένα (και απτις 2 galleries δηλαδή) ή κάθε φορά για να ακούσω κάτι που περάστηκε απτο iTunes της δουλειάς θα πρέπει να πατάω το κουμπάκι του swaplibrary ώστε να με πηγαίνε σ'αυτο, και μετά να το ξαναπαταω για να βλεπω τα αρχεια τους iTunes του σπιτιού? Εστω και καθυστερημενα,θα πρεπει να κανεις swap καθε φορα,δηλαδη θα βλεπεις ειτε το library του σπιτιου ειτε της δουλειας.
_filippos_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 αναφορά παράδοσης sms έχει το iphone? Δεν μπορώ να βρώ την επιλογή αυτή
iced Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Οχι δεν εχει φιλε, επισημα τουλαχιστον, αν ξερει καποιος κανα προγραμματακι ας το πει
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 αναφορά παράδοσης sms έχει το iphone? Δεν μπορώ να βρώ την επιλογή αυτή Οχι,δεν εχει.Απλα πριν απο καθε μηνυμα γραφεις(αναλογα τι εχεις) Vodafone *# WIND *NOT# ή *not# Cosmote *0# Q Telecoms !
lambroukos13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 παιδια μια ερωτηση,μου στειλαν απο αμερικη ενα iphone και σημερα ηρθε χαρτι σπιτι μου απο usps (χαρτι αποστολης ενα πραγμα)...τι κανω τωρα,παω απλα στον ελτα της περιοχης μου και το παραλαμβανω?στο tracking system που ειδα δεν το εχουν ενημερωσει απο την παρασκευη 23/5 και λεει οτι βρισκεται στο κεντρα διανομης της αγιας παρασκευης...
iced Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Θα δεις στο χαρτι σε ποιο ταχυδρομειο που σου λεει ακριβως να απς. Αυτο που λεει το συστημα ειναι το κεντρο διαλογης στην Γουναρη οπου σκαναριστηκε τελευταια φορα.
lambroukos13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 το χαρτι δεν λεει να παω σε καποιο ταχυδρομιο,παντως αφου το εφερε ο ταχυδρομος της περιοχης μου,προφανως το πακετο δεν θα βρισκεται στα ελτα της περιοχης μου???
anthony_crete Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Οχι,δεν εχει.Απλα πριν απο καθε μηνυμα γραφεις(αναλογα τι εχεις) Vodafone *# WIND *NOT# ή *not# Cosmote *0# Q Telecoms ! Αν βαλετε τα ελληνικα απο mediaweb, υπαρχει στο ιδιο repo ενα προγραμμα που λεει οτι βαζει αναφορα παραδοσης. Δεν εχω καταλαβει ομως πώς/αν δουλευει!
benzinas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Πολλες φορες τελευταια οταν παταω το μεγαλο κοκκινο button για τελος κλησης δεν ανταποκρινεται οσες φορες και να το πατησω.εχει συμβει σε κανεναν αλλον?Υπαρχει καποιο fix?
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Αν βαλετε τα ελληνικα απο mediaweb, υπαρχει στο ιδιο repo ενα προγραμμα που λεει οτι βαζει αναφορα παραδοσης. Δεν εχω καταλαβει ομως πώς/αν δουλευει! Το οποιο addon προσθετει ενα κουμπακι στο πληκτρολογιο το οποιο με την σειρα του ειναι ουσιαστικα μια συντομευση ολων των παραπανω που εγραψα(για τον εκαστοτε provider παντα)για να μην χρειαζεται να γραφεις καθε φορα πχ #NOT* για την wind. Λειτουργει η συντομευση,οι αναφορες ειναι που δεν λειτουργουν 100%.
polaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το οποιο addon προσθετει ενα κουμπακι στο πληκτρολογιο το οποιο με την σειρα του ειναι ουσιαστικα μια συντομευση ολων των παραπανω που εγραψα(για τον εκαστοτε provider παντα)για να μην χρειαζεται να γραφεις καθε φορα πχ #NOT* για την wind.Λειτουργει η συντομευση,οι αναφορες ειναι που δεν λειτουργουν 100%. εγω ρε παιδιά γιατί δεν βλέπω αυτό το κουμπάκι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.