Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κατεβασει κατι που λεγεται WIND Read Receipt και η περιγραφη λέει "Add-on for Greek Keyboard".

Τί ακριβως είναι αυτό?

Αν δεν κανω λαθος ειναι ενα add-on για το keeboard του sms.Λογικα θα σου βγαζει στο πληκτρολογιο καπου το σημα της wind και αν το πατας εμφανιζει απευθειας τα συμβολα για την αναφορα.Πιο app εχεις για τα ελληνικα?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οκ ευχαριστώ! το τσεκαρα το modem και είναι οκ απλα μαλλον ψιλοκολλάει η σύνδεση γενικα γιατι τωρα μου το κάνει περιοδικα! με reSTART όως στρώνει. ελπιζω να ξεκολλήσει εντελώς! όποιος ξέρει τίποτα για το flashplayer και για το πώς θα κάνω το smb να δουλέψει ας πει! Ευχαριστώ!

φίλε tasoskok, flash player για το iphone δεν παίζει... η Adobe ανακοίνωσε οτι θα ετοιμάσει μια έκδοση για Iphone... το πότε είναι άγνωστο ακόμα... με το smb τι θες να κάνεις ακριβώς?

Δημοσ.
Ελλαδα γιατι δεν το εχουν φερει ακομα?Εσεις απο που το περνετε και που περιπου κυμαινονται οι τιμες?

Προσεχες τι λες μην παρεξηγηθουμε,γιατι βγηκε και αυτη η ατιμη η ερευνα με τα mac και τους gay:lol: (εγω το πηρα απο μαγαζι στην ομονοια 370).

Δημοσ.
φίλε tasoskok, flash player για το iphone δεν παίζει... η Adobe ανακοίνωσε οτι θα ετοιμάσει μια έκδοση για Iphone... το πότε είναι άγνωστο ακόμα... με το smb τι θες να κάνεις ακριβώς?

θα περιμένουμε τοτε τι να κανουμε? ενταξει δεν εβρισκα πως ακριβώς να το τρέξω αλλα οκ τζαμπα ρωτησα μπροστα μου ήταν! Ευχαριστω πολυ πάντως!!

Δημοσ.

POLAKI τελικα το έκανες install το WIND Read Receipt

? είναι οντως για τις αναφορές? αν ναι γίνεται να γραψεις απο που το κατέβασες?

Δημοσ.
Γιατι δεν χρησιμοποιησες καποιο απο αυτα τα sniffers που χτυπανε αυτοματως το τελευταιο bid?

δεν ετυχε, ημουν εξω ως αργα και με το που γυρισα ετυχε και το πετυχα!!! Περιμενα απλα 20-25 λεπτα..

Συνεχίζω να μην μπορώ να λάβω MMS με WIND...

Μπορει καποιος να πει παλι τις ρυθμισεις?

Σχετικα με το Read Receipt δεν εχω δει στο πληκτρολογιο κατι που να παταω και να βγαινουν τα συμβολακια για τις αναφορες... Τα πάντα τα κατέβασα απο http://mediaweb.gr/iphone.xml (απτο WiKi) αλλά αντί για το πληκτρολογιο με τους τονους, εχω βαλει αυτο που δεν εχει τονους.. Πριν καποιες μερες παντως που ειχα αυτο με τους τονους (το εβγαλα γιατι πρόσθετε αλλα 5 κουμπια και με μπέρδευε) παλι δεν ειδα κατι για αναφορα..

Δημοσ.

Συνεχίζω να μην μπορώ να λάβω MMS με WIND...

Μπορει καποιος να πει παλι τις ρυθμισεις?

Cosmote

Proxy : 10.10.10.20:8080

MMSC : http://195.167.65.220:8002

APN : mms

Username: - {blank}

Password: - {blank}

Vodafone

MMSC : http://mms.vodafone.gr

Proxy : 213.249.019.049:5080

APN: mms.vodafone.net

Username: user

Password: pass

Wind

MMSC :http ://192.168.200.95/servlets/mms

Proxy : 192.168.200.11:9401

APN: mnet.b-online.gr

Username: mms

Password: mms

Εγω που εβαλα για cosmote δουλευει κανονικα...

Κατι αλλο,πως μπορω να αφαιρεσω το κοκκινο εικονιδιο απο τον installer οταν μου δειχνει οτι εχω update αλλα εγω δεν θελω να το κανω(π.χ. γιατι ειναι beta version)?Συνεχως μου δειχνει το update και δεν φευγει.

Δημοσ.

Wind

MMSC :http ://192.168.200.95/servlets/mms

Proxy : 192.168.200.11:9401

APN: mnet.b-online.gr

Username: mms

Password: mms

Nαι με αυτες ειμαι.. Εβαλα τις ρυθμισεις για το Wind Plus και έπαιξε.. Μου ήρθε ΜΜS, απλά επειδή είχα κλειστό το EDGE για να μην με χρεώνει (δεν εχω βαλει αυτο με τα 3.5?) χρειάστηκε να το ανοιξω για να το λαβω..

Η απορία τωρα ειναι αν χρεώθηκα το download του ΜΜS...

Δημοσ.

καλησπέρα! Ξέρει κανείς πως γινεται να περάσω τις επαφες μου σωσά απο το παλιο τηλεφωνο χωρις να τις αντιγράψω μια μια γιατι 1ον με το outlook/windows address book ενω τις έχω περασει κανονικα και στα δυο μπας και, μέσω itunes δεν περνιέται τιποτα και ας δείχνει οτι κανει συγχρονισμο και με simport μου πέρναει οτι ναναι. αλλου τα τηλέφωνα αλλου τα ονοματα και αυτά μισα και ακρη δεν βγαινει. κανεις καμια ιδέα ?

υ.γ τις επαφες μου τις πιο πολλες τις εχω ελληνικα αλλα το έχω περασει το ελληνικο πληκτρολογιο κλπ. !!!

Δημοσ.
καλησπέρα! Ξέρει κανείς πως γινεται να περάσω τις επαφες μου σωσά απο το παλιο τηλεφωνο χωρις να τις αντιγράψω μια μια γιατι 1ον με το outlook/windows address book ενω τις έχω περασει κανονικα και στα δυο μπας και, μέσω itunes δεν περνιέται τιποτα και ας δείχνει οτι κανει συγχρονισμο και με simport μου πέρναει οτι ναναι. αλλου τα τηλέφωνα αλλου τα ονοματα και αυτά μισα και ακρη δεν βγαινει. κανεις καμια ιδέα ?

υ.γ τις επαφες μου τις πιο πολλες τις εχω ελληνικα αλλα το έχω περασει το ελληνικο πληκτρολογιο κλπ. !!!

Φιλε tasoskok νομιζω πως δεν υπαρχει αλλη λυση.Το simport τειναι λιγο χαλια διοτι μπερδευει λατινικα με ελληνικα με αγγλικα με κογκολεζικα...με οτι θες.Η καλυτερη λυση ειναι να τις περασεις μια μια.Ετσι θα κανεις και ενα ξεσκαρτισμα στις επαφες σου.Εγω τουλαχιστον διεγραψα αρκετες,και θα καταχωρηθουν και οπως εσυ επιθυμεις!;)

Δημοσ.

Σχετικα με το Read Receipt δεν εχω δει στο πληκτρολογιο κατι που να παταω και να βγαινουν τα συμβολακια για τις αναφορες... Τα πάντα τα κατέβασα απο http://mediaweb.gr/iphone.xml (απτο WiKi) αλλά αντί για το πληκτρολογιο με τους τονους, εχω βαλει αυτο που δεν εχει τονους.. Πριν καποιες μερες παντως που ειχα αυτο με τους τονους (το εβγαλα γιατι πρόσθετε αλλα 5 κουμπια και με μπέρδευε) παλι δεν ειδα κατι για αναφορα..

Το εψαξα λιγο και τελικα ειναι για την αναφορα.Τωρα το πως δουλευει ειναι αλλο θεμα:shock:.Λεει και καλα πως εκει που ειναι το ελληνικο ερωτηματικο(πανω αριστερα) εμφανιζεται ενα κουμπι ια τον συνδιασμο.:rolleyes:

Δημοσ.
Το εψαξα λιγο και τελικα ειναι για την αναφορα.Τωρα το πως δουλευει ειναι αλλο θεμα:shock:.Λεει και καλα πως εκει που ειναι το ελληνικο ερωτηματικο(πανω αριστερα) εμφανιζεται ενα κουμπι ια τον συνδιασμο.:rolleyes:

To οποίο όμως κουμπάκι δεν υπάρχει... :D

Επίσης παιδια στο WiKi αναφέρεται το SwapTunes, αλλά αυτό θέλει 1.1.2 ή παλιότερο για να παίξει, εγω με 1.1.4 τρώω πόρτα!

Διαβασα καπου οτι πρεπει να παμε εδω /System/Library/CoreServices and edit the SystemVersion.plist to say 1.1.2 or 1.1.3.

• Moderators
Δημοσ.
Γνωριζετε με πιο app βλεπεις την διαρκεια κλησεων για καθε κληση ξεχωριστα?

Με το iLog.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...