Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ΚΑΙ κατι ακομα!! που ΄μπαίνει η SIM ! ? ))

Και κατι αλλο...πως βαζω MMS?:)

Κανε εγκατασταση το swirlyMMS και στην συνεχεια βαλε τα settings για mms,της εταιριας που εχεις(vodafοne κλπ)

Για αναφορα στην wind ξερω το: Αν o ενδιαφερόμενος είναι συνδρομητής TIM ή κάτοχος B Free ή Free 2 Go, θα πρέπει να προσθέσει την εντολή *NOT# (αστεράκι, NOT, δίεση) πριν το κείμενο σε κάθε SMS.

Δεν εχω wind για να στο επιβεβαιωσω παντως:)

Η ερωτηση ηταν αν λειτουργει ακομα η αναφορα,τον τροπο τον ξερουμε.

Για SMSD καλυτερα βαλε το weTool οπως λεει το wiki γιατι το αλλο ειναι beta και crasharei λιγο

Εχμ,θα ευλογησω λιγο τα γενια μου αλλα ξερω αρκετα καλα τι γραφει το wiki;)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ερωτηση ηταν αν λειτουργει ακομα η αναφορα,τον τροπο τον ξερουμε.

Εχμ,θα ευλογησω λιγο τα γενια μου αλλα ξερω αρκετα καλα τι γραφει το wiki;)

Απλα το αναφερω γιατι ειπε οτι χρησιμοποιει το *0# για wind και ξερω οτι αυτο ειναι για cosmote.

Προφανως και ξερεις το wiki γιατι το αναφερεις δεν ειπα κατι διαφορετικο ,εγω απο προσωπικη χρηση κ τον 2 .app ειπα απλα οτι το wetool δεν κολλαει

Ευχαριστω για την απαντηση για τα mms.Θα το δοκιμασω

Δημοσ.

Περασα το wildeyes και δεν δουλευουν οι ηχοι του κινητου.Σαν να ειναι σρο αθορυβο.Το εκανα uninstall και παλι τα ιδια.Βασικα ουτε το ipod λειτουργει lol.Εχει κανενας καμια ιδεα?

Τον αλλον τον ακουω αλλα δεν με ακουει αυτος.Μου βγαζει ενδειξη οτι εχω headphones ενω δεν τα εχω συνδεσει.Αμα κανω restore θελει ξεκλειδωμα παλι?

Δημοσ.
Για αναφορα στην wind ξερω το: Αν o ενδιαφερόμενος είναι συνδρομητής TIM ή κάτοχος B Free ή Free 2 Go, θα πρέπει να προσθέσει την εντολή *NOT# (αστεράκι, NOT, δίεση) πριν το κείμενο σε κάθε SMS.

Δεν εχω wind για να στο επιβεβαιωσω παντως:)

ΟΚ έπαιξε! Παράξενο πάντως, κάποτε έπαιζε και με *0#..

Θέλει *NOT# με αγγλικούς χαρακτήρες, έστειλα και με ελληνικούς και δεν πέτυχε.

κάτι άλλο... υπάρχει τρόπος να ξέρουμε πόσους χαρακτηρες έχουμε ήδη γράψει? Μερικές φορές μπορείς να συμπτήξεις λίγο το sms ωστε να γλιτώσεις πχ 2-3 χαρακτήρες για να μην χρεωθείς δεύτερο sms... τώρα πάω στα τυφλά...

Επίσης οι ρυθμίσεις για MMS Wind που βρήκα στο forum του myphone με κάνουν να στέλνω, αλλά δεν λαμβάνω.. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι λαμβάνει?

Δημοσ.
ΟΚ έπαιξε! Παράξενο πάντως, κάποτε έπαιζε και με *0#..

Θέλει *NOT# με αγγλικούς χαρακτήρες, έστειλα και με ελληνικούς και δεν πέτυχε.

κάτι άλλο... υπάρχει τρόπος να ξέρουμε πόσους χαρακτηρες έχουμε ήδη γράψει? Μερικές φορές μπορείς να συμπτήξεις λίγο το sms ωστε να γλιτώσεις πχ 2-3 χαρακτήρες για να μην χρεωθείς δεύτερο sms... τώρα πάω στα τυφλά...

Επίσης οι ρυθμίσεις για MMS Wind που βρήκα στο forum του myphone με κάνουν να στέλνω, αλλά δεν λαμβάνω.. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι λαμβάνει?

Ναι,αν βαλεις το SMSD με το οποιο μπορεις και να στειλεις sms εχει count character και ετσι βλεπεις ποσα εχεις γραψει.

Για να λαμβανεις mms πρεπει να περασεις τα εξης:MobileFinder και MobilePreview και με το 2ο βλεπεις τις photo αλλα νομιζω οχι το κειμενο(εγω τουλαχιστον δεν καταφερα να το δω και εβαλα το wildeyes για να το διαβαζω απο το safari)

Να σε ενημερωσω οτι χθες που τα εβαλα και τα 3 app δεν ειχα μετα ηχο και εκανα reset.Ελπιζω απλα να ετυχε:rolleyes:

Δημοσ.

KAΛHΣΠEPA! ΞEPEI KANENAΣ ΠΩΣ ΠEPNAΣ. flashplayer ΣTO KINHTO? 1ON. 2ON TO wiki EINAI AΠIΣTEYTO ΣYΓXAPHTHPIA KAI 3ON ΠΩΣ XPHΣIMOΠOIΩ TA ΔIAΦOPA themes ΠOY KANΩ install KAI AΠO ΠOY MΠOPΩ NA KANΩ upload nes ΠAIXNIΔIA? EYXAPIΣTΩ EK TΩN ΠPOTEPΩN!

επισης ΣΟΣ αν ξερει κανεις γιατι ενω το wireless δουλεύει κανονικότατα και μεχρι τωρα ολα δουλευαν αψογα τώρα με το που μπαίνω στον installer μου διχνει οτι προσπαθει να αναναιώσει και κανει μονο refreshing sources .δλδ αν προσπαθησω να κανω install h uninstall οποιοδηποτε app μου βγάζει μήνυμα Error Package download failed! και δεν κανει ουτε update . τι φταίει? Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλω. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

επισης ΣΟΣ αν ξερει κανεις γιατι ενω το wireless δουλεύει κανονικότατα και μεχρι τωρα ολα δουλευαν αψογα τώρα με το που μπαίνω στον installer μου διχνει οτι προσπαθει να αναναιώσει και κανει μονο refreshing sources .δλδ αν προσπαθησω να κανω install h uninstall οποιοδηποτε app μου βγάζει μήνυμα Error Package download failed! και δεν κανει ουτε update . τι φταίει? Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλω. Ευχαριστώ!!

Εγω εχω Zyxel router και δεν λειτουργει το wifi.... δεν είναι συμβατό και χάνει πακέτα, άλλες φορές παίζει και άλλες όχι.. Κάνε ένα search μήπως και το δικο σου ρουτερ δεν ειναι συμβατο...

Δημοσ.
Εχεις χασει επεισοδια...Πιασε το thread την αρχη!

Ναι τωρα ξεκιναω,να διαβασω 189 σελιδες για να μαθω ενα απλο πραγμα.

Δημοσ.

Εγω το εφερα απο Αγγλια, ebay, μου ήρθε 317? τελική τιμη, καινούριο.

Ήμουν τυχερος γιατι ελειξε 250 λίρες με μεταφορικά, συνηθως φτανει στα 280 αλλα ελειγε αργα το βραδυ και εμεινα ξυπνιος να το χτυπησω τελευταια στιγμη..

Εχω κατεβασει κατι που λεγεται WIND Read Receipt και η περιγραφη λέει "Add-on for Greek Keyboard".

Τί ακριβως είναι αυτό?

Δημοσ.
Εγω το εφερα απο Αγγλια, ebay, μου ήρθε 317? τελική τιμη, καινούριο.

Ήμουν τυχερος γιατι ελειξε 250 λίρες με μεταφορικά, συνηθως φτανει στα 280 αλλα ελειγε αργα το βραδυ και εμεινα ξυπνιος να το χτυπησω τελευταια στιγμη..

Εχω κατεβασει κατι που λεγεται WIND Read Receipt και η περιγραφη λέει "Add-on for Greek Keyboard".

Τί ακριβως είναι αυτό?

Γιατι δεν χρησιμοποιησες καποιο απο αυτα τα sniffers που χτυπανε αυτοματως το τελευταιο bid?

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ! το τσεκαρα το modem και είναι οκ απλα μαλλον ψιλοκολλάει η σύνδεση γενικα γιατι τωρα μου το κάνει περιοδικα! με reSTART όως στρώνει. ελπιζω να ξεκολλήσει εντελώς! όποιος ξέρει τίποτα για το flashplayer και για το πώς θα κάνω το smb να δουλέψει ας πει! Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...