Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αποκλείεται να έχουν 230?. Τόσο δεν έχουν καινούργια από το κατάστημα της Apple. Τίποτα "μαιμούδες" θα ειναι. Στείλε κανα Link να το επιβεβαιώσουμε.

Δηλαδή σου φαίνεται ακριβό...σε τί τημή πρέπει να ψάξω περίπου?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή σου φαίνεται ακριβό...σε τί τημή πρέπει να ψάξω περίπου?

πολύ φθηνό... σκέψου οτι το 8άρι στην αμερική πωλείται $399, δηλαδή περίπου 250 ευρώ... αν βρεις κάποιον να το πουλάει πιο φθηνά από την ίδια την Apple, πες μας κι εμάς να πάρουμε 5-6 κομμάτια :P

μήπως αυτά τα iphone που βλέπεις τρώνε... μπανάνες? :lol:

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! και για το link! και κατι ακομά που είχα ξαναρωτήσει αλλα δεν ξέρω αν γνωρίζει κανεις: αν δουλεύει κανένας με linux, επειδή ειμαι ενα βήμα απο το να βάλω , θέλω να είμαι σιγουρος πως θα μπορώ να δουλέψω και απο εκεί το τηλεφωνο(?) το ίδιο απλα(?)! Ή να τα θυσιάσω προς το παρόν στο βωμό του iphone.... ?:rolleyes: Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δηλαδή σε τί τιμές πρέπει να ψάξω για το 8άρι?για μεταχειρισμένο και για καινούριο αντίστοιχα?

Δημοσ.

Περίμενε να βγει το καινούριο και τότε αποφασίζεις αν θες το καινούριο ή αν θες το παλιό, το οποίο λογικά θα πωλείται τότε πολύ πιο φτηνα!

Δημοσ.

Εχω κατεβάσει το SMSD, αλλά δεν μου παίζει.. έχω fw 1.1.4, αλλα παω να το ξεκινησω και κλεινει... κάτι διάβασα για τα permissions, αλλά από finder που του βάζω όλα να είναι write δεν το σωζει και το ξαναγυρίζει σε read! Έχει καποιος καταφέρει να το παίξει?

Επίσης με Wind αν γράψω *0# πριν το μηνυμα κάποτε έπαιρνα αναφορές.. τώρα πλέον όχι! Είναι σωστό αυτό ή εγώ γράφω κάτι λάθος?

• Moderators
Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ! και για το link! και κατι ακομά που είχα ξαναρωτήσει αλλα δεν ξέρω αν γνωρίζει κανεις: αν δουλεύει κανένας με linux, επειδή ειμαι ενα βήμα απο το να βάλω , θέλω να είμαι σιγουρος πως θα μπορώ να δουλέψω και απο εκεί το τηλεφωνο(?) το ίδιο απλα(?)! Ή να τα θυσιάσω προς το παρόν στο βωμό του iphone.... ?:rolleyes: Ευχαριστώ!

Το ιδιο απλα δεν θα το ελεγα,αλλα μεσω wireless μπορεις να δοκιμασεις το iPhux.

Εχω κατεβάσει το SMSD, αλλά δεν μου παίζει.. έχω fw 1.1.4, αλλα παω να το ξεκινησω και κλεινει... κάτι διάβασα για τα permissions, αλλά από finder που του βάζω όλα να είναι write δεν το σωζει και το ξαναγυρίζει σε read! Έχει καποιος καταφέρει να το παίξει?

Wiki updated(προκειται για must have application οντως)

Επίσης με Wind αν γράψω *0# πριν το μηνυμα κάποτε έπαιρνα αναφορές.. τώρα πλέον όχι! Είναι σωστό αυτό ή εγώ γράφω κάτι λάθος?

Δεν μου ερχονται παντα αναφορες,παρ ολα αυτα δειχνει να λειτουργει ακομα.

Δημοσ.

Πωω… μου έπεσε από ένα μέτρο σε ξύλινη επιφάνια με την οθόνη… χέστηκα πάνω μου μέχρι να το σηκώσω για να δω την ζημία.

Μια γρατσουνιά βαθιά δημιουργήθηκε δίπλα στο ηχείο πάνω από την οθόνη. Ευτυχώς δεν έγινε η γρατσουνιά πάνω στην οθόνη…

Πάντως επιμένω να μην θέλω να αγοράσω θήκη.

Δημοσ.
Πωω… μου έπεσε από ένα μέτρο σε ξύλινη επιφάνια με την οθόνη… χέστηκα πάνω μου μέχρι να το σηκώσω για να δω την ζημία.

Μια γρατσουνιά βαθιά δημιουργήθηκε δίπλα στο ηχείο πάνω από την οθόνη. Ευτυχώς δεν έγινε η γρατσουνιά πάνω στην οθόνη…

Πάντως επιμένω να μην θέλω να αγοράσω θήκη.

Αμα πεσει επεσε!Δε θα σκασω κιολας...Καλα κανεις, για να τα χαιρομαστε ειναι, αλλωστε δεν θα το κρατησεις 100 χρονια...Ασε που οι θηκες γενικα ειναι ψιλο χαλια ετσι και αλλιως!

Δημοσ.

Μπορει να εχει απαντηθει ξανα αλλα μηπως ξερετε πως δουλευει το voicemail?

Και κατι αλλο...πως βαζω MMS?:)

thx...

Δημοσ.

παιδια συγγνώμη αλλα αν μπορει κάποιος ας μου πει πως βλέπω ποιο firmware εχω (1.1.1, 1.1.4 κλπ) γιατι δεν μπορω να βρω απο που ακριβώς θα το καταλάβω! Ευχαριστώπολυ!

Δημοσ.

ακυρω το βρήκα ευχαριστώ! αν τρέξω το ziphone v 3.0 είμαι οκ απολα μέτα! upgrade κλπ κλπ??

ΚΑΙ κατι ακομα!! που ΄μπαίνει η SIM ! ? ))

Δημοσ.
Το ιδιο απλα δεν θα το ελεγα,αλλα μεσω wireless μπορεις να δοκιμασεις το iPhux.

Wiki updated(προκειται για must have application οντως)

Δεν μου ερχονται παντα αναφορες,παρ ολα αυτα δειχνει να λειτουργει ακομα.

Για αναφορα στην wind ξερω το: Αν o ενδιαφερόμενος είναι συνδρομητής TIM ή κάτοχος B Free ή Free 2 Go, θα πρέπει να προσθέσει την εντολή *NOT# (αστεράκι, NOT, δίεση) πριν το κείμενο σε κάθε SMS.

Δεν εχω wind για να στο επιβεβαιωσω παντως:)

Για SMSD καλυτερα βαλε το weTool οπως λεει το wiki γιατι το αλλο ειναι beta και crasharei λιγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...