Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας παιδια.

Μολις χτες ο Φιλος μου απεκτησε το iphone 2 16gb με firmware 1.1.4 και νομιζω πως ειναι 3G !!

αδύνατον να είναι το 3G... αν είχε πουληθεί έστω και μία συσκευή iphone 3G θα είχανε βουήξει όλα τα μεγάλα sites...

Ξερω πως το topic το συγκεκριμενο ειναι τεραστιο και παιζει να το εχετε ξαναπει καπου αλλα εκανα μια φιλοτιμη προσπαθεια να ψαξω και δεν βρηκα κατι σχετικο με το πως ανοιγει το bluetooth στο καινουριο iphone ...

Αυτα και ευχαριστω εκ των προτερων !

bluetooth μεταφορά αρχείων από και προς το iphone ξέχασε το (προς το παρόν)... όπως επίσης και bluetooth handsfree που δεν είναι της Apple ή κάποιας άλλης εταιρείας που να συνεργάζεται με iphone...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπς ! Οκ my bad !

Οντως δεν ειναι το 3G απλα το καινουριο με τα 16GB ειναι ...

Ξεχναω το bluetooth ... και λετε να το παλεψει και αλλο με το itunes ε?

θα κανω ενα search πιο πισω να δω μηπως τα καταφερουμε... ερωτηση.. που μπορουμε να παμε σε καποιον επαγγελματια/εταιρια/κατι ας πουμε να μας το φτιαξει ? πολλα ζηταω ε?

Δημοσ.

καλησπέρα! επειδή τώρα αρχισα να ψάχνω απτο 0 για προγραμματα μπορεί καποιος να μου πεί 1ον ποιο απο τα ziphone, iliberty, winpawn(?) κτλ να προτιμήσω ( το λινκ στο wiki για το ziphone με βγάζει στο site iphoneproject οπου εκει το μονο που βρίσκω στα download ειναι το iliberty και pawntools και το site του zibri μου βγάζει σφάλμα στην σελίδα και οτι link και να πατήσω μου κανει απλα ανανέωση οπότε το ziphone δεν ξέρω και που αλλού μπορώ να το βρώ!!).

και 2ον ολές οι οδηγίες που εχετε δουλευουν ίδια και στα WIndows?

ευχαριστω εκ των προτέρων!

Δημοσ.
Που το είχες τελικά? Είπαν τίποτα? Σε κοίταξαν στραβά? Ρωτάω γιατί εγώ θέλω όταν πάω USA σε λίγο καιρό να φέρο stock..:P

χειραποσκευές έξω απο το κουτί(μπας και) και το κουτί διπλα^^ ! Αλλα... Αυτα είναι! αφου εχει πινακίδα στο Αεροδρομιο στην Θεσ-νικη: πράγματα που πρέπει να δηλωθούν απο εκεί!!!! και για να τα δηλώσεις σε περιμένει... ο κανένας!:-D

Δημοσ.
ερωτηση.. που μπορουμε να παμε σε καποιον επαγγελματια/εταιρια/κατι ας πουμε να μας το φτιαξει ? πολλα ζηταω ε?

Τι να φτιάξει? Δεν υπάρχει κάτι να φτιάξει. Έτσι δουλεύει το bluetooth στο iphone.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδια φιλος εχει iphone 4GB και το χρησιμοποιει με nokia bluetooth handsfree κανονικοτατα εδω και καιρο!

Είπε κανείς πως δεν δουλεύει? Το bluetooth του iphone λειτουργεί με όλα τα handsfree. Απλά δεν υποστηρίζει stereo profile για μετάδοση μουσικής και ανταλλαγή αρχείων κλπ!

B)

Δημοσ.
Είπε κανείς πως δεν δουλεύει? Το bluetooth του iphone λειτουργεί με όλα τα handsfree. Απλά δεν υποστηρίζει stereo profile για μετάδοση μουσικής και ανταλλαγή αρχείων κλπ!

B)

Ειπα και εγω...Απο το ποστ μου δωθηκε να καταλαβω οτι δουλευει μονο το apple handsfree!

Stereo Profile για μεταδωση μουσικης (που ετσι και αλλιως δεν θα ηταν stereo, αφου το handsfree εχει ενα ακουστικο!) δεν υποστηριζει ουτε το Samsung U600 με Samsung bluetooth που εχω! Αχρηστα πραγματα! Αφου δουλευει για τις κλησεις μια χαρα ειναι! Λεπτομερειες....

• Super Moderators
Δημοσ.
Ειπα και εγω...Απο το ποστ μου δωθηκε να καταλαβω οτι δουλευει μονο το apple handsfree!

Stereo Profile για μεταδωση μουσικης (που ετσι και αλλιως δεν θα ηταν stereo, αφου το handsfree εχει ενα ακουστικο!) δεν υποστηριζει ουτε το Samsung U600 με Samsung bluetooth που εχω! Αχρηστα πραγματα! Αφου δουλευει για τις κλησεις μια χαρα ειναι! Λεπτομερειες....

Ναι αλλά υπάρχουν και στερεοφωνικά bluetooth hands free!

B)

Δημοσ.
χειραποσκευές έξω απο το κουτί(μπας και) και το κουτί διπλα^^ ! Αλλα... Αυτα είναι! αφου εχει πινακίδα στο Αεροδρομιο στην Θεσ-νικη: πράγματα που πρέπει να δηλωθούν απο εκεί!!!! και για να τα δηλώσεις σε περιμένει... ο κανένας!

Σε όλα τα αεροδρόμια έτσι είναι. Ακριβώς αφοότου πάρεις τις αποσκευές σου και πριν βγει εκεί που σε περιμένουν γονείς, αδέρφια, ξάδερφοι, μπατζανάκηδες... έχει 2 εξόδους:

Για αυτούς που έχουν να δηλώσουν κάτι και για αυτούς ποθ ΔΕΝ έχουν να δηλώσουν κάτι... ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να είσαι ο μέγας μ@λ@κας για να πας μόνος σου και να πεις ''έχω να δηλώσω ένα iphone και θέλω να πληρώσω τον φόρο''. Άμα πας από την άλλη έξοδο δεν σε ελέγχει κανεις έτσι κι αλλιώς....

Έμένα αυτό που με ανισυχεί είναι στην αναχώρηση από USA όταν σοθ κοιτάν τα πράγματα... Άμα δουν μέσα 3-4 κουτιά iphone μπορέί να σου πουνε...που τα πας αυτά παλικάρι μου...ε και μετά τα σκας φαντάζομαι... Άμα περάσεις από εκεί τελείωσε η υπόθεση..

Οντως δεν ειναι το 3G απλα το καινουριο με τα 16GB ειναι ...

Ούτε 3G ούτε καινούριο είναι... Το συγκεκριμένο υπάρχει από το Φεβρουάριο και για την ακρίβεια εδώ και 98 μέρες :P. Στις 9 Ιούνη θα ανακοινωθεί το καινούριο το οποίο θα είναι 3G και ταυτόχρονα υπάρχουν φήμες και για διάφορα άλλα καλούδια που θα έχει πάνω... Κοινώς είναι λίγο έως πολύ άσχημη εποχή για αγορά iphone (πέρα από το γεγονός ότι πια δεν υπάρχει καν διαθεσιμότητα..)

Επίσης από το iTunes μια χαρά περνιέται η μουσική...βασικά μόνο από το iTunes (κανονικά..;)) :P

Για όλες τις άλλες ερωτήσεις δεν χρειάζεται να διαβάσεις αυτό το topic, υπάρχει το καταπληκτικό iphone wiki http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042 το οποίο τα απαντάει όλα...

Δημοσ.

Παίδες σκέφτομαι να το πάρω το κινητό και ψάχνομαι στο ebay...γερμανία ή αγγλία λέτε..?βρίσκω κάτι κομμάτια που λένε brand new και κάτι τέτοια στα 230ευρω...λογικό είναι ή "κορόιδεύουν"..είμαι άσχετος από ebay,,thanks in advance! :)

Δημοσ.

Αποκλείεται να έχουν 230?. Τόσο δεν έχουν καινούργια από το κατάστημα της Apple. Τίποτα "μαιμούδες" θα ειναι. Στείλε κανα Link να το επιβεβαιώσουμε.

• Moderators
Δημοσ.
καλησπέρα! επειδή τώρα αρχισα να ψάχνω απτο 0 για προγραμματα μπορεί καποιος να μου πεί 1ον ποιο απο τα ziphone, iliberty, winpawn(?) κτλ να προτιμήσω

Link διορθωθηκε.Αν εχεις ορεξη να το ψαξεις λιγο θα ελεγα το winpawn.Αν θες την γρηγορη λυση ziphone(προσεξε να ειναι η 3.0 εκδοση καθως υπαρχει περιπτωση να σου δημιουργησουν μικροπροβληματα προηγουμενες εκδοσεις)

και 2ον ολές οι οδηγίες που εχετε δουλευουν ίδια και στα WIndows?

ευχαριστω εκ των προτέρων!

Για windows ειναι οι οδηγιες;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...