tasoskok Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 α! υ.γ. και στις χειραποσκευές το ίδιο? γιατι η βαλίτσα γέμισε!!!!^^
Steven Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Καλά έλεος...Είναι δυνατόν να μη χωράει ένα iphone?? Θες να το πουλήσεις σε κανένα? ΓΕΝΙΚΑ απότι ξέρω δεν κοιτάνε... Τώρα βέβαια κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα... Μη με βρίζεις κιόλας μετα..
ntrncx Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 παιδία εχει φερει κανένας το τηλέφωνο απο Αμερική ο ίδιος? αν φερεις ενα τηλέφωνο πρέπει να το βγάλεις απο ζελατίνες κλπ για το τελωνείο ή με ένα δεν εχεις προβλημα? έφερα εγώ 3(όχι για να τα πουλήσβ μου είχαν δώσει τα λεφτά και τους τα έφερα όσο κάνανε,εξυπηρέτηση ) και τα είχα μαζί μου αλλά δεν πέρασα καν από τελωνίο οπότε εξαρτάτε και πόσο τυχερός η γκαντέμης είσαι
axaxouxas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ποσο τα εχουν στην αμερικη βρε παιδια ? για τα 8 giga λεω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ποσο τα εχουν στην αμερικη βρε παιδια ? Το μοντέλο των 8 Giga έχει $399... ... αν το βρεις πουθενά. Το Applestore τόσο στις ΗΠΑ όσ και στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει τη διαθεσιμότητά του ως Currently Unavailable.
anthony_crete Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Διαβασα στο macrumors η στο gizmodo νομιζω οτι η at&t θα δωσει 250$ refurbished iphones 14-16 may!! Τι σημαινει αυτο, μεταχειρισμενα???? Ευχαριστω!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Διαβασα στο macrumors η στο gizmodo νομιζω οτι η at&t θα δωσει 250$ refurbished iphones 14-16 may!! Τι σημαινει αυτο, μεταχειρισμενα???? Ευχαριστω!! Ναι είναι από αυτά που τους επέστρεψαν πίσω (είτε γιατί απλά δεν άρεσαν σε κάποιους, χωρίς να έχουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα, είτε είχαν κάποιο πρόβλημα αλλά επισκευάστηκαν).
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Refurbished Apple προϊόντα είναι προϊόντα τα οποία έχουνε μερικώς απο τα καλά κομμάτια κάποιων άλλων ελαττωματικών συσκευών... Με λίγα λόγια, αν χαλάσει ένα iPhone και σου δώσουνε replacement επειδή χάλασε η οθόνη, αυτό δε σημαίνει πως χάλασε όλο το άλλο σύστημα, οπότε το χρησιμοποιούνε σε μία άλλη συσκευή. Πάντα αυτά τα οποία χρησιμοποιούνε είναι τσεκαρισμένα για να σιγουρέψουνε οτι δουλεύουνε άψογα...
tasoskok Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 όντως τελικά τιποτα! τι κι αν κουβαλας τι κι αν δεν κουβαλάς... ολα κααλα! ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
FarCry Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Refurbished Apple προϊόντα είναι προϊόντα τα οποία έχουνε μερικώς απο τα καλά κομμάτια κάποιων άλλων ελαττωματικών συσκευών...Με λίγα λόγια, αν χαλάσει ένα iPhone και σου δώσουνε replacement επειδή χάλασε η οθόνη, αυτό δε σημαίνει πως χάλασε όλο το άλλο σύστημα, οπότε το χρησιμοποιούνε σε μία άλλη συσκευή. Πάντα αυτά τα οποία χρησιμοποιούνε είναι τσεκαρισμένα για να σιγουρέψουνε οτι δουλεύουνε άψογα... ναι αλλα με μικρης διαρκειας εγγυηση γενικα. η apple τι δινει?
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μη την ίδια εγγύηση όπως όλα της τα προιόντα, καθώς μπορείς να βάλεις και Applecare Protection Plan σε refurbished προϊόν. Ο λόγος για τον οποίο δεν έχουνε την ίδια τιμή είναι απόλυτα λογικός... ένα προϊόν φτιαγμένο απο μέρη άλλων προϊόντων δεν μπορεί ποτέ και μετά απο κανένα τέστ να είναι όσο αξιόπιστο όσο ένα εξ ολοκλήρου καινούριο μηχάνημα.
Steven Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 όντως τελικά τιποτα! τι κι αν κουβαλας τι κι αν δεν κουβαλάς... ολα κααλα! ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Που το είχες τελικά? Είπαν τίποτα? Σε κοίταξαν στραβά? Ρωτάω γιατί εγώ θέλω όταν πάω USA σε λίγο καιρό να φέρο stock..
FarCry Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μη την ίδια εγγύηση όπως όλα της τα προιόντα, καθώς μπορείς να βάλεις και Applecare Protection Plan σε refurbished προϊόν.Ο λόγος για τον οποίο δεν έχουνε την ίδια τιμή είναι απόλυτα λογικός... ένα προϊόν φτιαγμένο απο μέρη άλλων προϊόντων δεν μπορεί ποτέ και μετά απο κανένα τέστ να είναι όσο αξιόπιστο όσο ένα εξ ολοκλήρου καινούριο μηχάνημα. A αυτο ειναι πολυ καλο μιας που αλλες εταιρειες δε δινουν τετοια δυνατοτητα τελικα αξιζει
SyBeRiA Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδια. Μολις χτες ο Φιλος μου απεκτησε το iphone 2 16gb με firmware 1.1.4 και νομιζω πως ειναι 3G !! Του το εφερε η αδερφη του προχτες απο την Αμερικη ειχε μεσα μια καρτα sim και προφανως αρχικα δεν ανοιγε καν καναμε το unlock (jailbreak πως το λετε ) και δοκιμασαμε να περασουμε μουσικη στο κινητο με itunes αλλα τιποτα :/ Τηλεφωνο παιρνει sms στελνει ! στο ιντερνετ μπαινει ! Υπαρχει ομως προβλημα με το bluetooth εφοσον δεν μπορουσαμε να περασουμε με το itunes μουσικη δοκιμασαμε να στειλω απο το δικο μου κινητο με bluetooth mp3 στο iphone αλλα ενω το κινητο μου εβλεπε το iphone εκεινο συνεχιζε να κανει αναζητηση συσκευων και να μην βρισκει τιποτα :/ Ξερω πως το topic το συγκεκριμενο ειναι τεραστιο και παιζει να το εχετε ξαναπει καπου αλλα εκανα μια φιλοτιμη προσπαθεια να ψαξω και δεν βρηκα κατι σχετικο με το πως ανοιγει το bluetooth στο καινουριο iphone ... Αυτα και ευχαριστω εκ των προτερων !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.