Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα μην εισαι υπερβολικος!

Καποιες φορες χρειαζεται αρκετα...

Τελικα, υπαρχει λυση για το stocks? Μπορουμε να βαλουμε ελληνικες μετοχες;

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικα, υπαρχει λυση για το stocks? Μπορουμε να βαλουμε ελληνικες μετοχες;

το iphone stocks τραβάει δεδομένα από το Yahoo Finance... απ' όσο βλέπω στους διαθέσιμους δείκτες, το ΧΑ Αθηνών δεν περιλαμβάνεται:

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

άρα δεν το βλέπω να μπαίνουνε ελληνικές μετοχές...

Δημοσ.

Εμένα έχει κολλησει στο refreshing sources απ΄το πρωι..

Ξέρετε μήπως τί πρέπει να κάνω για να ξεκολλήσει? Απ'οτι διαβασα πρεπει να σβησω τη λιστα και να βαλω μια δικιά μου.. αλλά δεν ξέρω πως το κάνω αυτό και δεν έχω προλάβει κάν να περάσω ελληνικά....

• Moderators
Δημοσ.

Βγες απο τον installer και απενεργοποιησε το wifi.Ξαναμπες στον installer και λογικα χωρις δικτυο πια,θα σου πει πως δεν μπορει να κανει refresh.Αν δεν πιασει κ αυτο,κανε ενα restart.

Για να αφαιρεσεις/προσθεσεις repositories ριξε μια ματια εδω

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και απο εμενα.. πριν απο λιγες μερες παρελαβα ενα iphone v 1.1.2 και firmware 04,04,05 G. εχω δυστηχως μεγαλο προβλημα με το update apo 1.1.1 se 1.1.4. αναγκαστικα να βαλω 1.1.1 γιατι με τιν 1.1.2 παρ ολο που ειχα ξελωκαρει το κιν δεν μπορουσα να παρς τηλ και να στειλω σμσ. οταν παω να κανω τα update μου βγαζει τα κλασσικα ερρορ 1602 1604. εχει κανεις καμμια λυση για το τι μπορω να κανω? εψαξα στο forum sas αλλα δεν βρηκα κατι που να μου απανταει τα ερωτηματα μου..βοηθηστε με να νιωσω την κα**λα του iphone και εγω :D

Δημοσ.

Συγνωμη ποιο ειναι το iphone black?? :0

απτο apple store ειναι αυτηη σελιδα?!

Οσον αφορα τα στοκς καταφερα και εβαλα τον οτε, τη deutche telecom..!

Στην ελλαδα θα ερθει 3g το παλιο η και τα δυο??

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες.

Μια ερώτηση σχετικά με το Mail: έκανα πριν λίγες μέρες upgrade στο 1.1.4 (μέσω restore στο iTunes) και σέταρα 2 gmail accounts. Το θέμα είναι ότι δεν μου κατεβάζει τα νέα emails, παρά μόνο όταν το email δεν τα κατεβάζω στο Apple Mail στον mac. Όταν ήμουν στο 1.1.2 τα mails κατέβεναν όλα στο iPhone ανεξάρτητα από το τι έκανα στο Apple Mail του Mac, και έτσι θα ήθελα να γίνεται και τώρα στην 1.1.4.

Ο μόνος τρόπος να δω τα mails μου μέσω του iPhone είναι να πάω στον φάκελο All Mails και να περιμένω να κατέβουν από τον server, κάτι που δεν βολεύει γιατί αφήνω εσκεμένα το wifi ανοικτό ώστε να κατεβαίνουν τα mails αυτόματα όποτε βρίσκει wifi.

Να σημειώσω πως τώρα το πρωϊ, πριν ανοίξω τον υπολογιστή μου, δοκίμασα να τσεκάρω τα mails από το iPhone. To εικονίδιο του Mail στο dock είχε εμφανίσει το σημαδάκι ότι έχει ένα καινούργιο email, μπήκα στην εφαρμογή και πάτησα να μπω στο Inbox, όπου είδα στιγμιαία το νέο email (χωρίς να προλάβω να το ανοίξω) και το οποίο αμέσω εξαφανίστηκε (!!!!) από το Inbox (μόλις άνοιξα το Inbox το mail "έφυγε" επιτόπου από το Inbox).

Καμιά ιδέα τι παίζει και πως θα το φτιάξω?

Δημοσ.

ναι αλλα τοτε δε θα παμε σε πολυ υψηλες τιμες??? Φαινεται οτι ξεπουλανε τα 3g και θα ξαναπεταξουν στα υψη την τιμη!!!! Και η ιστορια επανλαμβανεται!!

Mercyful πως σεταρες τα gmail??? Αποτι ξερω πρεπει να τας στησεις manually οχι να επιλεξεις το gmail απο το μενου του mail. Υπαρχει ενα σχετικο βιντεο how to set gmail in iphone. Search youtube!!!

Ps: texteditj ειχε βγαλει μια αναβαθμιση και ελεγε οτι δουλευε το copy paste! Το εχει δοκιμασει κανεις???

• Super Moderators
Δημοσ.

Mercyful πως σεταρες τα gmail??? Αποτι ξερω πρεπει να τας στησεις manually οχι να επιλεξεις το gmail απο το μενου του mail. Υπαρχει ενα σχετικο βιντεο how to set gmail in iphone. Search youtube!!!

Με το 1.1.3 και 1.1.4 μια χαρά φτιάχνεις το gmail με το σχετικό εικονίδιο από μενού! Ειδικά αν έχεις ενεργοποιήσει και το IMAP, το google mail είναι απόλαυση στο iphone!

B)

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Είχα ένα 1.1.2 OTB iPhone και λειτουργούσε εξαιρετικά μέχρι που μπλέχτηκαν τα SMB και Customize και κόλλησε. Έκανα Restore και το πήγα στην 1.1.4 σκεπτόμενος οτι αφού θα κάνω που θα κάνω restore, τουλάχιστον ας παω στην 1.1.4. Τελικά η 1.1.4 μου έβγαλε πολλά bugs και όσα fixes κι αν δοκίμασα, δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Τώρα θέλω να γυρίσω στην 1.1.2(εύκολο), αλλά θέλω να κάνω μετά restore to backup μου(επαφές κτλ). Δυστυχώς όσο και να το δοκίμασα, δεν τα κατάφερα. Προφανώς επειδή είχα αναβαθμίσει το iPhone σε νεότερη έκδοση και είχα κάνει Sync, τώρα που προσπαθώ να κάνω restore το backup στην 1.1.2, μου βγάζει σφάλμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ωστε το backup να δουλέψει στην 1.1.2;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

παιδία εχει φερει κανένας το τηλέφωνο απο Αμερική ο ίδιος? αν φερεις ενα τηλέφωνο πρέπει να το βγάλεις απο ζελατίνες κλπ για το τελωνείο ή με ένα δεν εχεις προβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...