Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εχω χασει λιγο την επαφη, διαβασα καπου οτι επεσε η τιμη στην αγγλια και κανει 169 λιρες=210 ευρα.... (το 8gb κανει τοσο)

Στην αγγλια επικρατει η ιδια τακτικη με τις πιστωτικες καρτες και το activation by itunes?? Δηλαδη πας σε apple/AT&T store και το αγοραζεις χωρις συμβολαιο και με πιστωτικη καρτα μονο??

Και μετα μπορεις να παρεις μονο 1 με μια πιστωτικη??

Και αν εχω εγω 2 η 3 διαφορετικες πιστωτικες μπορω να παρω 2 η 3 iphone??

Επισης στη γερμανια βγαινει με διαφορετικα συμβολαια ακουσα! Και μαλιστα με ενα που εχει παγιο 89ευρω το Iphone κανει 99.

Εκει προφανως πρεπει να υπογραψεις συμβολαιο αμεσως μολις δωσεις τα 99 και παρεις το κινητο ε????

thanks!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1) σε σχέση με symbian s60 3rd δεν νομίζω να βρεις παραπάνω προγράμματα... αν και το αϊφόουν λόγω macosx και bsd system έχει άλλα καλούδια...

2) η φωτογραφική του είναι "ανεκτή"... η απουσία φλάς κάνει την νυχτερινή φωτογράφηση απλά αδύνατη, ενώ η 2Mpixel που έχει δεν μπορώ να πω οτι συγκινεί με την ποιότητα της... επίσης απουσιάζει η δυνατότητα βιντεοσκόπησης...

Αυτό ακριβώς, το macosx σίγουρα θα έχει παραπάνω προγράμματα, τα οποία όμως θα είναι για μόστρα. Βασικά για αυτό είπα θέλω smartphone, θέλω κάτι να πλησιάζει όσο το δυνατό καλύτερα τα προγράμματα που μπορείς να βάλεις σε pc. Επίσης είχα ξεχάσει την έλλειψη φλας. Μπα, μάλλον Ν82 θα πάρω (αν πάρω κάτι τελικά). Άσχετο, για να εντοπίσεις την θέση κινητού με a-gps, θέλει σύνδεση wifi, και γενικά σύνδεση gprs, έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Αυτό ακριβώς, το macosx σίγουρα θα έχει παραπάνω προγράμματα, τα οποία όμως θα είναι για μόστρα. Βασικά για αυτό είπα θέλω smartphone, θέλω κάτι να πλησιάζει όσο το δυνατό καλύτερα τα προγράμματα που μπορείς να βάλεις σε pc. Επίσης είχα ξεχάσει την έλλειψη φλας. Μπα, μάλλον Ν82 θα πάρω (αν πάρω κάτι τελικά). Άσχετο, για να εντοπίσεις την θέση κινητού με a-gps, θέλει σύνδεση wifi, και γενικά σύνδεση gprs, έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ.

βασικά δεν είναι για μόστρα τα πιο πολλά προγράμματα... π.χ. μπορείς να τρέξεις apache, mysql, php και ruby, να παίζεις παιχνίδια που εκμεταλλεύοντε το επιταχυνσιόμετρο (την πρώτη φορά που έπαιξα Labyrinth ψιλοφρίκαρα), να τρέξεις NES emulator πατώντας σε 2 μέρη της οθόνης ταυτόχρονα κι άλλα πολλά... πάντως αν θέλεις, όπως λες , να πάρεις κάτι που να πλησιάζει το pc, τα smartphones δεν σου κάνουνε... πάρε ένα PPC να καταλάβεις διαφορά... έχουνε περάσει από τα χέρια μου symbian, linux, uiq (μέχρι και v3), s40-s60, αλλά σαν PPC με Win 6.1 Pro δεν παίζει...

το a-gps όπως τα λες είναι: http://www.nokia.com.gr/A4544127

Δημοσ.
επειδη εχω χασει λιγο την επαφη, διαβασα καπου οτι επεσε η τιμη στην αγγλια και κανει 169 λιρες=210 ευρα.... (το 8gb κανει τοσο)

Στην αγγλια επικρατει η ιδια τακτικη με τις πιστωτικες καρτες και το activation by itunes?? Δηλαδη πας σε apple/AT&T store και το αγοραζεις χωρις συμβολαιο και με πιστωτικη καρτα μονο??

Και μετα μπορεις να παρεις μονο 1 με μια πιστωτικη??

Και αν εχω εγω 2 η 3 διαφορετικες πιστωτικες μπορω να παρω 2 η 3 iphone??

Επισης στη γερμανια βγαινει με διαφορετικα συμβολαια ακουσα! Και μαλιστα με ενα που εχει παγιο 89ευρω το Iphone κανει 99.

Εκει προφανως πρεπει να υπογραψεις συμβολαιο αμεσως μολις δωσεις τα 99 και παρεις το κινητο ε????

thanks!

δεν ξέρω που άκουσες για Αγγλία αλλά αν ΔΕΝ υπογράψεις συμβόλαιο, την συσκευή την παίρνεις όσο λέει στο Apple UK Store:

http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore?node=home/shop_iphone/family/iphone

8GB - 269 λίρες (~340 ευρω)

16GB - 329 λίρες (~417 ευρω)

στον καθένα επιτρέπουνε μέχρι και 5 iPhones... τουλάχιστον Νέα Υόρκη πρόσφατα έτσι έπαιζε... και ναι μέσω κάρτας (πιστωτική ή cashcard)... όπου ακούς τιμές χαμηλότερες από την τιμή του Apple Store, πρέπει να υπογράψεις συμβόλαιο για να πάρεις την συσκευή... πράγμα αδύνατον όπως καταλαβαίνεις...

Δημοσ.
βασικά δεν είναι για μόστρα τα πιο πολλά προγράμματα... π.χ. μπορείς να τρέξεις apache, mysql, php και ruby, να παίζεις παιχνίδια που εκμεταλλεύοντε το επιταχυνσιόμετρο (την πρώτη φορά που έπαιξα Labyrinth ψιλοφρίκαρα), να τρέξεις NES emulator πατώντας σε 2 μέρη της οθόνης ταυτόχρονα κι άλλα πολλά... πάντως αν θέλεις, όπως λες , να πάρεις κάτι που να πλησιάζει το pc, τα smartphones δεν σου κάνουνε... πάρε ένα PPC να καταλάβεις διαφορά... έχουνε περάσει από τα χέρια μου symbian, linux, uiq (μέχρι και v3), s40-s60, αλλά σαν PPC με Win 6.1 Pro δεν παίζει...

το a-gps όπως τα λες είναι: http://www.nokia.com.gr/A4544127

Ναι έχεις δίκιο, δικό μου το λάθος για τα προγράμματα του iPhone. Η αλήθεια είναι οτι και αυτά τα προγράμματα δεν θα τα έτρεχα. Αναφερόμουν κυρίως για multimedia εφαρμογές, που μάλλον το macosx θα έχει περισσότερες, και πολλές απο αυτές θα κάνουν χρήση το επιταχυνσιόμετρου. Επίσης όταν είπα να πλησιάζει το Pc, αναφερόμουν μια συσκευή που θα είναι κατεξοχήν τηλεφωνική. Πιστεύω οτι το iPhone είναι στο όριο απο αυτό που ψάχνω, και δεν ξέρω αν το έχει ξεπεράσει. Απλά το βλέπω κάτι σαν εντελώς καινούριο και καινοτόμο, και με δελεάζει πάρα πολύ.

Όλοι όσοι το πήραν κάτω απο 340 ? το πήραν απο e-bay κι έτσι?

Δημοσ.

Από χθες, η O2, η αγγλική εταιρία κινητής τηλεφωνίας που δίνει το iPhone στην Αγγλία, έπαψε να πουλάει iPhones. Κατά 99,9% ξεπούλησαν όλο το στοκ από iPhones 1ης γενειάς που είχαν και τώρα περιμένουν να βγει το 3G μοντέλο.

σχετικό link

iphone-uk-canceled.jpg

Ωστόσο, το αγγλικό Applestore εξακολουθεί να πουλάει iPhones 8 & 16GB. Αν θέλετε τόσο πολύ ένα, μπορείτε να το πάρετε ακόμα από εκεί.

Δημοσ.

ξερει κανένας τι γινεται τελικα με το iphone? μουν Αμερικη το Πασχα και εκτός του οτι δεν είχαν στοκ στηνapple μου είπαν οτι θελει και 2 χρονια συμβόλαιο και ας το πάρεισ απο εκεί. Ξέρει κανένας τι γίνεται ακριβώς με τα συμβόλαια της at&t? μπορω να το αγοράσω και να μην ενεργοποιησω το συμβόλαιο γιατι αρχισαν να ψιλοφέρνουν ξανα και εχω φιλο να μου το φέρει. α και ισχύει αυτό με την πιστωτική? μια πιστωτική ενα iphone?

• Moderators
Δημοσ.
... επίσης απουσιάζει η δυνατότητα βιντεοσκόπησης...

Μια χαρα υπαρχει η δυνατοτητα βιντεοσκοπησης πια.

ξερει κανένας τι γινεται τελικα με το iphone? μουν Αμερικη το Πασχα και εκτός του οτι δεν είχαν στοκ στηνapple μου είπαν οτι θελει και 2 χρονια συμβόλαιο και ας το πάρεισ απο εκεί. Ξέρει κανένας τι γίνεται ακριβώς με τα συμβόλαια της at&t? μπορω να το αγοράσω και να μην ενεργοποιησω το συμβόλαιο γιατι αρχισαν να ψιλοφέρνουν ξανα και εχω φιλο να μου το φέρει. α και ισχύει αυτό με την πιστωτική? μια πιστωτική ενα iphone?

Κανε τον κοπο βρε αδερφε να διαβασεις λιγο απο το thread ή το wiki!Το χουμε απαντησει παααααρα πολλες φορες.Δεν χρειαζεται συμβολαιο.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ειναι καλυτερο να περιμενω για το 3g?!ξερετε σε ποσο καιρο θα βγει και τι παραπανω θα εχει απο αυτο που υπαρχει τωρα!?

Δημοσ.
Μια χαρα υπαρχει η δυνατοτητα βιντεοσκοπησης πια.

ναι λάθος μου... εννοούσα με ήχο που είναι σχεδόν αυτονόητο όταν μιλάς για βιντεοσκόπηση... :rolleyes:

αν κάποιος έχει βρει το iphone video recorder, τα pm μου είναι ανοιχτά και ο paredwse δεμένος :P

• Moderators
Δημοσ.
ναι λάθος μου... εννοούσα με ήχο που είναι σχεδόν αυτονόητο όταν μιλάς για βιντεοσκόπηση... :rolleyes:

αν κάποιος έχει βρει το iphone video recorder, τα pm μου είναι ανοιχτά και ο paredwse δεμένος :P

Check your pms.

Δημοσ.

@georgeadams: Ναι το ειδα αυτο οτι και καλα ξεπουληθηκαν! Ειχα δει ομως και ενα αλλο post στο iphonehellas.

http://www.iphonehellas.gr/647/iphone-8gb-price-drop-in-uk/

Εδω λεει οτι κατεβασαν την τιμη στις 169 λιρες.

@psyx: που το βρηκες με 250 ευρω ρε παιδι??? :S Εννοεις πηγες αμερικη η σου το εστειλε φιλος ?? Γιατι οι τυποι απο ebay πιανουν κωλ@υς!

Δημοσ.
@georgeadams: Ναι το ειδα αυτο οτι και καλα ξεπουληθηκαν! Ειχα δει ομως και ενα αλλο post στο iphonehellas.

http://www.iphonehellas.gr/647/iphone-8gb-price-drop-in-uk/

Εδω λεει οτι κατεβασαν την τιμη στις 169 λιρες.

Ναι αλλά αυτό γράφτηκε στις 16/4. Αυτό που λέω εγώ έγινε χθες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...