Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλεσε στο 1260.Καρτοκινητο εχεις ετσι?Εχω την εντυπωση πως για συνδεση εχει μια μικρη διαφορα η ενεργοποιηση.
Συνδεση εχω , ειναι σε εταιρικο ( ή κατι τετοιο :P ) με αλλα 2 τηλεφωνα.
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

There u go.Εχει κα ενας φιλος μου συνδεση και θυμαμαι πως την ειχαμε ενεργοποιησει καπως αλλιως(μηνυμα σε αλλο νουμερο?)Δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα στο 1260 θα σου λυσουν την απορια.

Δημοσ.
There u go.Εχει κα ενας φιλος μου συνδεση και θυμαμαι πως την ειχαμε ενεργοποιησει καπως αλλιως(μηνυμα σε αλλο νουμερο?)Δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα στο 1260 θα σου λυσουν την απορια.
Επρεπε να στειλω στο 19348. Το 19349 ειναι για καρτοκινητα.

thanx m8 :-D

Δημοσ.

Ρε σεις έχω εδώ ένανΕ που προσπαθεί να βάλει στην παντόφλα ελληνικά. Μόλις πάμε να να βάλουμε τον mobile enhancer πετάει μύνημα: error: Main script execution failed!

Επιπλέον σημειώνω ότι με το που ξεκινάει ο installer μας βγάζει μύνημα Insufficient permissions Installer was not installed correctly. It should be run as root:wheel. We will continue but pls remember that it may not function correctly. fyi του έχω βάλει στα settings μέσω WinScp permissions 777.

Any thoughts lads?

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε να πας απο το bossprefs που εχεις ηδη εγκατεστημενο φανταζομαι,στο More-->Fix User Dir Permissions.Μαλλον αυτο ειναι το προβλημα σου,καθως μετα το 1.1.3 τα προγραμματα τρεχουν με χρηστη mobile και οχι root,το οποιο απαιτουν καποια απο αυτα για να τρεξουν σωστα.

Δημοσ.
Ρε σεις έχω εδώ ένανΕ που προσπαθεί να βάλει στην παντόφλα ελληνικά. Μόλις πάμε να να βάλουμε τον mobile enhancer πετάει μύνημα: error: Main script execution failed!

Επιπλέον σημειώνω ότι με το που ξεκινάει ο installer μας βγάζει μύνημα Insufficient permissions Installer was not installed correctly. It should be run as root:wheel. We will continue but pls remember that it may not function correctly. fyi του έχω βάλει στα settings μέσω WinScp permissions 777.

Any thoughts lads?

if all else fails, βάλτο σε ρεκάβερυ μόουντ και κάντου ριστόρ την 1.1.4 απο την αρχή... μετά ξεπαρθένιασε το κλπ... κάποια μαλακία έχει κάνει και τον έχει πιει το μπρίκι...

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι όταν μου φέρουν το iPhone από τον Καναδά,εκείνες τις μέρες θα βγει το καινούργιο και σίγουρα θα χάσω και λεφτά,μιας και φαντάζομαι ότι θα πέσει η τιμή του με το που κυκλοφορήσει το άλλο και σε δυνατότητες.Για πότε λένε ότι θα κυκλοφορήσει το καινούργιο?Ο πατέρας του φίλου μου γυρνάει γύρω στις 5 Ιουνίου.Βέβαια εντάξει,αν το πάρω γύρω στα 280 ευρώ,δεν θα τα κλαίω κιόλας παίρνοντας αυτό το πράγμα...

Δημοσ.

παιδια εχει ασχοληθει κανεις με update και ξεκλειδωμα σε firmware 1.2??αν ναι τι προγραμματακι χρησιμοποιησατε?το zipphone ξεκλειδωνει μεχρι την 1.1.4 σωστα??

• Moderators
Δημοσ.
παιδια εχει ασχοληθει κανεις με update και ξεκλειδωμα σε firmware 1.2??αν ναι τι προγραμματακι χρησιμοποιησατε?το zipphone ξεκλειδωνει μεχρι την 1.1.4 σωστα??

Pwnage αν εχεις προσβαση σε mac winpwnage για windows.

Δημοσ.

να βαλω την 1.1.4 η την 1.2?εχει κανενα ουσιαστικο fix η περιπου ιδιες ειναι??το προγραμμα ξεκλειδωματος ειναι εξισσου ευκολο με το ziphone(ενα κουμπι μονο) η πρεπει να διαβασω tutorial για να το ξεκλειδωσω?

Δημοσ.
να βαλω την 1.1.4 η την 1.2?εχει κανενα ουσιαστικο fix η περιπου ιδιες ειναι??το προγραμμα ξεκλειδωματος ειναι εξισσου ευκολο με το ziphone(ενα κουμπι μονο) η πρεπει να διαβασω tutorial για να το ξεκλειδωσω?

θα σου πρότεινα την 1.1.4 προς το παρών...

για το winpwn εδώ:

http://www.winpwn.com/index.php/Main_Page

tutorial για το winpwn:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=957

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή μου μπήκε στο μυαλό να πάρω κι εγώ iPhone, κυρίως για δυο λόγους. Για την οθόνη αφής και πόσα μπορείς να κάνεις με δυο δάχτυλα, και για το mac os x. Όμως, σε σχέση με το symbian s60 3rd version, πόσα παραπάνω μπορείς να βάλεις σε ένα κινητό? Για αν πάρω κινητό, ή αυτό θα πάρω ή το Ν82. Τέλος η φωτογραφική του πόσο καλή είναι για 2 mp?

Δημοσ.
Ρε παιδιά επειδή μου μπήκε στο μυαλό να πάρω κι εγώ iPhone, κυρίως για δυο λόγους. Για την οθόνη αφής και πόσα μπορείς να κάνεις με δυο δάχτυλα, και για το mac os x. Όμως, σε σχέση με το symbian s60 3rd version, πόσα παραπάνω μπορείς να βάλεις σε ένα κινητό? Για αν πάρω κινητό, ή αυτό θα πάρω ή το Ν82. Τέλος η φωτογραφική του πόσο καλή είναι για 2 mp?

1) σε σχέση με symbian s60 3rd δεν νομίζω να βρεις παραπάνω προγράμματα... αν και το αϊφόουν λόγω macosx και bsd system έχει άλλα καλούδια...

2) η φωτογραφική του είναι "ανεκτή"... η απουσία φλάς κάνει την νυχτερινή φωτογράφηση απλά αδύνατη, ενώ η 2Mpixel που έχει δεν μπορώ να πω οτι συγκινεί με την ποιότητα της... επίσης απουσιάζει η δυνατότητα βιντεοσκόπησης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...