iced Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Κανεις add to: mediaweb.gr/iphone.xml και εγκαθιστας callerid fix, call forwarding fix και εισαι οκ απο αυτα τα θεματα
eliask Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Κανεις add to: mediaweb.gr/iphone.xml και εγκαθιστας callerid fix, call forwarding fix και εισαι οκ απο αυτα τα θεματα Ok τα έφτιαξα όλα ! Ευχαριστώ πολύ !
nyne Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 παιδια μολις απεκτησα ενα iphone 8gb και ο τυπος που μου το πουλησε μου εδωσε μαζι μια καρτουλα σαν μεμβρανη που μπαινει στην sim και η sim μπαινει απο πανω και παιζει κανονικα.Επειδη δεν μου γεμιζει το ματι λεω να κανω το software unlock.Το θεμα ειναι οτι η εκδοση του ειναι 04.04.05_g βρηκα ενα link που λεει οτι σπαει αλλα ηθελα να σας ρωτησω πρωτα να παιζει κανενα προβλημα και αν υπαρχει κανενα ποιο απλο προγραμμα που να κανει την δουλεια απο μονο του!Το link που βρηκα ειναι αυτο:http://www.iphonealley.com/forums/showthread.php?t=4799
Emilie Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μπορεις επισης να το ξεκλειδωσεις με το ziphone ή με το pwnage αν εχεις προσβαση σε mac ή το winpwnage.Κανε τον κοπο να διαβασεις το συγκεκριμενο thread και το wiki και θα σου λυθουν οι περισσοτερες αποριες.
nyne Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Σ'ευχαριστω για την απαντηση με το Iliberty ειναι οκ?Γιατι το εχω προχειρο...
Emilie Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Yeap!Αν και δεν το εχω χρησιμοποιησει προσωπικα,μια χαρα πρεπει να κανει την δουλεια του!
nyne Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 μια χαρα την εκανε αλλα μαλλον δεν μου ξεκλειδωσε το wifi γιατι ενω συνδεομαι με το ρουτερ μου δεν μπαινει πουθενα και σε καποια φαση μου εβγαλε you are not subscriped to edge....Ειδα πως γινεται το unlock απο το wiki του ινσομνια αλλα δυστυχως το βημα 2 (2. Εγκατασταση το openSSH στο iphone απο τον installer.)δεν γινεται σε μενα γιατι ενω το εχει για εγκατασταση μου λεει οτι δεν μπορει να το κατεβασει και λογικο ειναι αφου δεν δουλεβει το wifi...Αν ξερει καποιος τι μπορω να κανω(το ξεκλειδωσα με το iliberty)...
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μηπως εχεις ανοιχτο το edge και προσπαθει να κατεβασει μεσω edge?Το εχεις κλειστο απο τα settings? Υπαρχει και manual τροπος να κανεις εγκατασταση το openssh!Στο iliberty,πηγαινε στο advanced tab και προσθεσε εκτος απο το υπαρχον repo και το repository του bigboss http://sleepers.net/iphonerepo Επειτα κανε ενα refresh και επελεξε τι θελεις να κανεις εγκατασταση στο iphone.
nyne Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ευχαριστω παιδια περασα το ziphone και εφτιαξαν ολα,εβαλα και ελληνικα κτλ...Αν εχει κανεις κανενα χρησιμο προγραμμα να μου προτεινει πχ για να βλεπεις covers κτλ η καποιο που ειναι απαραιτητο και δεν το ξερω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ευχαριστω παιδια περασα το ziphone και εφτιαξαν ολα,εβαλα και ελληνικα κτλ...Αν εχει κανεις κανενα χρησιμο προγραμμα να μου προτεινει πχ για να βλεπεις covers κτλ η καποιο που ειναι απαραιτητο και δεν το ξερω... wiki wiki wiki και το υπαρχον thread!Θα βρεις μπολικα apps να αναφερονται εδω μεσα!
nyne Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ρε παιδια παρατηρησα οτι μουσικη και ηχους παιζει μονο απο το ενα ηχειο(απο τα κατω) ειναι φυσιολογικο αυτο η ειναι καμενο το αλλο?Στα ακουστικα παιζει κανονικα στερεο...Ακυρο δεν εχει δυο ηχεια χαχαχα,απλα φαινεται σαν να ειναι δυο....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ρε παιδια παρατηρησα οτι μουσικη και ηχους παιζει μονο απο το ενα ηχειο(απο τα κατω) ειναι φυσιολογικο αυτο η ειναι καμενο το αλλο?Στα ακουστικα παιζει κανονικα στερεο...Ακυρο δεν εχει δυο ηχεια χαχαχα,απλα φαινεται σαν να ειναι δυο.... Όντως, το ένα εκ των δύο "ηχείων" στο κάτω μέρος του iPhone είναι το μικρόφωνο.
Blackjim Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Παιδες , μια βοηθεια για το wind plus nonstop. Εκανα τα βηματα ακριβως οπως τα λεει στο http://nysteri.wordpress.com/2008/04/06/wpns-on-iphone/ , αλλα οταν εστειλα το μυνημα PLUS στο 19349 , μου απαντησε , "Για ενεργοποιηση του Wind PLUS Non-stop απευθυνθειτε στα σημεια πωλησης της WIND ή καλεστε 1260 απο το κινητο σας". Και προς το παρον εχω ανοιχτο το EDGE με τις ρυθμισεις που δινει το guide αλλα δε συνδεεται πουθενα. Χρειαζεται να παρω τηλεφωνο στο 1260?
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Καλεσε στο 1260.Καρτοκινητο εχεις ετσι?Εχω την εντυπωση πως για συνδεση εχει μια μικρη διαφορα η ενεργοποιηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.