Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι , για παραγγελια απο ebay , που αποτι καταλαβαινω ειναι η καλητερη επιλογη , πια ειναι περιπου η τιμη για να το φερω εδω , μαζι με εξοδα κτλ?

ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

340? --> 8GB

400?--> 16GB

μπορείς βέβαια να μπεις στο http://www.ebay.com, να γράψεις iPhone στη μπάρα αναζήτησης και να δεις και μόνος σου τις τιμές. Δεν ειναι και τόσο δύσκολο.

Δημοσ.

Ναι εκει που ειναι το δολλαριο καπου εκει παιζουν οι τιμες, μπορει να παει κανα +15 παραπανω και στα δυο αλλα εκει ειναι

Δημοσ.
Παιδια εχω ενα προβλημα...

Εχω ενα 16αρι iphone γεματο τηλ και φωτογραφιες... Εκανα φορματ ομως λογω ζημιας του λειτουργικου και δεν αποθηκευσα τον φακελο με τις φοτο. Αυτες ειναι μεσα στο iphone... Πως μπορω να τις παρω

Ειναι αποθηκευμενες σε φακελο δεν ειναι οι φωτο που εχω τραβηξει και μπορω να τις παρω αμεσως

πρέπει να μπεις στο iphone με WinSCP και να πας στο:

/private/var/mobile/Media/Photos

οι εικόνες στο iphone αποθηκεύονται σαν .ithmb αρχεία και για τις κάνεις convert σε κάτι χρήσιμο, ακολουθείς αυτόν τον οδηγό:

http://www.modmyifone.com/wiki/index.php/Convert_iThmb_Photo_Files

αν δυσκολευτείς κάπου, ρώτα...

Δημοσ.

Ε βεβαια εχει διαφορα... Το ενα Αμερικη και το αλλο Αγγλια( Ευρωπαικη ενωση) Απο την Αγγλια δεν θα περασει τελωνειο αλλα θα το πληρωσεις πιο ακριβα απο το Αμερικανικο... Στο Αμερικανικο θα το βρεις πιο φτηνα, θα βρεις περισσοτερα και με:

1) Mark as gift

2) low value - γυρω στα 100usd

Υπαρχουν αρκετες πιθανοτητεςς να το γλιτωσει το τελωνειο.

Tip: Προτιμοτερο θα ηταν να το παρει καποιος απο την Αθηνα ωστε να περασει απο τελωνειο Αεροδρομιου που ειναι ελαστικο...

Αν περασει απο τις Θεσσαλονικης ειναι δυο κυριες (τυχαιο?? :P) που χρεωνουν αβερτα αφου εχουν ανοιξει το δεμα, και το εννοω

Δημοσ.

τοσες σελιδες εχω διαβασει , ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι μεικοι αγοραζουν απο ste nela , δε εχει νοημα....

υπαρχουν εκατονταδες sellers στο ebay που εχουν μισες τιμες....

Δημοσ.

αν ψαξεις λιγο θα βρεις και να στελνουν ελλαδα

sellers με 400-500 feedbacks 100% possitive.

αρκει?

δεν εχω ασχοληθει και πολυ , καλο μου φαινεται

δεν ειναι?

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Ολα μου τα τηλέφωνα είναι στην μορρφή πχ 6944.... Οταν κάποιος με καλεί δεν εμφανίζει το όνομα του γιατί βγαίνει στην μορφή +306944.... Αυτό διορθώνεται ή πρέπει να βάλω όλα τα τηλέφωνα με την μορφή +306944....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...