Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι λες ρε μάστορα! αμάν!!! το παιδί του "λαού" μe iphone!

(2 μέρες περιμένω απάντηση του paredose για την φωτό που έβαλα που να λέει "απαγορεύονται τα πολιτικά πόστ" :lol: )

Δημοσ.

Λίγο χαζή ερώτηση αλλά τέσπα.Το iphone αφότου το ξεκλειδώσεις υποστηρίζει όλες τις εταιρείες;Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Vodafone CU.

• Moderators
Δημοσ.
Λίγο χαζή ερώτηση αλλά τέσπα.Το iphone αφότου το ξεκλειδώσεις υποστηρίζει όλες τις εταιρείες;Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Vodafone CU.

Yeaaaap!;)

Εdit:Wiki updated,τωρα πια εχουμε και βιντεο με ηχο στο iphone μας:)

Δημοσ.

γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι

σε λιγο καιρο θα παρω απο αμερικη το iphone.

να κατεβασω το προγραμμα που ειδα σε ενα αλλο ποστ

και να κανω unlock?(do it all)

και μετα μπορω να βαλω τη sim μου και ολα ok?

ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.
(2 μέρες περιμένω απάντηση του paredose για την φωτό που έβαλα που να λέει "απαγορεύονται τα πολιτικά πόστ" :lol: )

Ο κακόμοιρος ο paredwse μόλις επέστρεψε. :o

Όσο για το προηγούμενο post σου, εεεε, ας κάνουμε και μία εξαίρεση (που επιβεβαιώνει τον κανόνα)... :P

Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση ακόμα.Αν πάρω κλειδωμένο Iphone από Αμερική από κατάστημα θα δουλέψει το ZiPhone για να το ξεκλειδώσει?

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα...

Εχω ενα 16αρι iphone γεματο τηλ και φωτογραφιες... Εκανα φορματ ομως λογω ζημιας του λειτουργικου και δεν αποθηκευσα τον φακελο με τις φοτο. Αυτες ειναι μεσα στο iphone... Πως μπορω να τις παρω

Ειναι αποθηκευμενες σε φακελο δεν ειναι οι φωτο που εχω τραβηξει και μπορω να τις παρω αμεσως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...