sotris99 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 τι λες ρε μάστορα! αμάν!!! το παιδί του "λαού" μe iphone!
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 τι λες ρε μάστορα! αμάν!!! το παιδί του "λαού" μe iphone! (2 μέρες περιμένω απάντηση του paredose για την φωτό που έβαλα που να λέει "απαγορεύονται τα πολιτικά πόστ" )
Merdock Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Λίγο χαζή ερώτηση αλλά τέσπα.Το iphone αφότου το ξεκλειδώσεις υποστηρίζει όλες τις εταιρείες;Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Vodafone CU.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Λίγο χαζή ερώτηση αλλά τέσπα.Το iphone αφότου το ξεκλειδώσεις υποστηρίζει όλες τις εταιρείες;Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Vodafone CU. Yeaaaap! Εdit:Wiki updated,τωρα πια εχουμε και βιντεο με ηχο στο iphone μας
Psyx Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Yeaaaap! Εdit:Wiki updated,τωρα πια εχουμε και βιντεο με ηχο στο iphone μας iPhone Recorder v1.1 Buy Now! | Free Trial χμμμμ... τα σκάμε για να δουλεύει full? EDIT: Gi0 άλλαξε το λινκ του repo: http://www.iphone-recorder.com/install (http://www.iphone-recorder.com/download.html)
gsmeros Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σε λιγο καιρο θα παρω απο αμερικη το iphone. να κατεβασω το προγραμμα που ειδα σε ενα αλλο ποστ και να κανω unlock?(do it all) και μετα μπορω να βαλω τη sim μου και ολα ok? ευχαριστω
Steven Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ναι, αλλά περίμενε λίγο γιατί σε 1-1.5 μήνα θα βγει το 3G...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 (2 μέρες περιμένω απάντηση του paredose για την φωτό που έβαλα που να λέει "απαγορεύονται τα πολιτικά πόστ" ) Ο κακόμοιρος ο paredwse μόλις επέστρεψε. Όσο για το προηγούμενο post σου, εεεε, ας κάνουμε και μία εξαίρεση (που επιβεβαιώνει τον κανόνα)...
pitbulll Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Παιδιά μία ερώτηση ακόμα.Αν πάρω κλειδωμένο Iphone από Αμερική από κατάστημα θα δουλέψει το ZiPhone για να το ξεκλειδώσει? Ευχαριστώ..
klog Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Προτείνω ο συμφορουμίτης alexzzz να λάβει το oskar καλύτερου post για το 2008 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ:-D:-D
Thresher Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Λέτε να είναι και ανάμεσα μας και να μην το ξέρουμε????
iced Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδια εχω ενα προβλημα... Εχω ενα 16αρι iphone γεματο τηλ και φωτογραφιες... Εκανα φορματ ομως λογω ζημιας του λειτουργικου και δεν αποθηκευσα τον φακελο με τις φοτο. Αυτες ειναι μεσα στο iphone... Πως μπορω να τις παρω Ειναι αποθηκευμενες σε φακελο δεν ειναι οι φωτο που εχω τραβηξει και μπορω να τις παρω αμεσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.