Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Παίζουν μερικοί με την beta έκδοση 1.2.0 που χρησιμοποιούν οι developers με το SDK κλπ αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να την εγκαταστήσεις μιας και υπολειτουργούν τα πάντα!

B)

Καλά, αυτό εννοείται. Απ' όσο διαβάζω σε ξένα fora, η beta του 1.2.0 είναι ακόμα πολύ ασταθής. Αφού το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά με το 1.1.3, το αφήνω εκεί. :-)

If it works, don't fix it.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Καλά, αυτό εννοείται. Απ' όσο διαβάζω σε ξένα fora, η beta του 1.2.0 είναι ακόμα πολύ ασταθής. Αφού το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά με το 1.1.3, το αφήνω εκεί. :-)

If it works, don't fix it.

Εγώ πάλι, όταν δεν έχω τι να κάνω, είμαι στο τσακ να βάλω την 1.1.4 αλλά μετά το μετανιώνω πάλι μιας και δε νομίζω να μου προσφέρει κάτι παραπάνω από την 1.1.3

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάλι, όταν δεν έχω τι να κάνω, είμαι στο τσακ να βάλω την 1.1.4 αλλά μετά το μετανιώνω πάλι μιας και δε νομίζω να μου προσφέρει κάτι παραπάνω από την 1.1.3

B)

Είχα βάλει την 1.1.4.

Δεν ξέρω γιατί και πώς αλλά έπαψε να λειτουργεί το Mail - μόλις έμπαινα στην εφαρμογή, κατέρρεε και με πέταγε στην κεντρική οθόνη. Η μόνη "γιατριά" που έπιασε, από αυτές που δοκίμασα, ήταν το downgrade στην 1.1.3. Έτσι κι αλλιώς, δεν είχα διαπιστώσει καμιά τρομερή αλλαγή από την 1.1.3 στην 1.1.4 οπότε δεν έχασα και τίποτα...

Ιδού και το σχετικό thread στο Apple Support Forum:

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1424448&tstart=0

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά !!

Έχω πρόβλημα...εχθές έκανα update το ringtone και ένα άλλο update που μου είχε βγάλει να κάνω...και....μετά....κόλλησε κλαπσ κλαπσ....(δεν πρόσεξα ποιό ήταν το άλλο)

Έχω "μαμίσιο" iphone με έκδοση 1.1.3.

:confused:

Έκανα πολλά restart...σκέτα....και σε συνδιασμό και με το home page αλλά δυστυχώς δεν ανήγει με τίποτα...κολάει στο σκασμένο το μηλαράκι....και αν το αφίσω πολύ ώρα σε αυτή την φάση εμφανίζετε και ο "καίσορας-κυκλάκι"...

Τί να κάνωωωωωωωωωωωωω θέλω βοήθεια !!!!

Σας ευχαριστώ:shifty::eek:

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ηθελα να σας ρωτησω κατι!επειδη τωρα τελευταια μου κολλαει το iphone χωρις λογο καθυστερω να παρω τα μυνηματα περνει κοσμο μονο του και αλλα τετοια κουλα εχω την εκδοση 1.1.1 και λεω να κανω update στην 1.1.4 απο τα itunes και μετα με το ziphone v3.0 το ''σπασω'' ολο τι λετε ειναι σωστη η επιλογη?η εχετε να προτεινεται κατι αλλο?

Δημοσ.

Παιδια ξερω πως υπαρχει εφαρμογη που σου επιτρεπει να κλεινεις καποια servises τα οποια τρωνε μπαταρια.

Μπορειτε να μου πειτε την εφαρμογη και ποια να κλεισω??

Δημοσ.
Παιδια ξερω πως υπαρχει εφαρμογη που σου επιτρεπει να κλεινεις καποια servises τα οποια τρωνε μπαταρια.

Μπορειτε να μου πειτε την εφαρμογη και ποια να κλεισω??

Βάλε το BossPrefs! Κλείσε το SSH οταν δεν το θες/χρειάζεσαι, το EDGE και ότι άλλο θες;)

Δημοσ.

Ρε παιδια...

Ειχα βαλει πριν καμποσο καιρο (οταν ειχε βγει η 1.1.4) την 1.1.4 και απο τοτε δουλευε μια χαρα

Πριν μερικες μερες εβαλα ilog και pysl απο iclarified source και οταν με επερναν τηλεφωνο δεν με αφηνε να απαντησω, εδειχνε το εικονιδιο αυτο και μετα τιποτα.... περιμενε μεχρι να κλεισει ο αλλος το τηλεφωνο

Χθες λοιπον μπαινω ινσταλλερ βγαζω pysl και ilog και κανω ενα restart.

Κολλησε αιωνιως... Το αφηνω να ξεφορτισει, τα ιδια παλι.

Κανω restore 1.1.4 itunes->ziphone και σημερα μου πεταει μηνυμα οτι τελειωνει ο ελευθερος χωρος στο δισκο.

Βαζω bosstool για να μετακινησω τα rings apps etc και μετα οποια εφαρμογη ανοιγα με πετουσε στο SB. Ε λογικο λεω, κατσε να κανω ρεσταρτ....

Τωρα δεν ανοιγει παλι το ΓΑΜΗΜΕΝΟ!!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΟΛΟ restore restore, βαρεθηκα!!!!

Ξερει τουλαχιστον κανεις ποτε θα βγει το ευλογημενο pwn tool for windows για να μην χρειαζεται να ξαναεπιστρεφω στο 0, να μην χανω δηλαδη καθε φορα ολα τα applications????

thanks

Δημοσ.

Ξερει καποιος αν ειναι καλυτερα να φορτιζουμε το iphone ανοικτο ή κλειστο?? Ρωταω επειδη οταν το συνδεουμε ανοιγει απο μονο του, μηπως υποδηλωνει οτι πρεπει να ειναι ανοικτο... Επισης παρατηρω οτι οταν ειναι κλειστο φορτιζει πιο αργα

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξερει καποιος αν ειναι καλυτερα να φορτιζουμε το iphone ανοικτο ή κλειστο??

Υπάρχουν διαφορετικές θεωρίες για αυτό! Λένε πως αν το φορτίσεις σβηστό, έχεις λίγη παραπάνω διάρκεια στην αυτονομία αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ μιας και είναι allways on! Άσε που σβηστό δεν έχεις κάποια ένδειξη για το επίπεδο φόρτισης!

Δημοσ.

ξέρουμε αν πρόκειται να βγει dosbox για το iphone?

επίσης υπάρχει κανένα αξιόπιστο πρόγραμμα για να βλέπουμε το iphone και σαν σκληρό δίσκο... πχ κατέβασα το scummvm για το iphone του γιου του αφεντικού μου. πώς 8α του περάσω παιχνίδια?

Δημοσ.
ξέρουμε αν πρόκειται να βγει dosbox για το iphone?

επίσης υπάρχει κανένα αξιόπιστο πρόγραμμα για να βλέπουμε το iphone και σαν σκληρό δίσκο... πχ κατέβασα το scummvm για το iphone του γιου του αφεντικού μου. πώς 8α του περάσω παιχνίδια?

Σχετικά με το Iphone ως USB Drive, μπορείς να χρησιμοποίησης το

Iphone PC Suite.

ScummVM WiKi

Δημοσ.
Ρε παιδια...

Ειχα βαλει πριν καμποσο καιρο (οταν ειχε βγει η 1.1.4) την 1.1.4 και απο τοτε δουλευε μια χαρα

Πριν μερικες μερες εβαλα ilog και pysl απο iclarified source και οταν με επερναν τηλεφωνο δεν με αφηνε να απαντησω, εδειχνε το εικονιδιο αυτο και μετα τιποτα.... περιμενε μεχρι να κλεισει ο αλλος το τηλεφωνο

Χθες λοιπον μπαινω ινσταλλερ βγαζω pysl και ilog και κανω ενα restart.

Κολλησε αιωνιως... Το αφηνω να ξεφορτισει, τα ιδια παλι.

Κανω restore 1.1.4 itunes->ziphone και σημερα μου πεταει μηνυμα οτι τελειωνει ο ελευθερος χωρος στο δισκο.

Βαζω bosstool για να μετακινησω τα rings apps etc και μετα οποια εφαρμογη ανοιγα με πετουσε στο SB. Ε λογικο λεω, κατσε να κανω ρεσταρτ....

Τωρα δεν ανοιγει παλι το ΓΑΜΗΜΕΝΟ!!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΟΛΟ restore restore, βαρεθηκα!!!!

Ξερει τουλαχιστον κανεις ποτε θα βγει το ευλογημενο pwn tool for windows για να μην χρειαζεται να ξαναεπιστρεφω στο 0, να μην χανω δηλαδη καθε φορα ολα τα applications????

thanks

Hi.

Αν θες περνα Χερσόνησο να σου το φτιάξω με το Pwnage Tool, λόγο του ότι έχω MacBook.

Μιλάμε, ότι πιο Stable σε θέμα ξεκλειδώματος.

PS: pm gia Til.

Δημοσ.

μ@λ@κισμένη ερώτηση...

στο ipod υπάρχει επιλογή manual manage the itunes library και enable disk use...

κάτι αντίστοιχο στο iphone υπάρχει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...