iced Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αδυνατώ να αντιληφθώ τι μπορώ να κάνω στραβά σε point + click app Μην αδυνατεις, παγωνε το τηλεφωνο στην μεση της διαδικασιας... Οκ θα πεις κατι επαιζει με το pc-λειτουργικο. Ελα που το δοκιμασα και σε αλλο pc με αλλο λειτουργικο...
anthony_crete Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Εχω ενα μικρο προβλημα. Εχω βαλει το SafariDL plugin και τις ρυθμισεις του (On/off) στο BossPrefs στο 1.1.4. Δεν μου δουλευει ομως. Το βαζω On, περιμενω να γινει οn, μετα βγαινω εξω ξαναμπαινω και παλι τιποτα Επισης: Υπαρχει στο installer ενα πακετο Tzone activation. Αυτο αποσα καταλαβα ειναι για κατι αντιστοιχο του wind plus (internet plan). Δεν υπαρχει λοιπον τροπος να τροποποιησουμε η να ζητησουμε απο το δημιουργο να το τροποποιησει ετσι ωστε να δουλεψει με wind non-stop??? Ας το δοκιμασει καποιος που εχει wind non-stop please!! PS2: Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα βγηκε πριν λιγες μερες μια εφαρμογη (AvPlayer) που επιτρεπει να βλεπεις video και μουσικη στο iphone μεσω του finder. Παιζει κανονικα τα mp4, διαβασα οτι παιζει και 3gp ομως μερικα 3gp που βρηκα εδω κι εκει δυστυχως τα δοκιμασα αλλα δε δουλεψαν.
anthony_crete Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ΝΑΙ!!! ΒΓΗΚΕ η 1.2.0 και για ipod touch και για iphone!! Αυτη τη στιγμη την ανεβαζω!!! edit: υστερα απο ενα μηνυμα που εστειλα στον δημιουργο του ringtones, τωρα πλεον μπορειτε βαζοντας την εφαρμογη ringtones απο repository i.danstaface.net να μετατρεψετε οποιοδηποτε τραγουδι που εχετε στο iphone σας σε ringtone και να το χρησιμοποιησετε ως ηχο κλησης η μηνυματος ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ 30 δευτερολεπτων που υπηρχε πριν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ΝΑΙ!!! ΒΓΗΚΕ η 1.2.0 και για ipod touch και για iphone!! Αυτη τη στιγμη την ανεβαζω!!! Gouat? Ελπίζω να μην κατεβάζεις τα ...πρωταπριλιάτικα αρχεία που κυκλοφόρησαν χθες!
Konnosgeros Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Λοιπόν...αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση...Να το πάω σε 1.1.3 ή 1.1.4;Υποθέτω ότι το Ζιπηονε είναι το καλύτερο πρόγραμμα για το ξεκλειδώσω μετά; Οι app θα χαθούν και τις ξαναβάζω,κανένα πρόβλημα.Με τις επαφές και άλλες ρυθμίσεις (e-mail κ.λ.π) όμως που έχω κάνει, τι γίνεται?
charoui Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Λοιπόν...αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση...Να το πάω σε 1.1.3 ή 1.1.4;Υποθέτω ότι το Ζιπηονε είναι το καλύτερο πρόγραμμα για το ξεκλειδώσω μετά; Οι app θα χαθούν και τις ξαναβάζω,κανένα πρόβλημα.Με τις επαφές και άλλες ρυθμίσεις (e-mail κ.λ.π) όμως που έχω κάνει, τι γίνεται? κανε ένα backup στο itunes( 2 απανωτά sync και κάνει backup) και θα ξαναμπούν οι επαφές σου και όλα όπως ήταν
triggerman Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μολις ενημερωθηκα απο φιλο που βρισκεται στην νεα υορκη οτι εχει εξαντληθει το iphone.Επειδη ρωτησε σε applestore απ οτι καταλαβαινω θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυνατον να το αγορασει απο καποιο καταστημα της AT&T.Δηλαδη ειναι το ιδιο πραγμα ή μηπως εκει εισαι υποχρεωμενος να το ενεργοποιησεις επι τοπου?Αν δεν εισαι τοτε να του πω να κοιταξει κι εκει? Ευχαριστω
Konnosgeros Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ΝΑΙ!!! ΒΓΗΚΕ η 1.2.0 και για ipod touch και για iphone!! Αυτη τη στιγμη την ανεβαζω!!! edit: υστερα απο ενα μηνυμα που εστειλα στον δημιουργο του ringtones, τωρα πλεον μπορειτε βαζοντας την εφαρμογη ringtones απο repository i.danstaface.net να μετατρεψετε οποιοδηποτε τραγουδι που εχετε στο iphone σας σε ringtone και να το χρησιμοποιησετε ως ηχο κλησης η μηνυματος ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ 30 δευτερολεπτων που υπηρχε πριν To έβαλα και εγώ αυτό και το δοκίμασα.Καλό είναι αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα... Ενώ μου το εμφανίζει το εκάστοτε τραγούδι που φτιάχνω στα ringtones με το όνομα που έβαλα,παρόλα αυτά δεν παίζει το κομμάτι όταν με παίρνω τηλέφωνο...Μένει μουγγό το iPhone.Κανείς καμιά ιδέα για το τις πταίει; Υ.Γ. Άσχετο , αλλά ο τοπικός gourou του iPhone , Gio , που έχει χαθεί;
anthony_crete Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Γιατι ρε συ??? εγω ρωτησα (σημερα που δν ειναι πρωταπριλια) συο hackintosh και μου ειπαν οτι ειναι αληθινο. Ασε που απο καιρο τωρα το περιμενουν ολοι να διαρρευσει. Ειχα διαβασει καπου οτι θα διαρευσει το σαββατοκυριακο. Και εκτος αυτου ειναι μεγαλυτερο απο τα αλλα firmware 15 mb. α και στο iclarified εκαναν add downgrader της baseband του 1.2.0. δε νομιζω να εγιναν τυχαια ολα αυτα! Ο gio ειναι στρατο. Οταν βγει εξω θα ειναι ο πλεον ασχετος με το iphone. Χεχε!!! Πλακα δεν εχει??? :οP Κατι αλλο τωρα... Στην 1.1.4 προσπαθω να βαλω customize αλλα δε δουλευει ουτε το modded customize η το customize 1.1.4 απο kango. Καπου διαβασα οτι εχει να κανει με το bossprefs ξερει κανεις πως να το φτιαξω?
barbastroumf Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Κατι αλλο τωρα... Στην 1.1.4 προσπαθω να βαλω customize αλλα δε δουλευει ουτε το modded customize η το customize 1.1.4 απο kango. Καπου διαβασα οτι εχει να κανει με το bossprefs ξερει κανεις πως να το φτιαξω? Εχω και εγω το ιδιο προβλιμα. ? :shock:
anthony_crete Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Τελικα οντως τα αρχεια ηταν για το νεο firmware και δεν ηταν πρωταπριλιατικο αστειο!!! Αν θελετε μπορω να βαλω τα links, και εδω και στο wiki (απο rapidshare) απλα δεν ξερω αν επιτρεπεται... Για να γινει jailbreak πρεπει να χρησιμοποιησετε το iphone pwnage tool, το οποιο προς το παρον δουλευει μονο σε mac. Σημερα η αυριο θα βγει η αντιστοιχη εκδοση για windows!! ΠΑΝΤΩΣ Η 1.2.0 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ AppStore και iTunes αποτι διαβασα... Οποτε μαλλον δεν αξιζει να το βαλετε...
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 ΓΟ gio ειναι στρατο. Οταν βγει εξω θα ειναι ο πλεον ασχετος με το iphone. Χεχε!!! Πλακα δεν εχει??? :οP Να που επεστρεψα σπιτι για να υπηρετησω την μαμα πατριδα απο τα πατρεια εδαφη μου Δωσε μου μερικες μερες να κανω τα update μου,μια και το πηρα πισω το iphone μετα απο πολυ καιρο(βλεπεις η Emilie δεν μου το δινε!) Ελπιζω να αφησα καλη κληρονομια πισω μου και να μπορεις να λυσεις αποριες μου..θα διαβασω τις προηγουμενες σελιδες αυτες τις μερες! Cheers!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Τελικα οντως τα αρχεια ηταν για το νεο firmware και δεν ηταν πρωταπριλιατικο αστειο!!!Αν θελετε μπορω να βαλω τα links, και εδω και στο wiki (απο rapidshare) απλα δεν ξερω αν επιτρεπεται... Για να γινει jailbreak πρεπει να χρησιμοποιησετε το iphone pwnage tool, το οποιο προς το παρον δουλευει μονο σε mac. Σημερα η αυριο θα βγει η αντιστοιχη εκδοση για windows!! ΠΑΝΤΩΣ Η 1.2.0 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ AppStore και iTunes αποτι διαβασα... Οποτε μαλλον δεν αξιζει να το βαλετε... "Από ότι διαβασες"? Τότε πως ξέρεις πως είναι η 1.2.0? Το λέω γιατί πέρα από τα πρωταπριλιάτικα δεν υπάρχει πουθενά αλλού κάτι αντίστοιχο!
civil Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Έχω ένα iphone αγορασμένο από αμερική με firmware 1.1.2 (μαμίσιο) το οποίο ξεκλείδωσα με το προγραμματάκι της ziphone. Νομίζω ότι ο BL είναι 4.6. Η ερώτησή μου είναι αν έχει νόημα να κάνω upgrade σε 1.1.4 και τί κερδίζω με αυτό. Αν ναι, τότε ποιά είναι η διαδικασία του upgrade. Τέλος, πρόσφατα στον installer είδα ένα αναβαθμισμένο ελληνικό πληκτρολόγιο απο τον kalantz το οποίο και εγκατέστησα. Από εκείνη τη στιγμή έχω χάσει το πληκτρολόγιο με τους τόνους. Πώς λύνεται αυτό??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.