Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Όπως ακριβώς λέει εκεί ,βήμα-βήμα...

Δεν έχει russian στις επιλογές για keyboards.Έχω 1.1.1 έκδοση.Μήπως έχει σχέση αυτό;

Πιθανό, τι να σου πω...

Γιατί δεν αναβαθμίζεις στην 1.1.3 να τελειώνεις; :-)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε λιγες μερες θα εχω στα χερια ενα ολοκαινουριο iphone και η ερωτηση μου ειναι απλη.Ziphone ή iPlus ? Ενω μεχρι σημερα ημουν σιγουρος για το πρωτο σιγα σιγα αρχιζω και πειθομαι για το δευτερο μιας και απ οτι διαβαζω ειναι ασφαλεστερο και μαλιστα εχει και μερικα πλεονεκτηματα σε σχεση με το πρωτο.Ας μιλησουν καλυτερα αυτοι που ξερουν.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε λιγες μερες θα εχω στα χερια ενα ολοκαινουριο iphone και η ερωτηση μου ειναι απλη.Ziphone ή iPlus ? Ενω μεχρι σημερα ημουν σιγουρος για το πρωτο σιγα σιγα αρχιζω και πειθομαι για το δευτερο μιας και απ οτι διαβαζω ειναι ασφαλεστερο και μαλιστα εχει και μερικα πλεονεκτηματα σε σχεση με το πρωτο.Ας μιλησουν καλυτερα αυτοι που ξερουν.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Προσωπικά θα έλεγα... iΝdependence. Mε αυτό "καθάρισα" το iPhone μου και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. :-)

Δημοσ.

Μπορει καποιος να εξηγησει πανω κατω τις διαφορες μεταξυ αυτων των 3 προγραμματων?Εφ οσον ολα κανουν την δουλεια για την οποια προοριζονται.

Δημοσ.
Προσωπικά θα έλεγα... iΝdependence. Mε αυτό "καθάρισα" το iPhone μου και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. :-)

Το αρχείο είναι τύπου *.dmg... πως ανοίγει? :o

Δημοσ.

Το Ziphone κόντεψε να πηδήξει το Iphone ενός φίλου του Σ/Κ που μας πέρασε. Μετά απο συμβουλή γνωστού τετράποδου φίλου (και τον ευχαριστώ για την υπομονή του) κάναμε ένα restore και τη δουλειά την ανέλαβε το macbook παρέα με το independence, όπου όλα πήγαν χαρτί.

Δημοσ.
Το Ziphone κόντεψε να πηδήξει το Iphone ενός φίλου του Σ/Κ που μας πέρασε
Φαντασου τι θα παθαινες με το iplus αν κινδυνεψες με αυτο ;-)
Δημοσ.
Το Ziphone κόντεψε να πηδήξει το Iphone ενός φίλου του Σ/Κ που μας πέρασε. Μετά απο συμβουλή γνωστού τετράποδου φίλου (και τον ευχαριστώ για την υπομονή του) κάναμε ένα restore και τη δουλειά την ανέλαβε το macbook παρέα με το independence, όπου όλα πήγαν χαρτί.

Δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να πήγε "στραβά". Εγώ πάντως με iPlus δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε φίλος μου που χρησιμοποίησε το ZiPhone.

Δημοσ.

Ο γνωστός τετράποδος φίλος πάντα έχει την λύση... ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο γνωστός τετράποδος φίλος πάντα έχει την λύση... ;)

Μπα, όχι πάντα δυστυχώς.

Αλλά είπα να κάνω και μια καλή πράξη αυτόν τον μήνα: Να βοηθήσω κάποιον.

Ακόμα κι αν αυτός είναι βάζελος...

Δημοσ.

Αδυνατώ να αντιληφθώ τι μπορώ να κάνω στραβά σε point + click app

Δημοσ.

Όλα τα καινούρια εργαλεία ξεκλειδώματος point & click είναι. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ.

Πολλές φορές παίζει ρόλο και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το iPhone πριν τη χρήση του εργαλείου (ποια έκδοση firmware είχε, με ποια μέθοδο είχε ξεκλειδωθεί το προηγούμενο firmware κλπ).

Πληροφοριακά, έχω χρησιμοποιήσει το Ziphone 2.5 (για Mac) σε 3 iphones με firmware 1.1.3. Αργότερα, στα ίδια 3 iphones έκανα αναβάθμιση σε 1.1.4 και ξανά ξεκλείδωμα με Ziphone.

Όταν στο ένα από αυτά έκανα erase & restore σε 1.1.4, το ξεκλείδωσα με το iLiberty σε windows, πάλι χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

πολυ παραξενο παντος που το ziphone προκαλεσε ζημια στο iphone του φιλου σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
πολυ παραξενο παντος που το ziphone προκαλεσε ζημια στο iphone του φιλου σου.

Διάβασα σε κάποια σελίδα (δυστυχώς δεν θυμάμαι τώρα πού ακριβώς) ότι υπήρξαν προβλήματα με το Ziphone σε μερικά κινητά.

Προσωπικά έχω κάνει τρεις ενεργοποιήσεις του iPhone μου, τις δύο με Ziphone αλλά την τελευταία την έκανα με iNdependence (δυστυχώς δεν υπάρχει για Windows).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...